Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בחיפושים אחר מונובלוק וראיתי אחד כזה יד שניה במחיר מעניין של 800 ש"ח, ביחס להספק המחיר נראה לי די נמוך ולא מצאתי מחיר של אחד כזה חדש בארץ. מה דעתכם על המגבר?

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

מותקן על רנו קליאו 98' :lol:

פורסם

כרגע כל מה שיש לי זה CVR12, אבל בבוא התקציב ישודרג למשהו חזק ואיכותי יותר. חשבתי לקנות את המגבר פשוט כי עד עכשיו כל המונובלוקים שחיפשתי היו בהספקים נמוכים בהרבה ובמחירים זהים או אפילו גבוהים יותר (כדוגמאת רוקפורדים למיניהם בעלי הספק של 350RMS בהתנגדות סופית 2 אום).

דעתך?

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

פורסם

אל תתלהב מההספקים המוצהרים שלו ,הם בדרך כלל לא תואמים את המציאות

המגברים של הייפוניקס בטווח המחיר של המגבר הנ"ל הם מגברים טובים ואמינים כמגברי "רמת פתיחה"

לסאב כמו CVR עם שני סלילים של 4 אום למשל בעבודה סופית ב-2 אום המגבר הנ"ל יהיה בסדר גמור

לא הייתי מנסה לעבוד איתו ב-1 אום למרות שמוצהר שהוא יכול לעבוד בהתנגדות זו.

מגבר "טוב" אינו נימדד בהספק שהוא מוציא אלא ביכולת השליטה על האלמנט.

כאופציה למגבר חדש וטוב בתקציב שלך הייתי שוקל גם את המגבר הנ"ל:

http://www.ninja-polo.com/index.php/car-amp/kenwood-car-amplifiers/kenwood-kac-8103d.html

פורסם

Audio king שלום לך.

לי יש את המגבר הזה ואני מרוצה עד השמיים.

אתה טועה בגדול בקשר למגברי הייפוניקס, מה שאמרת כאן אפשר להגיד על מגברי Crunch שהם מגברי הפיחה של היפוניקס וקראו להם Crunch והם הכאן מוציאים 35 אחוז פחות מההצהרות שלהם, לגבי הייפוניקס עצמו ההצרות שלהם הכן אמיתיות לא מדיוקות אך אמיתיות בו נאמר שאם מצהירים 1000 RMS ב-1 אוהם הוא יוציא את ה- 950 בוודאות.

אם המגבר המדובר HIFONICS TX1005D אני יגברתי את 15 Rockford HX2 1000RMS ב-1 אוהם כחצי שנה ואחרי שדרגתי את הסאב למשהו איכותי יותר ל-IDMAX 1000 RMS שגם היה באחד אוהם-1 והמגבר לא היה אפילו מתחיל להתחממש ואת שני הסאבים היו על חצי גיין, עד שנמעס לי מהבומים האלה שכמעט שברו לי את השמשות ועברי לסאב SQ 200 RMS.

ולפי מה שאתה אומר שהמגבר לא יציב ב-1 אוהם רואים שאין לך אפילו אחוז אחד של ניסיון איתם, אני יכול להגיד לך לפי איך שהמגבר הזה מתפקד ב- 1 אוהם כאילו בנו אותו במיוחד בשביל ההתנדות הזאת.

ולהמגבר הזה אתה אומר שיהיה בסדר אם CVR12? הוא יוציא לו את המיץ מהסאב הזה אפילו אם הוא יפעיל עליו זוג CVR12 שאת זה בדקתי על ההייפוניקס שלי חיברנו זוג CVR בתיבה כפולה של חבר ואני לא רוצה אפילו להתחיל לספר מה זה עשה באוטו או יותר נכון לאוטו.

מגברי ההיפוניקס מגברים מצויינים וברמה גבוה מעוד והם יותר מבנוניים וגם סדרת הפתיחה של ההיפוניקס כמו ה-TITAN אין כמעט אבדל מה Zeuz או ה Brutus הם סדרות פשוט יותר חזקות.

ופותח השרשור אתה מוזמן לבוא ולבדוק את הסאב שלך על המגבר אצלי.

יום טוב.

פורסם

תודה על התגובות.

