Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם פולו 1.4 יסחוב בעלייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האם עלית עם אותם תנאים - אותה תאוצה? או שמע עם הפולו נסחבת אחרי משאית שנוסעת 30 קמ"ש?

על איזה נפח מנוע אנחנו מדברים עם המאזדה 2?

נ.ב.

אני לא מנסה להוציא אותך אדיוט או משהו כזה, אני פשוט רוצה לוודא את הכל כי זה נשמע לי ממש מוזר כל העניין.

גם אם נסחבים אחרי משאית אין סיבה לעשות מזה עניין ,נסחבנו שנים על גבי שנים אחרי משאיות עם 36 כס והגענו בשלום.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלום לכולם

האם פולו קומפורטליין שנת 2001 1.4 עם 75 כ"ס יסחוב לי את העליות של נשר(מהקריות לאוניברסיטת חיפה)

בין 4 ל5 פעמים בשבוע ללא חשש מהתחממות המנוע(עם טיפול כמו שצריך) או אפילו מהרס מהיר של המנוע? ובנוסף פעם בחודש גם נסיעות ארוכות לאזור ת"א ירושליים?

אשמח לתשובותיכם.

במידה ויש לכם המלצות לרכב אחר בתקציב של כ28K שיחזיק מעמד בצורה טובה יותר אשמח לשמוע.

בקשר לבקשתך שבמידה ויש לכם המלצות לרכב אחר בתקציב של כ28K שיחזיק מעמד בצורה טובה יותר אשמח לשמוע, אז אתה יכול לסגור עניין גם ב8 אלף .

• תוכן חדש...