Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסך פליקס - חוות דעת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה ששניכם אומרים, בעצם, שכולם בענף הזה רמאים (באיזושהי מידה) ?

כנראה ששניכם נכוויתם כה קשה, שאין לכם אמון באף אחד בתחום.

מעניין מה יגידו בעלי מקצוע.

אני בכלל לא מסכים איתך, עובדה שפירגנתי פה לירון שמוסכו נמצא ברחוב הרב דנגור ממש ליד מוסך צ'מפיון המרכזי

בבני ברק (לא זוכר איזה מספר), אבל זה רחוב קטן וקל למצא. אנשים אחרים פירגנו פה גם למוסך רון שנמצא ברחוב

המסגר, זה אומר שיש גם מוסכניקים ישרים ובישביל זה בדיוק קיימים פורומים כאלה, שאותם תחמנים, שעושקים לקוחות

תמימים ייענשו, שהצדק המוסרי ינצח ומוסכים כמו הפליקס הזה יישלמו ביוקר על מעשיהם. הת'רד הזה מבחינתי הוא

העונש הטוב ביותר.

לזה שטען שצריך לתבוע את הפליקס, אני בהחלט מסכים איתך, אבל, בת דודתי, שהיא רופאה בכירה בבית החולים בילינסון

מנהלת יחידת הזיכרון במחלקה הנוירולוגית, חוזרת כל יום אחרי השעה 20:00 הביתה, אתה בטח מתאר כמה זמן פנוי

יש לה, וזמן פנוי זה לא בדיוק הדבר שאני סובל ממנו יותר מדי, מבחינתי, וזה מה שאני תמיד אומר כשעובדים עליי,

שיילך להם לתרופות, הפוסט הזה הוא עונש הרבה יותר גדול מהכסף שהם יחזירו ואם כל אחד שנכווה יכתוב על זה

בפוסט משלו, מי יודע, אולי מוסכים כמו פליקס ייעלמו לאט לאט, כולי תקוה...

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מוסכים כמו פליקס יש המון (למרות שלי אישית אין ניסיון איתו )

רון וירון שניהם תותחים , ואנשים ישרים עם מחירים הוגנים

אישית אני מעדיף את רון - הוא אלוף אמיתי

באם דודתך מתעקשת על מוסך מורשה צ'מפייון יש את מוסך קלדס בראשון לציון

(אבל שוב, מחירי צ'מפיון לא משתנים )

פורסם

1. כל הכבוד על הפרסום של המקרה.

2. אתם יכולים לתבוע אותם על אי תיקון התקלה וגביית כסף תוך כדי הונאה. בבית משפט לתביעות קטנות רוב הסיכויים שזה יתקבל, כי אתה לא טוען הונאה בקובלנה פלילית.

פורסם

מוסך חובבני.

נכנסים, מחברים אותם למחשב, קוראים תקלות ומחליפים חיישנים, מעבר לזה אין להם מושג במכונאות.

האמת שזה מזכיר את רוב המוסכים...

פורסם
מוסך חובבני.

נכנסים, מחברים אותם למחשב, קוראים תקלות ומחליפים חיישנים, מעבר לזה אין להם מושג במכונאות.

האמת שזה מזכיר את רוב המוסכים...

אבל למה לא ידידי ?

אם הלקוח מסכים אז למה לא ?

כשהלקוחות ישנו את עמדתם בנושא , אז גם המוסך ישנה עמדתו , כי להחזיק כזה מוסך ענק עם צוותות אי אפשר ללא לקוחות , ז"א שהמפתח לפתרון מצוי בידי הלקוח.

כל עוד מנטאליות זו אינה משתנה כל הכבוד למצליחי שיטת מצליח .

תבינו , הצרכן עם הוא בעל אופי ואינו נכנע כמו אימו של המתלונן , המוסך יכול רק לעשות חמוצים עם הרכב שישאר תקוע לו במוסך ,ובסוף ישלם גם על הפסדים שנגרמו בדרך.

נותנים לכם כאן המלצות , רון ,רונן ,רוני ,ירון ,לכו לשם , תתנו את התיקון בהגבלות הנכונות וצאו מרוצים , מה נדבקתם לזה שעושה דברים כאלו ?

פורסם
אבל למה לא ידידי ?

אם הלקוח מסכים אז למה לא ?

כשהלקוחות ישנו את עמדתם בנושא , אז גם המוסך ישנה עמדתו , כי להחזיק כזה מוסך ענק עם צוותות אי אפשר ללא לקוחות , ז"א שהמפתח לפתרון מצוי בידי הלקוח.

כל עוד מנטאליות זו אינה משתנה כל הכבוד למצליחי שיטת מצליח .

