Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים טובים!

ברשותי סוזוקי SX4 שרפידות הבלמים שלה נשחקות כל 10,000-13,000 ק"מ. ניסיתי גם רפידות מקוריות של סוזוקי וגם לא מקוריות. נורית ההתראה נדלקת במקוריים סה"כ 1000 ק"מ אחרי הלא מקוריים. למישהו יש רעיון איך אפשר להשיג רפידות טובות יותר? מהשירות אמרו לי שסוזוקי החליטו להיות ירוקים והסירו את האזבסט מהרפידות ולכן הן נשחקות מהר. אבל להחליף כל 12,000 ק"מ זה כבר מוגזם (ויקר)!!! נסעתי במאזדה 3 ופורד פוקוס ואפילו אחרי 60,000 לא הייתי צריך להחליף רפידות. עצות? מאיפה קונים רפידות נורמליות? אולי זה רק עניין של רגישות החיישן, כי הרכב בולם כמו שצריך ואין בעיות?

פורסם

לא יכול לענות לך לגבי שחיקת הרפידות, אם כי יתכן שהדבר נובע מסגנון הנהיגה שלך (אם אתה נוהג להאיץ ולבלום הרבה במקום לנהג בצורה מתונה, או אם אתה משתמש בבלימה ממושכת בירידות במקום להוריד הילוך).

מכל מקום - סיפור האסבסט מתחלק ל-2 חלקים:

1. לא רק סוזוקי הפסיקו להשתמש בו, מדובר באיסור נרחב על שימוש באסבסט לכל מטרה שהיא, במכוניות זה מתבטא במיוחד בבלמים ומצמדים. הסיבה היא שאבק האסבסט גורם מחלות (פגיעה טיפוסית בריאות וכן סוג מיוחד של סרטן הריאות).

2. החומרים שהחליפו את האסבסט ברכב נשחקים יותר מהר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

בסוזוקי סוויפט היתה אותה בעייה של שחיקת הרפידות .

אחרי לחץ מתון במסגרת האחריות , הם החליפו לי את הדיסק לסוג שונה .

אם יש לך עדיין אחריות , לך אליהם ובקש שיפתרו את הבעייה .

×
×
  • תוכן חדש...