Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם פולו 1.4 יסחוב בעלייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

האם פולו קומפורטליין שנת 2001 1.4 עם 75 כ"ס יסחוב לי את העליות של נשר(מהקריות לאוניברסיטת חיפה)

בין 4 ל5 פעמים בשבוע ללא חשש מהתחממות המנוע(עם טיפול כמו שצריך) או אפילו מהרס מהיר של המנוע? ובנוסף פעם בחודש גם נסיעות ארוכות לאזור ת"א ירושליים?

אשמח לתשובותיכם.

במידה ויש לכם המלצות לרכב אחר בתקציב של כ28K שיחזיק מעמד בצורה טובה יותר אשמח לשמוע.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עם בזמנו פיאט 500 סחב את העליות אין סיבה שהפולו לא יסחב .

עכשיו רציני ברור שהוא יסחב הרי זה אוטו עם 75 כ"ס ומשקל נמוך הוא יהיה זריז אפילו בעליות.

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

בהנחה שהרכב תקין, אין שום סיבה שלא יסוחוב. בעצם נכון לגבי כל רכב מודרני.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

גם אני חששתי כמוך. למרבה הפתעתי, טעיתי:

נכון, גרסת ה-100 כ"ס חזקה מאוד, אבל גם ה-75 כ"ס סוחבת מצוין.

שורה תחתונה,

היה מוכר שאמר לי שהפולו שלו 100 כ"ס (ואני מרוב טיפשותי לא הסתכלתי ברישיון). לקחתי סיבוב והייתי משוכנע שהיא 100 כ"ס עד שנזכרתי להתסכל ברישיון.... המסקנה היא שקשה להבדיל, ה-75 סוחבת נפלא.

נ.ב.

אם כבר 75 כ"ס תדאג שהיא תהיה בעלת 16 שסתומים.

Bimmer

פורסם

כבעלים של אחותה התאומה אך הלא זהה - איביזה עם מנוע 1.6 75 כ"ס לא הייתה לי בעיהבעליות

מה שחשוב זה לא רק הכ"ס אלא מתי הוא מגיע לניצולת וכמה מומנט יש לך ומתי.

כפי שאמרנו חז"לינו, בחיים הכל עניין של טיימינג

פורסם
האם כל הדגמים החל משנת 2001 הם כאלה?

כלומר עם 16 שסתומים.

האם דגם הcomfortline הוא כזה?

אני עולה יום יום לבית אורן ויורד בנשר וגם בדרך חזרה עם שרייד 50 כ"ס

פורסם

מצחיק שעדיין שואלים שאלות כאלו בעידן המודרני , בייחוד פה בארץ.

הרכבים האלו נולדו (לאו דווקא הפולו) במדינות שיש בהם את האלפים, הפירנאים, ושאר שרשראות הרים אמיתיות.

אין סיבה בעולם שהרכב אם הוא תקין, לא יטפס היטב את "הר" הכרמל, או שאר הגבעות שיש פה בארץ....

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
איך אני יודע שזה מנוע 16 שסתומים?

זה רשום איפשהו?

בעיקרון זה רשום ממש ברישיון אבל משרד התחבורה לא פעם ולא פעמיים עושה טעויות ברישיון.

רק לפני כמה ימים הם פה מישהו, שברישיון רשום שיש לו חלון בגג. כמו שאתה מבין אין לו שום חלון בגג ולא נתנו לו לעבור טסט.

הבדיקה פשוטה מאוד, פתח את מכסה המנוע ותראה שרשום שם 16V באותיות ענק, אם לא רשום סימן שהמנוע 8 שסתומים - כי אף אחד לא רושם 8.

Bimmer

פורסם
מצחיק שעדיין שואלים שאלות כאלו בעידן המודרני , בייחוד פה בארץ.

הרכבים האלו נולדו (לאו דווקא הפולו) במדינות שיש בהם את האלפים, הפירנאים, ושאר שרשראות הרים אמיתיות.

אין סיבה בעולם שהרכב אם הוא תקין, לא יטפס היטב את "הר" הכרמל, או שאר הגבעות שיש פה בארץ....

נכון ,אם כי מרכיב הטמפרטורה במקרים מסויימים מרשה לעצמו להביע גם את דעתו.

• תוכן חדש...