Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 106 שנת 2000.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אני נהג חדש ועקב תקציבי הנמוך הרכב שאני חושב שהוא הכי מתאים לי הוא פיג'ו 106.ביגלל תצרוכת הדלק ומכוון

שקרוב משפחה שלי ששמר על האוטו מעוניין למכור. מי שיש לו ידע על הרכב הזה מוזמן לעזור לי! בנוגע לקילקולים צריכת דלק וכו'...אומרים שהצרפתיות עושות הרבה בעיות ואני מפחד מזה אין לי הרבה כסף להשקיע בתיקונים... תודה לעוזרים !

הרכב הוא פיג'ו 106 שנת 2000 ידני מנוע 1.4 XR

פורסם

אל תאמין לכל מה שאומרים. יכול להיות שעלויות האחזקה שלה יהיו קצת יותר יקרות בהשוואה לרכבים כמו סוזוקי סוויפט או דייהטסו שרייד. זה לא אומר שההפרש גדול מספיק כדי לקנות דירה במגדלי אקירוב, זה אומר שאם אתה מאלו שכל מה שמשנה להם זה אמינות, אמינות ועוד פעם אמינות כדאי שתחפש רכב אחר.

אם תספר לנו יותר מה בעצם אתה מחפש ברכב, אולי נוכל לספר לך אם הוא מומלץ או לא.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בתור בעלים של אחת כזו בדיוק (רק שנת 99) כבר 7 שנים בקירוב, אני יכול להגיד דבר אחד:

אם היא שמורה ומטופלת בזמן ובמוסך טוב (בעדיפות למורשה), תקנה מהר - זה רכב מדהים מהסוג שכמותו כבר לא מייצרים היום. לעומת זאת, אם הזניחו אותה ובגלל השווי הנמוך שלה הזניחו בטיפולים, היא תהיה בור ללא תחתית.

• תוכן חדש...