Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט אונו , כמה בעיות .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שמי אלירן

אולי אין לי הרבה הודעות אבל אני מרבה לקרוא בפורום זה כבר הרבה זמן

אבקש עזרה קטנה ברשותכם

ברשותי פיאט אונו מודל 94 1.4 ידנית

1.יום בהיר אחד הסטרטר לאט לאט מפסיק לפעול חזק עד שכבר הפסיק לפעול , כבלים מאוטו אחר ושוב אותו הדבר חוזר ונשנה , האוטו נוסע קילומטר שתיים ואז נכבה ואי אפשר להניע , כלומר אין טעינה

המצבר נקנה לפני כמה חודשים אבל אני לא אומר שהוא לא אשם

2. לילה אחד לאחר גשם חזק ראשון שירד הגלגל השמאלי מתחיל לעשות רעשים , חזקים מאוד ברגע שלוקחים סיבוב , מעין חריקה צורמת כזאת , כמו כן מתי שמנסים לדחוף את האוטו קשה מאוד לא כמו פעם , יכול להיות שהברקס יתעקם ? או משו אחר...

**עכשיו לשאלה הגורלית...שווה לתקן ?

האוטו יקר לליבי אבל צריך לעבור גם טיפול בסך 400 ש"ח...כמה אמורים לעלות התיקונים לעיל ?

הרכב עצמו שווה גג 3500 שקלים טבילין ותקילין...

ואם לא תיקנתי , משיקולים כלכליים , מה אני יכול לעשות עם הרכב וכמה הוא יהיה שווה ?

יש לו קלאץ חדש מצב פח לא משו וזהו...מה עוד יש לספר...

תודה לעוזרים

אלירן .

פורסם

1. תקלת הצתה מחייבת בדיקה של חשמלאי רכב. הוא יוכל לאמת האם התקלה היא במצבר, במערכת הטעינה (אלטרנטור) או במתנע.

2. הרם את הגלגל החשוד באוויר באמצעות מגבה (ג'ק). סובב את הגלגל ביד ובדוק אם יש התנגדות ורעשים. השווה לגלגל בצד הנגדי. בדוק גם את הגלגלים האחוריים (ודא שבלם היד פתוח).

השאלה אינה מה מחירו של הרכב אלא האם אתה זקוק לו , האם יש לך מספיק כסף כדי לתקן אותו, מה החלופה שלך לרכב זה(נסיעה באופניים? תחבורה ציבורית? רכב אחר?).

מכיוון שלא ידוע לך מה התקלות ברכב ומה עלות התיקון, לא תוכל להחליט אם לתקן או למכור.

• תוכן חדש...