Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רגע לפני הקנייה - לאון 1.8 טורבו DSG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני יורד מרכב ליסינג, בעקבות עליית המחירים המזעזעת שלפנינו.

היום הייתי בנסיעות מבחן קצת, עליתי תחילה על האיביזה 1.6 (105) DSG, הרכב הרגיש לי לא משהו במילים מעטות, זול מדי, קטן מדי לא לטעמי בשורה התחתונה במיוחד בגרסאת ה3 דלתות.

אח"כ התיישבתי בלאון 1.8 TSI DSG, הרכב כעת במבצע של כ130 על הכביש..

אהבתי מאוד את ההאצות ביניים, ולעומת הלאון הקודמת שלי (05 FR) הרגשתי די בבית, הרכב הרגיש טוב עם העברות הילוכים מהירות מאחורי ההגה, ובסה"כ זאת נראית לי העסקה הכי משתלמת שאפשר בסביב התקציב הזה.

מה אני רוצה? לשמוע פחות או יותר את ההתרשמויות שלכם בנוגע לרכב הספציפי הזה, כל דבר מרמת הבורג עד הרכב כמכלול..

אשמח לכל עיצה שאקבל.

דבר נוסף ששווה להגיד, שיש אפשרות להוסיף את הגג נפתח + חישני רוורס ב6K אבל אני לא בטוח בנוגע לכדאיות של הדבר.

תודה מראש,

אבי.

פורסם

נסעתי היום דווקא בדגם ה1.8 ידני. בובה של אוטו. נוח, מגיב טוב, נוסע מהר, מרווח באופן מפתיע מאחור. חסרונות? לדעתי, מכוער מבחוץ ומבפנים (ואני עוד נוסע עכשיו במאזדה 3 ליסינג :-D). אם אתה אוהב איך שנראה הרכב מבחוץ, ללא ספק, קנה ותהנה! ואולי אפילו תעשה נסיעה זריזה בדגם הידני לפני שתחליט. הוא דווקא מפתיע מאוד

פורסם

qil:

לגבי לאון 1.8 TSI: אחלה רכב, באחלה מחיר. נסעת בו כבר, מה שחווית - זה מה שזה. די "זום-זום".

בסדר אקראי:

* מחסור עז בתאי אחסון, תא כפפות ממש כשמו הוא, בגודל שמתאים לכפפות בלבד (גליל נייר טואלט לא יכנס יחד עם ספר רכב).

* אין משענת יד כסטנדרט, והמקורית עולה הון תועפות כתוספת.

* RCD310 קצת מעצבנת בקריאה מ-USB, לפעמים תידרש להיאבק בה קצת. דפדוף תיקיות כמובן סיוט מוחלט (שורה אחת!).

* איכות גימור פנים ככה-ככה, קצוות פלסטיקים לא משויפים וחדים (יחסית ל-VAG-יות יותר יקרות, בכל אופן).

* לי קצת הפריע הלאג בהאצות, אבל ככה זה עם טורבו. קטע אישי.

* 4 כוכבים במבחני ריסוק.

* DSG7, לטוב ולרע. אם התחברת אליה (כולל בפקק/עיר) ואתה לא מפחד מרעשים - אתה מסודר.

* תהיה מוכן נפשית לסחירות ירודה בעת מכירה. בתקווה שהמצב ישתפר בשנים הקרובות, אבל... אגב, איך הלך עם מכירת FR?

* עם רגל כבדה על הגז תשלם על דלק בהתאם, זה לא 1.2 TSI.

* תתמקח כמו מטורף ואז עוד קצת, זה משתלם. תעגן כל מה שתוכל בכתב, עם חותמת.

* אתה קונה רכב מזרוע היותר זולה של צ'מפיון. תתכונן ליחס לא הכי מלבב (בעצם, תלוי בציפיות שלך, הרי אתה לקוח חוזר). זה מגולם במחיר קניה.

* טיפולים בצ'מפיון יעלו לך יותר מאשר למשפחתומתית מצויה (גם לא אמורה להיות הפתעה).

* כיוונון משענת מושב נהג/נוסעה מעצבן ("אירופאי").

* אחריות לשנתיים בלבד.

* שמעתי שלאונים חדשים אמורים להגיע עם XDS גם בדגמים יותר זולים מ-FR. אם כן - עוד נקודת בונוס (תברר).

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם

אנחנו במשפחה רכשנו שני לאונים מאז 2007.

שתיהן הפגינו אמינות מרשימה ולא נתגלו תקלות כלל.

כשהתגלו תקלות הן טופלו ללא רבב כך שלעניין היחס אינני יכול לבוא בתלונות.

