Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך המלצות לגבי מגבר + רמקולים אחוריים , לרכב מסוג הונדה סיוויק שנת 2001

כרגע ישלי סט קומפוננט של mb quart חדש מקדימה שכולל 2 רמקולים 2 טוויטרים ו2 כבלים נראה לי ששניהם ביחד 120 או 240 ואט , לא מבין בזה כל כך .

ומאחורה ישלי 2 רמקולים מקוריים של הרכב , ולכן אני מעוניין להחליף את 2 הרמקולים מאחורה ולהתקין חדשים.

עד כמה שידוע לי אני לא יכול להתקין מאחורה 6X9 ולכן אני צריך המלצה לרמקולים של 6X5 .

כמו כן אני מעוניין לרכוש מגבר שיתאים לדרישות שלי .

התקציב עומד על 1000 שקל רק למוצרים עצמם ולא להתקנה וכולי , ניתן לחרוג עוד מעט אם ההבדל בסאונד שאני אקבל הוא משמעותי .

תודה מראש לעוזרים !

VW - polo 2011 1.4

pioneer appradio 3

פורסם

דבר ראשון,ה''כבלים'' האלה הם לא קבלים,הם קרוסים(יש מצב ואני טועה ואם באמת קבלים)

בתקציב שלך יש לך הרבה אופציות,מה יותר חשוב לך עוצמה או איכות?

יד2 בא בחשבון?(היי דרור)

עריכה:

לא שמתי לב ש1K שקל זה גם למגבר וגם ל6X9.

בתקציב כזה יש לך או סיני או יד2...

ואני ישאל שוב, מה יותר חשוב לך עוצמה או איכות?

בשיפוצים...

פורסם

את האמת שלא כל כך רצוי יד 2 , את האמת שהאיכות יותר חשובה לי אבל כמובן שלא יהיה בווליום נמוך , אני רוצה לשמוע גבוהה ונקי .

אך לא גבוה בצורה שכל השכונה תשמע אותי !

אני לא מחפש משהו הכי טוב לדרישות שלי או מותגים , אני בסך הכל צריך משהו שיעשה את העבודה , שיתן לי צליל נקי וגבוה .

התקציב עומד על 1000 כי לפני שבוע רכשתי את הסט קומפוננט ב700 כך שזה מה שנשאר למגבר ולרמקולים אחוריים .

VW - polo 2011 1.4

pioneer appradio 3

פורסם

יש לי את אותו רכב ואי אפשר לשים מאחורה 6*9 אין מקום ואתה תצטרך לחתוך את הפח ולוותר על החגורה האמצעית.

לגבי מגבר אני ממליץ לך על Pulse audio ba4440

פורסם

אפשר לקבל קצת פרטים על המגבר ? הרצתי חיפוש קטן בגוגל ולא מצאתי משהו מיוחד .

אם אפשר רק להגיד לי כמה יציאות הוא כמה וואט rms הוא מספק ? כמו כן מה המחיר שלו בערך ?

תודה מראש ושבת שלום :]

VW - polo 2011 1.4

pioneer appradio 3

• תוכן חדש...