Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים הרכב הנוכחי שיש לאמא שלי הוא דייהטסו שרייד שנת 2000

היא מחפשת לשדרג למשהו בסגנון

- אוטומט

- יפני

- רכב קטן, קומפטקטי

- אמין

- חסכוני בדלק

- מעוניינת להשתדרג ברכב שיהיה חדש כמה שיותר

הרכב שרציתי להמליץ לה עליו הוא דייהטסו סיריון הצורה החדשה,

אבל אני ממש לא בקיא בסוגי הרכבים האלה ואשמח לעצות.

אפשר לחרוג מהתקציב אם זה יהיה ממש משתלם

תודה

פורסם

סוזוקי יורוסויפט - אבל זה לדעתי לעשות צעד קדימה ועוד שניים אחורה.

דייהטסו סיריון - חסכוני בדלק, אמין, מנוע יחסית חלש 3 (פעימות), קשה למצוא אחת שלא היתה בהשכרה

טויוטה יאריס - עם מאמץ של ממש ורכב חבוט ושחוט אולי בשיינים יכנס לך בתקציב עם שנתון סביר

אגב, רכב יפני זה לא אומר בהכרח שהוא אמין או יותר נכון לומר רכב אירופאי לא מעיד עליו בהכרח שהוא לא אמין שיהיה אחלה שבוע. אם תצא קצת מקיבוע שלך יש לך שלל אופציות אירופיות שעולות בהרבה על הזבל שהצעתי לך כאן רק בגלל שהוא יפני.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

סיריון "הצורה החדשה" לא נכנסת לכם בתקציב.

בתקציב שלכם קשה לחשוב על יפאנית קומפקטית שתהווה שדרוג משמעותי מהשרייד שיש לכם כרגע.

ההמלצה שלי היא לעבור לאירופאיות, להגדיל את התקציב או להישאר עם השרייד הנוכחית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

התקציב יכול לגדול ב 5K - כרגע הרכב שיש לנו עובר לאחי אז אין טעם להתייחס אליו

התחלתי להתסכל הרבה על סיריון, אבל חשבתי לעצמי למה לא יונדאי גטס ? אפשר לקבל שנים ונתונים הרבה יותר טובים מאשר בסיריון, אבל איך הקוריאנים ? מה עם פיאט פונטו?

אני אובד עצות, אפשר טיפים..?

פורסם

הגטס נחותה מעט מבחינת צריכת דלק ותא הנוסעים שלה בסיסי ופשוט יותר. בנוסף רוב הרכבים הם בעלי עבר של ליסינג/השכרה ומואבזרים הצורה בסיסית ביותר, גם מבחינה בטיחותית.

אם אמך לא נוסעת המון אז עניין החסכון בדלק הוא פלחות חשוב.

בנוגע לפונטו, אם תצליח למצוא את הדגמים החזקים יותר שנמכרו עם תיבה רציפה (ולא רובוטית) תהנו מרכב מאוד מרווח, חסכוני ונוח. יש לשים לב שהטיפולים בוצעו בזמן ושהרכב טופל כראוי.

במידה ואתם מוכנים לנסות את הגיר הרובוטי של פיאט אז ניתן לבדוק גם את הפיאט פנדה שהיא הרכב החדש ביותר שתוכלו לקנות בתקציבכם. הרכב קטנטן אך עדיין מציע מרווח טוב בפנים. הוא זול לאחזקה ולטיפולים וגם צריכת הדלק נמוכה.

הבעיה היא שהוא נמכר עם גיר רובטי בלבד אך להגנת פיאט יש לציין שהגיר שלהם הרבה פחות נוראי מהגיר של טויוטה והחלפות ההילוכים הרבה יותר חלקות למדי.

בהצלחה.

• תוכן חדש...