Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוטרינר יכול לומר לך איזה כלב נשך.

ואפשר להשיג דגימות רוק בקלות.

תאיים על בעל הכלב, זכותך לבדוק האם זה שייך לכלב שלו, ובבית משפט הבחור ישלם קנס מקסימלי.

את הכלב יקחו להסגר.

גיבורים כמוהו לא צריכים לגדל כלב. בכל מקרה, מנסיון שלי, תלונה לעירייה על כלב לא קשור, תגרום לבעל הכלב לקבל קנס על כך שכלבו נראה לא קשור.

זה בתור התחלה יוריד לו כמה מאות שקלים מהכיס.

פורסם

מקרה מכעיס מאוד ובהזדמנות זו, אני רוצה לאחל לכלב החלמה מלאה.

לי יש כלבה קטנה בבית ואני מכיר את הפחד שאתה נמצא בו, כאשר כלב גדול רץ לעברך.

מעוניין, ברשותכם, לציין מספר נקודות:

1 יחס של כלב לחיות ולאנשים - זהו ויכוח לא חדש בחברה, אך הרוב טוענים כי אין שום קשר בין השניים. ז"א שכלב דומיננטי, אשר לא מסוגל להסתדר עם זכרים או אפילו נקבות וכל מה שהוא רוצה זה להרוג אותם, עדיין מסוגל להיות עם תינוקות, כי עם אנשים הוא מתנהג אחרת. אני, באופן אישי, ממש לא מאמין בזה.

2. ברגע שכלב נשך/תקף אותך, אין לך שום חובת הוכחה וזהו מקרה מאוד עצוב. במידה ואתה מסוכסך עם אחד השכנים, האחרון יכול לשרוט את עצמו, ללכת לרופא ולהגיש תלונה - הוא לא צריך שום הוכחה לכך (זה מטומטם בדיוק כמו שזה נשמע).

הכלב ייכנס אוטומטית להסגר.

3. אני לא בטוח מה קורה כשכלב אחד תוקף את השני.

כפי שנכתב כאן, תנסה לאיים בתביעה ולדחוק את הבן אדם אחורה, ע"מ שלפחות הוא יכסה לך את הטיפול הרפואי.

לעזאזל, זו פשוט חוסר אחריות לשמה.

פורסם

היי חבר!

אני אוהב חיות (אפילו נמלים, אפילו עכברי מעבדה) מושבע, ושום בעל חיים לא ראוי להכאבה וכ'ו, אבל:

איך בדיוק תוכיח שזה הכלב שלו שתקף?, עם כל הכבוד שיש לי אלייך (ואני לא מכיר אותך, אז יש כבוד), ובחיוך ענקי: אתה לא תצליח לעולם להוכיח את זה בבית המשפט, שזה דווקא הכלב שלו שתקף. עדים למקרה הספציפי יש לך?

קבלות? מהוטרינר? אני יכול להוציא לך קבלות חוקיות, על איזה סכום שתרצה, גם במיליון דולר.

צילומים של הכלב הנשוך לבית המשפט? מבחינת השופט הוא יגיד לך, שאתה הזקת לכלב/שהבן שלך דקר אותו/הכנסת מכות לכלב ובאת לתבוע.

הלוואי והייתה לך הדרך להוכיח את זה.

מה שכן, תלונות חוזרות ונשנות, למוקד העירוני שלכם, הצקה שלך, בלתי פוסקת (ואמיתית וכנה ורצינית, ולא שקרית וסתמית כדי לנג'ס, מיותר לציין) בעניין הכלב עצמו, יניבו תוצאות טיפול, ע"י הפיקוח העירוני.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם
מבחינת השופט הוא יגיד לך, שאתה הזקת לכלב/שהבן שלך דקר אותו/הכנסת מכות לכלב ובאת לתבוע.

.

על אותו משקל ניתן לומר שאם אני אדפוק לך את הרכב, מבחינת השופט הוא יגיד לך שאתה גרמת נזק לרכב שלך, שהבן שלך קימט אותו, או שאתה פשוט דפקת על הפח עם פטיש ובאת לתבוע.

:roll:

מספיק חו"ד של וטרינר כדי לקבוע שפציעת הכלב נגרמה כתוצאה מנשיכה וזה הכל.

ברור שבלי קשר צריך עדים שיוכלו להוכיח שהתובע הלך עם כלבו על פי החוק (רתום לרצועה) ושהכלב התוקף אכן היה זה שתקף ושהוא לא היה מרוסן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אם כל הצער שבדבר במקומות שבהם יש חשש לכלבים משוטטים צריך ללכת עם קצת אבנים בכיסים.

עוד לא ראיתי את הכלב "הגבר" שימשיך לרוץ לכיוון שלך כשהיד שלך מונפת או אבן עפה לכיוונו.

הם כנראה מכירים את התנועה של היד טוב מאוד ונמלטים ישר ברגע הנפת היד.

פורסם

האמת שאני עם אבנים בכיסים בגלל אמסטף שיוצא לסיבובים בשכונה לבד.

וגם אם אני בלי הכלב אני מרים אבן וזורק עליו על מנת לפגוע כי הוא כבר תקף לי כלב.

לכן כל פעם שהוא רואה אותי מרים את היד הוא מיד בורח.

פורסם

אל תסביר שום דבר לבן אדם, כי הוא לא פחות כלב מאשר כלבו. קח את כל המסמכים והחשבונית מהוטרינר, תמצא עד, אם היה, וגש כבר מחר לבית דין לתביעות קטנות. לאחר מכן, גש לוטרינר העיר, תביא אליו את כל הניירת של הטיפול ובקש ממנו להסגיר את הכלב התוקף. לדעתי ההסגר הוא עד 10 ימים.

