Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מוכן לכוון אותי או יותר טוב להסביר לי על תהליך יבוא החלקים לרכב ?

הבנתי שזה סרט חבל על הזמן וצריך אישורים , השאלה שלי היא איך בכל זאת אנשים מביאים מחו"ל מנועים שלמים ודברים כאלה ?

אני צריך סעפת צינור פליטה ודברים כאלה שאין בארץ לרכב הספציפי הזה ברמה שאני מחפש לכן האופציה היחידה שלי היא יבוא , כיצד זה עובד ? :) למי צריך לשלם כדי שזה יעבוד ?

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

ישנם עמילי מכס שמוכנים לעשות זאת עבורך תמורת עמלה, אתה יכול לעשות זאת דרך מוסך שאתה בקשר טוב איתו ומוכן לעשות לך טובה כזאת, ממה שהבנתי יש לך 106 ראלי או שאני טועה? אם כן אני יודע שישנה צנרת שלמה שמתאימה לרכב שלך של סופרספרינט, וגם אם לא יש לך אופציה לבנייה אצל בעלי המקצוע.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

קיבלת הסבר די טוב על העניין הזה בת'רד על הייבוא צנרת פליטה לא ?

למה אתה מתכוון כשאתה אומר

"אני צריך סעפת צינור פליטה ודברים כאלה שאין בארץ לרכב הספציפי הזה ברמה שאני מחפש "

אתה רוצה רמת גבוהה מאוד ואתה לא מתפשר ?

פורסם

סעפת של סופרספרינט או של race land אין פה , כמו כן אני בספק אם אנשי מקצוע כמו ב TIG יכולים לבנות אחת שתתעלה עליהם אלה אם כן לא מדובר בהרבה מאוד כסף.

לא לקח את התרופות שלו.

• תוכן חדש...