Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזדה לנטיס 323 שנת 2000 שותה דלק...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי בבקשה את עזרתכם, יש לי מזדה לנטיס שנת2000 אוטומט, התחושה שלי שבחצי שנה האחרונה אני משלמת המון המון כסף על דלק, למרות שבפועל כמות הנסיעות לא השתנו... אני שמה גז ולאוטו מאוד קשה להתקדם, בכבישים עם עליות בכלל כמעט ולא זזה... הלכתי כמה פעמים לכמה מוסכים שונים עם הבעיה וכולם אומרים שהכל בסדר, בפעם האחרונה אחרי שממש שיגעתי את המוסכניק הוא אמר שאני צריכה ללכת לחשמלאי רכב, הייתי אצל חשמלאי שבדק את האוטו עם "מחשב" והחליף איזה חלק ב- 700 ש"ח ואמר לי שאין אחריות על החלק הזה. בקצור... התחושה הקשה היא שעבדו עלי..:cry: כי שום דבר לא השתנה...

אני צריכה את עזרתכם, במוסך/ סיבות שיכולות לגרום לבעיה זו, שלפחות אם אני אלך למוסך לא יעבדו עלי, או שלחלופין, לא ימרחו אותי...

בבקשה....:roll:

פורסם

לאורטל שלום.

בדיקת תיצרוכת דלק מתבצעת באופן הבא.

א. אין אפשרות לבדוק תצרוכת דלק בעיר . מאחר ואין אפשרו לדעת כמה רמזורים עוצרים וכמה פקקים יש, כל התחלת נסיעה צורכת הרבה דלק .

ב: יש למאלא מיכל דלק עד הסוף , לאפס את מד המרחק ל 0 , לבצעה נסיעה בין עירונית ארוכה 100 - 200 ק'מ, בסוף הנסיעה למלא את המיכל שוב ואת המרחק שעברת לחלק בליטרים של המילוי.

כאשר יהיה לך תוצאה כזו של תצרוכת תשאלי שוב את שאלתך עם ציון מספרים של 1 ליטר = ? ק''מ ואז יש אפשרות ליעץ לך.

יום טוב יצחק.

אגב גם האוטו שלי שותה דלק :-( ניסיתי מים זה לא עובד חחחחחח :cry: השאלה כמה ק''מ לליטר דלק ?

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

ברשותך אוסיף: אופי הנסיעה בזמן הבדיקה צריך להיות רגוע ללא האצות פתאומיות, מזגן כבוי, תא מטען ריק כמה שיותר ומילוי אוויר לערכים נכונים בצמיגים.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

חוץ ממה שאמרו כבר על למדוד באמתא ת תצרוכת הדלק, כי אין כזה דבר שותה דלק בלי נתונים..

צמיגים והלחץ האוויר שבהם? צמיגים שחוקים, לא תואמים ועם לחץ אוויר נמוך, חוץ מזה שהם מהווים סיכון, הרכב נוסע איתם פחות טוב, צורך יותר דלק בשורה התחתונה.

טיפול 10K אחרון? כמה עברנו מאז? גם שם מחליפים דברים שיכולים להשפיע על אופי הנסיעה.

פורסם

כבעל לנטיס אוכל להוסיף שזה אופייני,הרכב נולד לשתות דלק.

הרכב שלי לאחר טיפול+טיימינג,אני מקפיד על לחץ אויר לפי הוראות יצרן.והרכב בעיר עושה 1-7.

פורסם
כבעל לנטיס אוכל להוסיף שזה אופייני,הרכב נולד לשתות דלק.

הרכב שלי לאחר טיפול+טיימינג,אני מקפיד על לחץ אויר לפי הוראות יצרן.והרכב בעיר עושה 1-7.

הכוונה שלך היא למאזדה לאנטיס 1840 סמ"ק או לדגם 1600.?

פורד אסקורט 1995 1600 סמ"ק

מאזדה לאנטיס 2002 1840 סמ"ק

סובארו אימפרזה טורבו 1999 2000 סמ"ק

מאזדה 3 ספיריט 2008 2000 סמ"ק

• תוכן חדש...