תבינו , הצרכן עם הוא בעל אופי ואינו נכנע כמו אימו של המתלונן , המוסך יכול רק לעשות חמוצים עם הרכב שישאר תקוע לו במוסך ,ובסוף ישלם גם על הפסדים שנגרמו בדרך.

נותנים לכם כאן המלצות , רון ,רונן ,רוני ,ירון ,לכו לשם , תתנו את התיקון בהגבלות הנכונות וצאו מרוצים , מה נדבקתם לזה שעושה דברים כאלו ?

התשובה לכך פשוטה מאוד - מוסך "מורשה".

אני מכיר את ההרגשה כי כשחיפשתי רכב לפני כ-3 חודשים גם אני התחלתי עם - "אם הוא לא טיפל במורשה משהו פה חשוד". רוב הארץ היום כזאת! למה? בורות לשמה.

היום המשפט הזה הפך ל-"אם הוא טיפל אצל רון יש לי הרגשה טובה בקשר לקניה".

סטיגמות, בורות ויבואן אחד מתחת לכל ביקורת - הן במחירים והן בשרות.

Bimmer

פורסם

אני מחפש טוב טוב בשרשור ועדיין לא מוצא תשובה מדוע יוצאים בהצהרות שמוסך פליקס רמאי, נוכל או לא מקצועי. לא ברור לאף אחד מה בוצע בתיקון הראשון, השני וברור במעורפל מה בוצע בתיקון השלישי, אך אותו בכלל ביצע גורם שלישי.

מכאן ועד לצאת בהכפשות ואזהרות על המוסך, הדרך עוד ארוכה.

פורסם

מה זה חשוב מה בוצע ?

הלקוחה חוייבה ב600 + 2500 ש"ח ושום דבר לא השתנה - הבעיה לא נפתרה.

לא יתכן שמוסך מורשה יבואן יבקש מלקוח להמר על 12K ש"ח, הם חייבים להיות בטוחים ב900 אחוז שהגיר גמור, והרי ברור לכולנו שלא כך העניין כי הרכב נוסע כשורה. זה חומר מקצועיות משווע ומזל שהלקוחה התעשתה וברחה משם.

בלי קשר להנ"ל, לגירים האוטומטיים בגולף דור 4 מומלץ להתקין קולר גיר חיצוני במקום הקקמייקה המקורי כדי להבטיח את בריאות הגיר לאורך זמן.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אני מחפש טוב טוב בשרשור ועדיין לא מוצא תשובה מדוע יוצאים בהצהרות שמוסך פליקס רמאי, נוכל או לא מקצועי. לא ברור לאף אחד מה בוצע בתיקון הראשון, השני וברור במעורפל מה בוצע בתיקון השלישי, אך אותו בכלל ביצע גורם שלישי.

מכאן ועד לצאת בהכפשות ואזהרות על המוסך, הדרך עוד ארוכה.

הבעיה היא שגם הם לא ידעו כנראה מה התקלה וראו שיש פה לקוחה שאפשר לסחוט, אז כמו הרבה אחרים, לצערנו, עשו זאת ,

כאשר התקלה נשארה בעינה, וזו העובדה המצערת.

אתם לא מספיק מקצועיים לאתר את התקלה? שחררו את הלקוחה ואל תיגבו ממנה עוד ועוד כספים עד כדי דרישה של 12000 ש"ח!!!! בזמן שלתקן את התקלה עלה בסופו של דבר 750 ש"ח ועוד הרבה עוגמת נפש.

הדברים ש"תוקנו" בשני המקרים הראשונים לא שינו כהוא זה את מצבו של הרכב ולא שיפרו במאום את צורת הנסיעה.

הדבר המשמעותי ביותר שנעשה הוא מחיקת היסטוריית התקלות ממחשב הרכב, אשר חזרו זמן קצר לאחר מכן...

פורסם
מה זה חשוב מה בוצע ?

הלקוחה חוייבה ב600 + 2500 ש"ח ושום דבר לא השתנה - הבעיה לא נפתרה.

לא יתכן שמוסך מורשה יבואן יבקש מלקוח להמר על 12K ש"ח, הם חייבים להיות בטוחים ב900 אחוז שהגיר גמור, והרי ברור לכולנו שלא כך העניין כי הרכב נוסע כשורה. זה חומר מקצועיות משווע ומזל שהלקוחה התעשתה וברחה משם.

בלי קשר להנ"ל, לגירים האוטומטיים בגולף דור 4 מומלץ להתקין קולר גיר חיצוני במקום הקקמייקה המקורי כדי להבטיח את בריאות הגיר לאורך זמן.

