Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא הבנתי לגבי הפרוססור אפשר הסבר למה אתם מתכוונים

שוב, אל תבין אותי לא נכון.

זה פרוססור שבעיניי מוכיח את עצמו כלא פחות ממעולה.

אבל הוא כמעט ולא משאיר מקום לניסוי וטעיה או כמו שאני קורא לזה - ניסוי ותהייה.

הוא בעצם הופך אותך לסוג של מנה חמה, מרק אינסטנט, חומה ומגדל - אודיופיל ברגע!

ובפועל תהליך של כוון מערכת הוא תהליך ארוך ומייגע אבל בדרך אתה גם למד ולומד המון דברים וכל פעם, כל פעם שאתה תכוון מערכת אתה תופתע לגלות שתמיד תמיד אתה תגלה משהו חדש -> בתהליך הזה אתה בעצם מממש את האהבה לתחביב במלואה ובתהליך הזה אתה לומד הכי הרבה על סאונד, על המערכת שלך ועל השירים שאתה אוהב לשמוע.

הMS-8 זה מוצר שנועד למי שרוצה לזרוק פרוססור ברכב, לעשות 10 דקות של כוונים ולהנות מהתוצאה - אבל לא להנות מהדרך!

שזה בסדר גמור ואין עם זה בעיה - חוץ מאלו שכמובן באמת רוצים לדעת מה הם עושים ולמה -> גם ה"איך" וגם ה"מה" הולכים לאיבוד עם הMS8 - חבל, זה בעיניי מקדם את התחום מבחינת כמות האנשים שיכולים להנות ממנו, לא מבחינת כמות האנשים שיכולים לספק לך מידע אמיתי שבאמת יקדם אותך.

אני פולני :-P

תחשוב על זה לרגע - בעוד 10 שנים יכנס לפה חבר פורום חדש - ישאל שאלה:

למה כשאני הופך את החוטים לסאב וופר הבאס מקדימה נעלם?

ומה התשובה שהוא יקבל? -> תשים MS8??? (במקום פשוט להפוך פאזות למידבאסים או להוריד להם את הסלופ בשתי מדרגות ולהעלות נקודת חיתוך שזה משהו שהיום אני לפחות פותר לך בהתכתבות!!!).

אבוי לנו אם באותו הרגע ייצור המותג הזה יפסק - זהו, נגמר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אדי, יש משקל רב לדבריך, אך עם זאת, חייב לסייג.

לרוב האנשים אין עניין לנסות וללמוד על בשרם את תלאות הכיוונים, ואין זה פרודוקטיבי לפסוע בדרך אם אינך מגיע ליעד (לפחות לא בזמן שפוי).

ולכן המכשיר הנ"ל יקר מפז עבור רוב המשתמשים.

מה גם ששמתי לב שרוב מי שהתאהב במכשיר אלו שועלי כיוונים וותיקים שמבינים מה יש בידם, שכבר עברו כמה וכמה פרוססורים ויודעים להעריך את מה שהמכשיר הזה נותן ב- 10 דקות, כשלהם לקח חודשים להגיע לתוצאה דומה (וגם כן, לא זהה, לטובה ולרעה).

עם זאת, יש את מי שצריך לנגוע באש כדי להבין שהיא חמה. ואלו לא תמיד יתחברו למכשיר הנ"ל.

ועל אף שאין לי את המכשיר ברכב, ואני משתייך לסוג האנשים שהולכים עם הראש בקיר, אני מעריך עד מאוד את המכשיר הזה, שברכב השני ששמעתי אותו- ריגש אותי עד דמעות.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

סרול אני מסכים גם עם הטענה הזו - ולא, אין כאן קונפליקט בדבריי הקודמים.

אם כבר עברת דרך ארוכה ואתה הגעת למסקנה שרמת הידע שלך מספקת אותך ואתה יודע שאתה מסוגל להגיע לתוצאה בעצמך (אם כי אני תמיד מאמין שצריך נקודות ייחוס של מאזינים חיצוניים בכדי באמת לכוון מערכת - זה חלק מהעניין, עיוורון מסויים שנכנסים אליו לפעמים).

במקרה כזה אם החלטת שעכשיו אתה כבר רוצה להתפנק ולקבל חיים קלים - זה מוצר יותר ממדהים.

אני בהחלט המלצתי על אחד כזה לאבא שלי למערכת הבאה שלו - מצד שני, הוא גם, אוהב לשחק בדברים ונהנה מהדרך ומהתחרות ולא רק מהגביע.

מה גם שיצא לו מהפה המשפט - אני רוצה שאתה תכוון לי את המערכת, לא מחשב.

שזה משפט שיכול לצאת רק מבן אדם שכבר עשה ברוורס כנראה את מה שאני עדיין לא הגעתי בתנועה קדימה.