אודיו קינג אני מעדיף להמנע מקניית מגבר חדש עקב חוסר תקציב ועקב העובדה שבאותו המחיר פשוט אפשר להביא מגבר איכותי יותר. בנוסף, פעם ראשונה שאני רואה המלצה על מגבר(או איזשהו רכיב) של קנווד. יש לך איזושהי היכרות עם המגבר?

ואם אפשר הצעה למגבר יד שניה, חשוב שבעתיד הלא רחוק יאפשר שדרוג של הסאב.

גם רציתי להוסיף שאני חושב שאנשים פה מגזימים עם עניין ההתנגדויות. חבר שלי הגביר במשך תקופה לא מבוטלת CVR12 על מגבר V12 אלפיין בגישור ללא פרוטקשן והתחממות בודדת. כרגע הוא מגביר זוג כאלה על מונו של קיקר, ברח לי הדגם, ב1 אוהם. בתעודת לידה שלו מוצהר 780RMS ב2 אוהם - התנגדות סופית.

פורסם
Audio king שלום לך.

אני שמח שאתה מרוצה

אתה טועה בגדול בקשר למגברי הייפוניקס, מה שאמרת כאן אפשר להגיד על מגברי Crunch שהם מגברי הפיחה של היפוניקס וקראו להם Crunch והם הכאן מוציאים 35 אחוז פחות מההצהרות שלהם, לגבי הייפוניקס עצמו ההצרות שלהם הכן אמיתיות לא מדיוקות אך אמיתיות בו נאמר שאם מצהירים 1000 RMS ב-1 אוהם הוא יוציא את ה- 950 בוודאות.

קראנצ' הם לא מגברי הפתיחה של הייפוניקס הם חברת בת בתאגיד מקסוניקס

http://www.maxxsonics.com/corporate/index.html

"אמיתיות לא מדוייקות אך אמיתיות" -אתה לא חושב שזה קצת פרדוקס .?

אני מבין שאתה בדקתה בעצמך את הכול "בוודאות".

אם המגבר המדובר HIFONICS TX1005D אני יגברתי את 15 Rockford HX2 1000RMS ב-1 אוהם כחצי שנה ואחרי שדרגתי את הסאב למשהו איכותי יותר ל-IDMAX 1000 RMS שגם היה באחד אוהם-1 והמגבר לא היה אפילו מתחיל להתחממש ואת שני הסאבים היו על חצי גיין, עד שנמעס לי מהבומים האלה שכמעט שברו לי את השמשות ועברי לסאב SQ 200 RMS.

מה לא הבנתה במשפט "מגבר טוב אינו נימדד בהספק שהוא מוציא אלא ביכולת השליטה על האלמנט"

לא פלא שנימאס לך "מהבומים האלו" עם שני סאבים SQ מהטובים ביותר שיש.

ולפי מה שאתה אומר שהמגבר לא יציב ב-1 אוהם רואים שאין לך אפילו אחוז אחד של ניסיון איתם, אני יכול להגיד לך לפי איך שהמגבר הזה מתפקד ב- 1 אוהם כאילו בנו אותו במיוחד בשביל ההתנדות הזאת.

ולהמגבר הזה אתה אומר שיהיה בסדר אם CVR12? הוא יוציא לו את המיץ מהסאב הזה אפילו אם הוא יפעיל עליו זוג CVR12 שאת זה בדקתי על ההייפוניקס שלי חיברנו זוג CVR בתיבה כפולה של חבר ואני לא רוצה אפילו להתחיל לספר מה זה עשה באוטו או יותר נכון לאוטו.

לא אמרתי שהוא לא יציב ב-1 אום,אלא שאני לא הייתי עובד בהתנגדות זו כי זה פשוט ישמע גרוע

נכון אין לי 1% של ניסיון איתם יש לי הרבה יותר ולכן אני יכול להגיד לך מניסיון

עושה רושם שמעולם לא היה לך מגבר מונובלוק איכותי כדיי שתוכל להבין שאתה טועה.

מגברי ההיפוניקס מגברים מצויינים וברמה גבוה מעוד והם יותר מבנוניים וגם סדרת הפתיחה של ההיפוניקס כמו ה-TITAN אין כמעט אבדל מה Zeuz או ה Brutus הם סדרות פשוט יותר חזקות.

פעם הבאה שמישהוא בפורום ירצה לרכוש מונובלוק איכותי כמו DLS A6 למשל

אני מיד אעצור בעדו ואפנה אותו אליך.

