Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חניתי ברמלה ליד מסעדה בחנית הלקוחת של המסעדה. שאני חוזר לרכב, ראיתי שפירקו לי את המראה ושברו אותה לגמרי.

בדקתי עם בעל המקום בנוגע למצלמות אבל לא היה.

התקשרתי למוסך טויוטה בנס ציונה, ואמרו לי שהתיקון יעלה למעלה מאלף ש"ח. האם זה מחיר סביר?

האם ניתן להוזיל עלויות ע"י חיפוש מראת צד בפירוקיה? במידה וכך עלי לחפש רק מראות צד של יאריס או שמא גם הקורולה תתאים במקרה הזה (יאריס 06).

תודה מראש, ואני לא מאחל לאף אחד מכם להתקל במקרה כזה.

אגב, האם אזעקת ביפר היית יכולה לעזור לי לתפוס את האחראים למעשה?

פורסם

אני מצטער, אבל הכותרת שלך ("חיות אדם עקרו לי") והכותרת של הנושא הדומה הראשון ("בהמות עקרו לי") - הרגו אותי מצחוק :lol:

משתתף בצערך, אני מקווה שתלמד לא לחנות יותר ברמלה :-x

פורסם

לא בטוח שאזעקת ביפר הייתה עוזרת - מצד אחד לא בטוח שהיא הייתה מצפצפת - תלוי בחיישנים וברגישות שלהם, ומצד שני לא בטוח שאם היית מגיע לראות את המעשה היית יכול לעשות משהו בנדון.

למצוא בפירוקיה בודאות יעלה לך יותר זול מאשר חדש - וגם יש לא מעט מקומות שמתמחים במראות - תנסה את מזלך.

משתתף בצערך וזה קורה, לא רק ברמלה גם במקומות יוקרתיים אותו חרא - ככה זה, אין כבוד אחד לרכוש של השני.

פורסם

היה לי מקרה דומה כשעוד הייתה לנו קליאו.

הגעתי לרכב הכל היה בסדר וברגע שמשכתי את הדלת המראה פשוט נפלה. מישהו עקר את התושבת והיה נחמד מספיק להניח אותה על הפלסטיק שנשאר.

קפצתי לפירוקיה וקניתי מראה במחיר טוב, הכל תפקד מצוין.

אל תקנה חלק כזה חדש, הרי שלא מדובר על חלק שעובר ק"מ מסוים או כל דבר אחר, סתם חתיכת פלסטיק.

Bimmer

פורסם

שמח לבדר.

המראה היא מראה חשמלית מצד ימין.

אשמח לקבל לינק או מס' טלפון של פירוקיה באיזור המרכז.

כעת אני אמנע מלהזמין מחו"ל כי אין לי כ"א בין לאומי ולא וויזה.

פורסם

בתל אביב ברחוב המסגר יש חנות שלמה עם כל מראה שרק תרצה , ואם לא תמצא אפשר להזמין / לקפוץ לאזור יש שם מלא פירוקיות

זה לא אמור לעלות יותר מ-300 שקל

פורסם

למען בטחונך האישי אולי היה טוב שלא תפסת את ה"שוברים" כי לא חסרים מקרים בהם קבוצות עבריינים נתפסים על בן אדם כלשהו ועושים בו שמות.

נזק למראות אתה יכול לתקן ואתה יודע מה? זה לא יעלה לך אפילו אלפי שקלים. תשאיר את העבריינים לטיפול המשטרה.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...