Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חיפוש פה בפורומים לגבי שתי המכוניות לא מצאתי כלום על MGZR ,מחיפוש באתרים אחרים גילתי עד עכשיו על מספר הבדלים

גודל גנט וצמיג ,שוני במושבים ,שוני בגריל חזית ,ויחד עם זאת לא מובן הפער הגדול המחיר ....

R25 MGZR

17 15 גנט

205/45 195/55 צמיג

עור משולב בד מושבים

רובר MG סמלים

קווים רשת גריל

פורסם

אני מניח כי מעבר לאבזור והספקים על הנייר בוצעו חיזוקים לשלדה\הקשחה וכיול ספורטיבי יותר של המתלים.

אחרי הכל MG היא מעין חטיבה ספורטיבית של רובר.

כמובן \שיש נגיעות קוסמטיות כפי שציינת.

פורסם

בנוסף לשינויים הקוסמטיים, הדגם של MG בא מהמפעל מכוייל בתצורה שונה וספורטיבית יותר במיתלים.

כמו כן, מערכת הפליטה פחות מגבילה.

כל זה ע"פ ויקיפדיה.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

לפי מה שידוע לי (ובעבר היתה לי 25 - הרכב שהכי אהבתי עד היום) המצב מעט שונה.

ה- 25 שיובאה לישראל היתה בעצם גרסה מתקדמת של ה- 216, בעלת מנוע 1.8 וגיר רציף, עם כיולי שלדה שונים מה- 216, שיפור בחומרים, במתלים ועוד כמה דברים שונים.

ה- ZR שיובאה לישראל היתה בדיוק עם אותו אבזור ומנוע, רק עם BADGE שונה. אינני זוכר שהיו הבדלים אחרים למעט קצת אבזור חיצוני מנופח יותר.

לגופו של עניין, זו 25 עם BADGE שונה. באנגליה, היתה ZR אמיתית, עם מנוע רציני וגיר ידני, 7.4 שניות למאה. אלה לא הובאו לארץ.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...