Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם פולו 1.4 יסחוב בעלייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כבעלים של אחותה התאומה אך הלא זהה - איביזה עם מנוע 1.6 75 כ"ס לא הייתה לי בעיהבעליות

מה שחשוב זה לא רק הכ"ס אלא מתי הוא מגיע לניצולת וכמה מומנט יש לך ומתי.

כפי שאמרנו חז"לינו, בחיים הכל עניין של טיימינג

נו מה ?.. ובימים של טרם ה"טימינג" וחברותיו הניצולת והמומנט, לא עלו וירדו ? עוד איך עלו וירדו !

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבר'ה, אתם חיים בשנות ה70, אז המדד לרכב טוב היה "אם הוא מצליח לעלות את הקסטל"

:-D

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
חבר'ה, אתם חיים בשנות ה70, אז המדד לרכב טוב היה "אם הוא מצליח לעלות את הקסטל"

:-D

חיינו בשנות ה70 וזה לא היה המדד .

סבי חי את קו אילת תא דרך עקרבים לא סלולה וגם עלו פעמיים בשבוע .

בשנות ה70 היו מדדים אחרים למה נחשב טוב יותר .

פורסם

הוא לא יתדרדר, אבל אני מאמין שהוא קצת חלש לעליות רציניות.

יצא לי לנסוע על פולו 2010 מנוע 1.4, נתתי גז בעליה ולא הייתה תגובה, בדקתי אם אני לא בניוטרל!

הייתי ממליץ על משהו עם מעל 100 כ"ס.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
איך אני יודע שזה מנוע 16 שסתומים?

זה רשום איפשהו?

משנת 2000, הצורה החדשה - כולן 16V.

אני הייתי בעלים של רכב מהסוג הנ"ל ואני עד לכך שהוא די זריז.

נכתב פה שהרכב לא שוקל הרבה, זה לא נראה לי נכון, אבל אין לי אף נתון שיגבה אותי.

פורסם

יצא לי לנסוע על פולו 2010 מנוע 1.4, נתתי גז בעליה ולא הייתה תגובה, בדקתי אם אני לא בניוטרל!

אולי בהילוך חמישי ב-80 קמ"ש.

Bimmer

פורסם

העליה של אונ' ת"א, הילוך שני.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני כול לשתף עם ניסיון דומה בפורד פיאסטה (דינאמיק ?) שבשנת 2002 לקחתי בשכירות עם כמה אלפי ק"מ בודדים גיר ידני אשר בטיול ברמה"ג הייתי צריך להוריד לראשון (?!?!) כדי לעלות את העליות (עם עוד שני חברים מגודלים ברכב) ולא פעם אחת.

פורסם

עצם העובדה ששואלים על רכב מסוים אם הוא "יסחוב בעליה" מרמז שהוא רכב חלש יחסית. שוב, הכל יחסי.

אוטו חדש עם 400 ק"מ, הכל תקין.

גם אנחנו היינו סה"כ 3 אנשים באוטו, והוא פשוט לא זז יחסית למזדה 2 שאיתה באותו יום עליתי את

אותה העליה עם אותם אנשים ברכב. אין תלונות כלפי המזדה.

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

האם עלית עם אותם תנאים - אותה תאוצה? או שמע עם הפולו נסחבת אחרי משאית שנוסעת 30 קמ"ש?

על איזה נפח מנוע אנחנו מדברים עם המאזדה 2?

נ.ב.

אני לא מנסה להוציא אותך אדיוט או משהו כזה, אני פשוט רוצה לוודא את הכל כי זה נשמע לי ממש מוזר כל העניין.

Bimmer

פורסם

אשתי נוהגת {וגם אני נהגתי לא מעט} על התאומה, איביזה 1.4 מודל 98. כמדומני לרכב יש 60 כוחות סוס.

התאוצה של האוטו נהדרת, הוא סוחב מצוין בעליות גם עם 6 אנשים ברכב {חמותי=2 אנשים} בלי שום בעיה.

האוטו זריז וחזק ואין לו שום בעיה עם עליות כולל העליה מנשר לכיוון הטכניון, כביש פרויד, דרך הים ושד. הציונות.

אם המנוע במצב טוב. תקנה את האוטו בשקט. כמו שאמרו לפני, זה לא רק הספק המנוע, יש עוד פרמטרים.

פורסם

מזדה 2, מנוע 1.5 ליטר, 100 ומשהו כ"ס.

שתי המכוניות הילוך שני ואז דוושה ברצפה בלי שום משאית, אל תגזים.

איך איביזה 1.4 ישנה סוחבת נהדר אוטו מלא?! נסענו חזרה מים המלח עם שרייד ישנה, אוטו מלא + ציוד, בעליות של

ים המלח חשבתי שהאוטו עוד שניה נעצר וללכת ברגל לא יהיה בהרבה יותר איטי.

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם
מזדה 2, מנוע 1.5 ליטר, 100 ומשהו כ"ס.

שתי המכוניות הילוך שני ואז דוושה ברצפה בלי שום משאית, אל תגזים.

איך איביזה 1.4 ישנה סוחבת נהדר אוטו מלא?! נסענו חזרה מים המלח עם שרייד ישנה, אוטו מלא + ציוד, בעליות של

ים המלח חשבתי שהאוטו עוד שניה נעצר וללכת ברגל לא יהיה בהרבה יותר איטי.

50 כס זה די והותר בכדי להגיע לכל פינה בעולם במידה והרכב מסודר מכנית .

• תוכן חדש...