הבעיה היא שגם הם לא ידעו כנראה מה התקלה וראו שיש פה לקוחה שאפשר לסחוט, אז כמו הרבה אחרים, לצערנו, עשו זאת ,

אתם לא מספיק מקצועיים לאתר את התקלה? שחררו את הלקוחה ואל תיגבו ממנה עוד ועוד כספים עד כדי דרישה של 12000 ש"ח!!!! בזמן שלתקן את התקלה עלה בסופו של דבר 750 ש"ח ועוד הרבה עוגמת נפש.

הדברים ש"תוקנו" בשני המקרים הראשונים לא שינו כהוא זה את מצבו של הרכב ולא שיפרו במאום את צורת הנסיעה.

הדבר המשמעותי ביותר שנעשה הוא מחיקת היסטוריית התקלות ממחשב הרכב, אשר חזרו זמן קצר לאחר מכן...

חבל על הדיבורים באויר! מה גם שכל הסיפור הוא מיד שנייה.

אתם לא יודעים מה הייתה הדיאגנוזה אז, מה מצב הרכב כיום, מה התיקון הסופי וכמה זמן הוא יחזיר ולכן חיסכו מעצמכן את התגובות חסרות השחר והבסיס כי אין להן שום תוקף, כמו השמצות והכפשות שקדמו לתגובות שלכם.

פורסם

תשמ'ע !

אני מכיר את מוסך פליקס עוד מהימים הטובים שהייתה ברשותיי גולף דור 2-3 וחבר הפורום רון עבד במוסך ואני יכול לומר לך שיש גם מכונאים טובים במוסך פליקס ולא כולם חאפרים.

למי שלא יודע במוסך פליקס עובד דיאגנוסטיקאי מעולה העונה לשם אלכס (מדבר גם רוסית) וקשה לי להאמין שאם היו דורשים להתייעץ איתו בקשר לבעיות שציינת הוא לא היה מסוגל לתת איבחון מדוייק.

בכול מקרה מחר אני אתקשר אליו ואברר איתו האם הוא מכיר את הסיפור של הרכב שציינת.

אני עשוי להאמין למה שכתבת לאחר שתעלה קבלות עם תיאור התיקונים שבוצעו.

איזה כייף לי :)

פורסם

הנוכלים תמיד היו שם ותמיד יהיו שם, מי שצריך להפסיק להיות תמים ולדעת איך להתנהל הם אנחנו-הלקוחות.

אם אתה הולך למוסך אל תעזוב את רכבך לבד ותמיד תתענין במה שהמוסכניק עושה לך באוטו (זה האוטו שלך אחרי הכל).

על ה 650 שקל הראשונים כולם היו נופלים אבל ברגע שזה קפץ ל-2500 כל אדם שפוי צריך לומר לעצמו "רגע רגע המחיר נראה לי גבוה, אולי שווה לבדוק חוות דעת שניה של מוסך אחר".

מוסך זה לא גן עדן והמוסכניק הוא בטח שלא המושיע שלנו, הוא בן אדם שיכול לטעות בתמימות או בכוונה תחילה, כבדהו וחשדהו.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

הינה המקרה שלי בפליקס.

מבחינתי הכי חשוב זה אמינות ופליקס איבדו אותה.

יש לי סקודה פאביה חדשה וכשהיא הגיעה ל 15k היא עברה טיפול בפליקס, בחשבונית ראיתי סעיף שנקרא נוזל שמשות עם חיוב של 8 שקל +- . עכשיו אני מכיר את עצמי והייתי בטוח שהמיכל היה מלא כשהרכב נכנס לטיפול. החלקתי ואמרתי שהטיפול הבא אני אבדוק את המיכל באותו הבוקר של הטיפול. היום ה 7/5/2013 הרכב נכנס לטיפול 30k , לפני כניסתו מילאתי את המיכל עד אפס מקום!!! ובכול זאת בחשבונית חייבו אותי 8.90 על נוזל שמשות.... אומנם זה רק 9 שקלים ואני לא אקרוס מזה ובטח שלא אדרוש החזר, אבל תהיו בטוחים שלא אכנס לשם שוב.בנוסף, אפרסם זאת בכול פורום רכב שאני מכיר.

יש לי תחושה שזה פשוט חיוב אוטומטי שלהם. עכשיו לכו תדעו אם באמת כל הסעיפים בחשבונית אמיתיים או שיש עוד חיובים אוטומטים....

פורסם

שלום רב,

המדובר בגלולה בקוטר של כ- 2 ס"מ המורכבת מחומר מונע אבנית להגנה על מערכת המתזים.

במסגרת השירות השנתי ועל פי הוראות היצרן, מכניסים את הגלולה למיכל נוזל השמשות, גם אם הוא מלא עד אפס מקום.

שלחתי אליך הודעה פנימית ואודה להענותך לפנייתי.

בברכה,

אבי וייזל, סמנכ"ל פליקס

• תוכן חדש...