Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני רוצה לקנות זוג קומפוננט ולחבר אותם לרדיו מקורי של הרכב, ללא מגבר. ההמלצות הם לרמקולים בעלי נצילות גבוהה, למה? והאם יהיה הבדל משמעותי בין נצילות91 ל 93 ובמה זה יתבטא? תודה לעונים!!

פורסם

הפרש של 3DB = יחס פי 2.

כלומר, רמקולים עם נצילות 90DB ומגבר 10W ישמעו כמו רמקולים עם נצילות 93DB ומגבר 5W.

עכשיו אתה מוגבל בעוצמת המגבר שיש לך - הוא חלש. אז כדי להגביר את העוצמה, צריך רמקולים נצילים.

[under construction]

פורסם
הפרש של 3DB = יחס פי 2.

כלומר, רמקולים עם נצילות 90DB ומגבר 10W ישמעו כמו רמקולים עם נצילות 93DB ומגבר 5W.

עכשיו אתה מוגבל בעוצמת המגבר שיש לך - הוא חלש. אז כדי להגביר את העוצמה, צריך רמקולים נצילים.

אוקי, אז אני מבין שזה באמת משמעותי,

אני מתלבט בין FOCAL 165V1 לדוטק של מורל, אני שומע הרבה גאז ומוסיקה קלאסית ואני נהנה מאוד מצלילים גבוהים מפורטים, מה הייתם מציעים לי?

פורסם

אני ממליץ להתרחק ממורל במקרה ללא הגברה, עקב גודל סלילים מוגבר הם זקוקים להגברה בריאה בדרך כלל.

לכן לך על קומפוננט נציל כמו הסדרה הנמוכה של הרץ אולי. DICI.

פורסם
אני ממליץ להתרחק ממורל במקרה ללא הגברה, עקב גודל סלילים מוגבר הם זקוקים להגברה בריאה בדרך כלל.

לכן לך על קומפוננט נציל כמו הסדרה הנמוכה של הרץ אולי. DICI.

למה לא focal?

פורסם

על כמה DB אנחנו מדברים? מה??! כמה?! 120? מה? לא שמעתי!!!...

:-D

אנשים - תחזרו לפרופורציות - כולה רמקול בקוטר של צמיג של אופנוע ספורט בתוך קופסאת שימורים שמסיעה חמישה אנשים... נצילות או לא נצילות - לא צריך יותר מסאב שמקבל 180 וואט RMS על מגבר שמפיק 200 וואט בכדי להרעיד את כל הקבינה.

וכן - אני מדבר מנסיון.

עריכה - אה כן - לא מדברים על סאב :)

מדברים על רמקולים קדמיים והגברה של HU - אכן מדובר במגברים חלשים במיוחד שמרימים רמקול לכל אורך תחום התדר שלו ולכן לנתון הנצילות יש חשיבות כאן - מצטרף להסבר של סטאס (S3T)

קומפוננטים שאני יכול להמליץ עליהם במקרה שכזה -

תבדוק קומפוננטים פשוטים של אלפיין - לרוב הם מוצהרים על הספקים נמוכים מאוד.

תבדוק קומפוננטים של סרווין ווגה סדרת HED אם קיימים עדיין ובכלל ניתן להשיג אותם.

מעבר לזה - רמקולים קואקסיאליים אם נתון נצילות גבוה אבל כמובן - אל תצפה לניסים ונפלאות.

ופוקל פוליגלאס - המממ שווה לבדוק את זה - טוויטרים של פוקל על הגברה של HU עוד עלולים להשמע ממש טוב :) :) :)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...