יום טוב.

לפותח השרשור- כן יש לי ניסיון עם המגבר Kenwood KAC-8103D הנ"ל הוא יופי של מגבר למחיר.

אם אתה מחפש מגבר איכותי ביד 2 במחיר טוב חפש סאןדאון אודיו SAE1000D.

ניתן לרכוש אותו משומש באזור ה-1000 שח.

פורסם

אני לא צריך מגברים אחרים בשביל להבין שהמגבר אכן מצויין ומוציא את מה שצריך מהסאב מספיק לי לשמוע ואכן שמעתי מגברים רבים כמו מונוים של GENESIS AUDISON LRX 1.1, HERTZ וגם את הסאנדון אצל אלמוג מראשון לא אהבתי במיוחד וגם יצא לי לשמוע SINFONI.

ולא שמעתי אבדל מהמגבר שלי ברמת הדיוק והאיכות וגם בעוצמה.

את אתה ממציל על מגבר כמו KENWOOD אז עזוב אותך אני לא מתווכח איתך.

ותאמין לי שאם לא הייתי עובר ל4WAY אקטיבי שמצריך אותי במגבר חמישה ערוצים להגברת טווירים מידריינגים וסאב.

לא הייתי מוכר את מגבר הזה לעולם עד שהיה נמעס לי מהתחביב לחלוטין.

בכל זאת הייתי רוצה לדעת איזה מגברים של הייפוניקס היו לך בדיוק אם אפשר לדעת בבקשה שלא הייתה מרוצה?

מי מכר לך אותם?

מי כיוון לך אותם?

פורסם
Audio king שלום לך.

יום טוב.

1++ צצודק 100% מי שאין לו ניסיון כמו אודיוקינג לא ממליץ לשלול את המגבר הזה הוא מאוד חזק

פותח השרשור לך אליו בעיניים אצומות אוקיי

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

ערב טוב יוני,

אתה באמת משווה מונו של היפוניקס למונו'ים של סינפוני,הרץ,אודיסון וסאנדאון?:shock:

ואני מאמין ש-לAUDIO KING יש ''קצת'' יותר ניסיון ממך בתחום,ורמיזה שהוא לא יודע לכוון מערכות היא לא במקום.

בשיפוצים...

פורסם

1+ מסכים שאי אפשר להשוות,כל אחד מונך במקומו ובכבודו.

בסה"כ היפוניקס יודעים לדחוף טוב מאוד,אבל סינפוני ודומיו,ליגה אחת מעל.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אני לא מדבר על ההשווה ברמת המגבר ואיכות הבניה שלו וכו'

אני מדבר על שמיע נטו שמימה שיצא לי לשמוע לא היה הרבה אבדל וחיברתי גם את הסאב שלי למגברים הנ"ל לשמיע והשווה בשביל שידרוג

והתוצעה הייתה לא מורגש ושווה לחלוטין.

לא אמרתי שהוא לא יודע לכוון או שאין לו ידע, מה שיכול להיות שהיה לו אז את מגברי הייפוניקס לפי מה שהוא אומר יכול להיות שבזמן הזה ידע הכיוון שלו לו היה בשיא.

ורוב האנשים כאן בפורום חושבים שלהתקין מגבר ושמכוונים לפי הספר ולא מרוצים מהתוצאה כמו במגבר היפוניקס אז כבר שוללים את המגבר מהרשימה שלהם וצריך לשדרג למגבר יותר איכותי לפי התוצאה.

פורסם

היה לי ברוטוס 1205 וסאנדאון 1000 והם לא ברי השוואה( הסאנדאון חזק ואיכותי ממנו) אז קשה לי להאמין שסדרה יותר חלשה אפילו מהברוטוס תעמוד מול הסאנדאון( אני לא מדבר כבר על המונואים היותר יקרים).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שומאכר ידידי,לא נירא לי שמישו יכול להשוות פה את ה1005 של היפוניקס מול סנדאון 1000D כי זה באמת יהיה מגוכך,לכן אני חושב שמיותר למתוח על זה אפילו וויכוח.

בוא נגיע לאמק השווה שלבחור הזה ההיפוניקס 1005D הזה הוא מעולה הוא ידחוף לו את הסאב SPL נטו לא בצורה איכותית אבל הוא יוציא ממנו הרבה.

ג'ינו.

• תוכן חדש...