משענת יד קיבלנו בשני הרכבים ללא תוספת מחיר, כמו כן קיבלנו אבזור נוסף בחינם.

אנחנו שוקלים עכשיו קניה של לאון שלישית במסגרת המסצע שלדעתי הוא אטרקטיבי ביותר.

אינני עובד בסיאט או בעל מניות, בסה"כ לקוח מרוצה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
שתיהן הפגינו אמינות מרשימה ולא נתגלו תקלות כלל.

כשהתגלו תקלות הן טופלו ללא רבב ...

אינך רואה שום ניגוד כלל בין שני המשפטים הנ"ל, שבאו ברצף אחד אחר השני בהודעתך? :?

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם

תגובות מעולות, ובזכותן הצלחתי להוציא מהם את ה"מערכת מולטימדיה" :)

אשמח לקבל מידע נוסף על מה ומי מותקן בדיוק... למיטב הבנתי זה מנטרל אבל את יציאות הAUX והUSB שמגיעות ברכב כסטנדרט כמו"כ גם את הבקרה מההגה (ניתן להוסיף מתאם בתוספת של 700 ש"ח)..

הבנתי גם שזה מגיע עם מצלמת רוורס וכו'... אשמח לכל פרט מידע בנוגע למערכת.

ואכן כמו שצויין הובטח שהרכב יעלה ב2011 על הכביש, עם מערכת הXDS.

תודה מראש,

אבי.

פורסם
אינך רואה שום ניגוד כלל בין שני המשפטים הנ"ל, שבאו ברצף אחד אחר השני בהודעתך? :?

כל החיים שלנו הם ניגוד.

כוונתי היתה שמבחינת אמינות לא נתגלו כלל תקלות וכך גם כתבתי.

התקלות שהיו התייחסו רק לגבי פלסטיקה וכו' והן טופלו ללא דופי - כך לא כתבתי.

עמכם הסליחה,

אבי תתחדש,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני הזמנתי 1.8 ידני שחורה עם המערכת מולטימדיה (אני מיספר 77 .. המערכת ניתנה ל100 הראשונות)

לאור ההתכתבות כאן אני די מודאג :

1. מה זה מערכת XDS ? (מערכת המולטימדיה המדוברת?)

2. האם נכון שבמערכת המולטימדיה אין שקע USB וגם השקע המקורי ברכב לא פעיל ??

3. האם הפיקוד שליטה על המערכת אינו אפשרי מגלגל ההגה ??

תודה

פורסם

בכל הלאונים 1.8שבמבצע של 100 הם עם XDS ומערכת משופרת מקורית שלא מסופקת ל100 עם המולטימדיה ( המערכת מולטימדיה היא לא המקורית אלה של חברת NECXOX והיא טובה מהמקורית ) מדובר בדגם החדש כל מה שהיה במלאי הקודם עמד כמה חודשים בנמל נגמר כבר לפני חודש ,אפשר לדעת בצורה פשוטה גם לפי הדגם וגם לפי זה שבחבילה עם הגג ירדו בדגמים החדשים חישני רוורס מקורים , אם אני לא טועה גם דיפון הדלתות שונה קצת.

הכפתורים שעל ההגה כן שולטים במערכת המולטידיה בלי צורך במתאם , הUSB המקורי מנוטרל אין צורך בו במערכת יש את ה USB שלה.

רכב מצויין ואיכותי מאוד.

פורסם
1. מה זה מערכת XDS ? (מערכת המולטימדיה המדוברת?)

לא ממש. בגדול, XDS הוא סימולציה של דיפרנציאל מוגבל החלקה מכני. איכות שמע יותר נמוכה אפילו מ-Necvox, אבל עוזרת בסיבובים. :wink:

פורסם

תודה על התגובות, למישהו ידוע מספר הדגם הספציפי?

כמו כן דבר מאוד מדאיג שנאמר גם לי, זה שהיציאות USB & AUX מבוטלות, וכמו"כ הבקרה על ההגה, האם מישהו יודע משהו בנוגע לזה משהו? לא ממש מתאים לי להוסיף עוד תשלום עבור המתאם שלהם שהוא לא מקורי כדי שהשליטה מההגה חצי תעבוד.

תודה מראש!

אבי.

פורסם

אבי , דיברתי הרגע עם הסוכנת מכירות , היא אמרה בפירוש:

1. השליטה מההגה על מערכת המולטימדיה שבמבצע דורשת מתאם בעלות 790 ש"ח

2. כניסות USB וה AUX המקוריות מנוטרלות , היא אמרה שיש כניסת USB במערכת המולטימדיה עצמה כך שאין צורך במקורית...

• תוכן חדש...