Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי אמין עד 20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברים,

הפיג'ו 306 של אישתי כבר עשתה את שלה ובנוסף לאור הרחבת המשפחה אני מחפש רכב משפחתי חדש, התקציב שלי

הוא עד 20K ואני מחפש משהו אמין, עם תא מטען גדול. בין מה שחשבתי לראות:

1.פורד פוקוס

2.דייהטסו גראנד מוב

3.רנו סניק (ידנית - כי שמעתי שהאוטומט שלהם לא משהו)

אשמח לקבל את עצתכם ועזרתכם, אם עולה לכם רעיון אחר הוא יתקבל בברכה.

פורסם

ממליץ בחום על דייהטסו גראן-מוב.

הייתה לנו כזו (1997 אוטומטית) במשך כשנה וחצי, עד שנגנבה!! רכב מרווח, ישיבה נוחה וגבוהה כמו במיניוואן של ממש, תא מטען ענק, ואמינות ללא דופי - אגב, אופייני לכל רכבי דייהטסו שהיו לנו. המקטרגים יאמר שזה רכב מכוער. אבל בינינו - זו טענה דבילית ואינדבידואלית.החיסרון היחיד שאני רואה, הוא שעד 1999 הרכב הזה לוקה בחסר מבחינת האבזור הבטיחות שבו הוא מצויד. רצוי ללכת על מודל 1999 והלאה, שעבר רענון חיצוני בעיקר, אך לא רק: המנוע צמח ל-1.6, ונוסף אבזור.

הרכב שקנינו לאחר שנגנבה הגראן-מוב הוא מאזדה לנטיס 1999 GLX. אנו איתה מזה תשעה חודשים. רכב חזק, אמין, נוח מאד, ועם תא מטען גדול. אבל - זו משפחתית סדאן ולכן הישיבה נמוכה מדי למי שהתרגל לשבת גבוה, ואפשרות ההטענה בתא המטען, קצת מוגבלת.

למשפחה אני ממליץ תמיד על מיניוואנים או סטיישנים, ולא על מכוניות במרכב סדאן משמעם ולא פונקציונאלי.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

פורד פוקוס - מומלץ מאוד. איכותית ואמינה,נוחה,תא מטען גדול.אחלה אופציה למשפחה.

למרות שנראה לי שיהיה קצת קשה לדחוק פוקוס ב20K.

מומלץ לשקול:

סיאט קורדובה\פולו קלאסיק (יש גם סטיישן)

קומפקטיות עם תאי מטען ענקיים, אמינות ולא יקרות לאחזקה.

V5

• תוכן חדש...