בעלי כלבים צריכים ללמוד גם לקח, שכלב גדול זה לא צעצוע חמוד, אלא יכול לשמש כנשק. לא יודע איך כלב מוגדר בארץ, אבל ישנן מדינות שכלב נחשב לנשק קר.

פורסם

עוד לא ראיתי את הכלב "הגבר" שימשיך לרוץ לכיוון שלך כשהיד שלך מונפת או אבן עפה לכיוונו.

הם כנראה מכירים את התנועה של היד טוב מאוד ונמלטים ישר ברגע הנפת היד.

אז כנראה שבמזל לא נתקלת בכלב דומיננטי מאוד, אלא בכלב שתוקף מפחד!

כלב דומיננטי או כלב בעל יצר הגנה או תקיפה חזק, רק יתקוף חזק יותר ומהר יותר!

לגבי הכלב שלך (פותח השרשור):

חשוב מאוד לא לתת לו יחס מיוחד ולנחם אותו יותר מידי!

יש כלבים שימשיכו להראות "מסכנים" גם אחרי שהבריאו, רק כדי לקבל יחס חם ואוהב עם אוכל טעים.

אחד הדברים שבני אדם נוהגים לעשות, הוא "להאניש" את הכלב. ולהשליך על כלבם את הדרך שבה הם חושבים שצריך להתנהג לבני אדם או למישהו במצב כזה. (בטבע אף אחד לא היה מנחם אותו!)

זה יכול, בסופו של דבר, להוביל למצב שכל תשומת הלב רק מדרדרת את הטראומה שהכלב עבר ועקב כך ההחלמה הנפשית תתארך.

הדוגמה הכי טובה זה ביום העצמאות כשיש זיקוקים.

המון כלבים סובלים מזה ומה שרוב הבעלים עושים, זה לתת לכלב המון תשומת לב, ליטופים ולפעמים גם צ'ופרים.

הכלב לומד מזה, שכשהוא במצב כזה, הוא מקבל אחלה יחס שבעולם. מה שגורם לו להתנהג כך בתדירות גבוהה יותר, עד כדי פיתוח של חרדות נטישה ובעיות אחרות..

רק כדי לא להשאיר אתכם עם סימן שאלה, במצב כמו עם הזיקוקים, צריך לתת לכלב פקודות משמעת (שב, ארצה, אלי, למקום וכו'..) ולחזק על תגובה חיובית (לחזק עם צ'ופר בכל פעם שהכלב יוצא מהלך הרוח המפוחד.)

ובכך מטמיעים בכלב שאת הצ'ופרים הוא מקבל כשהוא במצב מנטאלי רגוע..

במקרה שלך, אם הווטרינר לא אמר להאכיל א הכלב במזון רטוב, אז אל תאכיל אותו בזה. (אם הוא רגיל לאכול מזון רטוב מידי פעם, אז אין בעיה. אבל לא להגזים בכמויות!)

אין בעיה לתת לו תשומת לב ואהבה, אבל לא כשהוא נראה הכי מסכן.

אני יודע שזה נשמע מאוד לא אנושי להתנהג ככה ליצור הכי מדהים שקיים, אבל זאת הדרך הנכונה.

בהצלחה ורפואה שלמה לכלבלב!!

עודד.

גילוי נאות :

אני מתעסק באילוף כלבים, לא סתם נתתי את החפירה הזאת..

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

drivemaster

כתב

אז כנראה שבמזל לא נתקלת בכלב דומיננטי מאוד, אלא בכלב שתוקף מפחד!

כלב דומיננטי או כלב בעל יצר הגנה או תקיפה חזק, רק יתקוף חזק יותר ומהר יותר!

יכול להיות שאתה צודק בקשר לכלב מאולף או כלב עבודה אבל מן הסתם כלבים כאלו לא יהיו משוחררים.

או יסתובבו להם להנאתם ברחוב.

פורסם

כלב מאולף או כלב עבודה, אלו כלבים עם אופי מאוד יציב!

הם לא יתקפו סתם.

לצערי נתקלתי בלא מעט כלבים דומיננטים או סתם עם פיוז קצר (בדרך כלל בגלל גידול לא נכון של הבעלים, או התעללות פיזית ונפשית), שמסתובבים חופשי (בין אם במכוון ע"י הבעלים ובין אם הצליחו להשתחרר מהרצועה או מהשער).

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם
(בטבע אף אחד לא היה מנחם אותו!)

..

כתבת הרבה דברים נכונים, אבל בהתייחס לשורה שציטטתי- בוא לא נשכח שכלב בייתי זה לא כלב "טבע".

אי אפשר לומר על כלב בייתי משהו שקשור לטבע, כי מטבע היותו מבויית הוא לא יסתדר בטבע.

כלב בייתי כן צריך את התשומת לב המוגברת במצב כזה, אין מה לעשות, כלבים אלה חיות שמפגינות "חום" וגם יודעות לספוג חום, לכן חשוב כן לחזק את הכלב ולנסות להיות איתו מעט יותר רך בתקופת ההחלמה.

אני כן מסכים שכמובן זה צריך להיות במידה סבירה ולפרק זמן מוגבל, כי מצד אחד אנחנו רוצים באמת לתמוך בכלב ולחזק אותו, מצד שני לא רוצים להרוס לו את החינוך\אילוף.

שוב אתן את דוגמת הכלב שלי שעבר בדיוק את אותה חוויה, אנחנו כן היינו קצת יותר רכים וסלחניים איתו לתקופה של איזה שבועיים ואז לאט לאט התחלנו לחזור לשיגרה ולהחזיר אותו לשיגרה, הכלב יצא מזה ולא הפך להיות מפונק.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...