תחשוב על זה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לנוספורס וארזה הבנתי את הנקודה שלכם נבהלתי לרגע :)

למיטב ידעתי אפשר לכוון גם באופן ידני לא חייב להשתמש בכיוון אוטומטי מה שנותן לך להנות משתי העולמות מי שרוצה להתנסות ולחוות בדרך הקשה ולהגיע לתוצאות לבד או להעזר הפרוססור ולתת את הטאץ הסופי של הכיוונים לבד .

ד"א תודה רבה לכולם

hu:eclipse 7200 com:SEAS Performance amp:celestra ra-475x sub:arsenal 12

פורסם

לא לדאוג - בחרת טוב מאוד.

שמעתי את התוצאות שהפרוססור הזה נותן למערכות כבר בכמה רכבים וזה פשוט מדהים.

אני לא מאמין שמישהו בכלל יקנה את המוצר הזה בכדי לכוון אותו בצורה ידנית.

בשביל אנשים שרוצים פשוט להנות מהסאונד לנסוע - זה ה-דבר בה- הידיעה.

Pioneer TS-X150

פורסם

פולנים אוהבים סדו ועינוי עצמי ...

תתחדש על טוויטר רק חבל שלא R3004/602010. יותר עמוק אבל יותר חלק לפי הגרף.

יהיה גם איזה 12MU בדרך? או RM120

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

משה תתחדש, בחירה לא פחות ממעולה.

הטויטרים האלו באמת נותנים תוצאה מעולה כמעט ברמה של הרינג רדיאטור הגדול בלא כאב הראש של התקנת טוויטר ענק.

הMS-8 הינו פרוססור לא פחות ממדהים שמשיג תוצאה מעולה בתוך זמן קצר (מס' דקות). ברשותי היו מס' רב מאוד של פרוססורים, החל מהקוסם, ה-H701, ה-BIT 1, ה-P90-RS וגם אנלוגיים למינהם כמו הXETEC F.A.C.T3. התוצאה שהשגתי אתם היתה באמת טובה מאוד כמו שיעידו הרבה מחברי הפורום ששמעו את המערכת שלי בגילגוליה השונים אבל התוצאה הושגה לאחר חודשים על גבי חודשים של כיוונים לא פוסקים וכל הזמן קיננה בי התחושה שניתן להשיג יותר.

יכול להיות שיש אנשים שאוהבים את דרך הייסורים בזאת, אני הגעתי למסקנה שלא. לאחר יותר מחצי שנה עם הMS-8 אני יכול לומר בביטחון שסוף סוף התחלתי להנות ולהקשיב למוסיקה שברכבי. לא רק לחפש את הגליצ'ים ולחפש בסאונד דבר שניתן לשפר אלא באמת להקשיב ולהנות מהמערכת כמו שהיא צריכה להישמע ומה עוד שהתוצאה לא פחות טובה עם לא יותר מכל הכיוונים שעשיתי עם כל הפרוססורים שהיו לי.

אלי

פורסם

אלי,

אתה כבר בהחלט עברת כברת דרך ארוכה מאוד והתנסית וטעמת כוונים ומערכות רבות - בשלב כזה באמת, אם כל מה שרוצים זה להכניס דיסק ולנסוע ולהנות מהמוזיקה - אז MS8 הוא הדבר.

אני יכול לאמר לך שכבר לא עשיתי כוונים ברכב שלי, אני חושב מאז אותו מפגש דרום (למען האמת אפילו כמה שבועות לפני) שפגשתי בו אותך ואת סרול.

אני נהנה מהמוזיקה כל יום ואמנם אני תמיד מחפש לראות אם יש משהו קטן פה ושם שאולי אני רוצה לשנות אבל בגדול זה קורה לי אחת לכמה זמן ואני חושב שזה גם היה ממשיך לקרוא לי לו היה לי MS8, זה באופי שלנו לבחון את הניואנסינים הללו.

אני בכל אופן מאוד נהנה מ"מסכת העינויים" של כוון המערכת - אבל פה ושם אני גם שמח לשמוע חברי פורום שטורפים לי את כל הקלפים כמו ניר, אליקו, סרול, אתה ועוד ועוד בזמן שהם יושבים לי ברכב ונותנים חוות דעת - זה חלק מהעניין בשבילי.

אני אומר לך שאני מרוצה ביותר מהמערכת הנוכחית אבל זה טבעי בשבילי לרצות לשנות כל איזו שהיא תקופה סתם מסקרנות או פשוט רצון לשנות.

גם אם אתה מאוד אוהב קובה באמיה - אתה לא תאהב את זה אם תאכל את אותה המנה שנתיים רצוף - נכון?

יבגני - אמנם אני פולני אבל התחתנתי עם עיראקית-מיצרית וחמולה לא קטנה :-D

וכן - פולנים משום מה באמת אוהבים לייסר את עצמם - בגלל זה הם אוכלים דברים מחליאים כמו גפילטעא, דג מלוח, רגל קרושה - איככככככסה! ואחרי זה אתה עוד מתפלא שפילי-צי'ז טעים לי? :)

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...