Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לא מזמן רכשתי גולף ובמדף האחורי ישנם 2 חורים בגודל 6x9 ואני בכלל רוצה לשים שם רמקולים בגודל רגיל - 5' משהו כזה.

יש דרך לעשות זאת או שזה כבר אבוד?

בנוסף,

אני די בטוח שתגידו שאין דרך להכניס לשם רמקולים עגולים ולכן יש לי התעייצות לגבי איזה 6x9 להכניס לשם, אני רוצה משהו סביר, מקדימה יש לי 2 קומפוננטים ולכן מאחור אני רק מחפש FILL טוב ולא איכות מטורפת.

כמו כן חשוב לי שיתאימו למגבר שלי בצורה טובה, כלומר לא איכותי מדי ולא זבל מדי:

- JBL GTO 75.4

Bimmer

פורסם

למה אתה רוצה לשים משהו פחות טוב ממשאתה יכול לשים.

6X9 יותר טוב נישמע.

כן אתה יכול להכין טבעות מעץ.

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

כן תיארתי לעצמי שההמלצה תהיה פשוט לשים 6x9 - עדיף אותם מאשר להתחיל להתעסק עם טבעות עץ

יש בחור בפורום שמוכר זוג: KFCM6950A Kenwood ב-350 שקל.

איך הם לדרישות שלי והמגבר שלי?

Bimmer

פורסם

לדעתי עדיף 6X9 בגלל שאין לך סאב והם השלימו לך אותו.

לגבי קנווד הזה תשמע איך הוא ותחליט.

זה 5 WAY.

איזה קומפוננת יש לך?

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

לגבי הרמקולים שמציע הבחור בפורום - מדובר על KFCM6950A Kenwood ב - 300 ש"ח (ירד 50 ש"ח) בני שנתיים וחצי:

הסיבה היחידה שאני רוצה אותם זה כי אני בטוח שבמחיר כזה הם "מציעה".

אני טועה?

לדעתי עדיף 6X9 בגלל שאין לך סאב והם השלימו לך אותו.

לגבי קנווד הזה תשמע איך הוא ותחליט.

זה 5 WAY.

איזה קומפוננת יש לך?

אלו: Morel DOTEC MKII 6.5

לא הייתי הולך עליהם

אני ממליץ על ה-6X9 הנ"ל :

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=733180

למה לא היית הולך עליהם? מה רע?

ואם זה יקר לך אז ההמלצה היא על אלה

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=729845

מה החיסרון של אלו לעומת אלו ש AUDIO KING הציע?

Bimmer

פורסם

רמקולים 6X9 עם ריבוי אלמנטים הם סוג של גימיק לאנשים שלא מבינים

הרמקולים 6X9 הטובים ביותר הם בדרך כלל רמקולים 2WAY מלבד זאת רמקולים 6X9 עם

ריבוי אלמנטים בדרך כלל נוטים להתקלקל מהר יותר.

אין מה להשוות למורל טמפו 6X9 זה רמקול שבדרך קבע זוכה בציונים גבוהים בתחרויות והשוואות

רמקולים ברחבי העולם,ובטווח המחיר שלו הוא אחד הטובים ביותר,רמקול מקצועי שמגיע עם קרוס פסיבי

שלא כמו רמקולים 6X9 פשוטים ,בהתחשב בעובדה שיש לך כבר מורל דוטק אז מה יותר טבעי מללכת

על רמקול עם אותו ציביון סאונד.

פורסם
ואם זה יקר לך אז ההמלצה היא על אלה

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=729845

+1

אם במחיר של קנווד יד שניה אתה יכול לקבל רמקול מסדרה GTO של JBL , אני לא מבין מה השאלה ?

HU - KENWOOD DDX8026 / component - JBL GTI 608 / Speakers - jbl 696T / Amplifier infinity KAPPA FOUR / amplifier - infinity kappa one / subwoofer - infinity kappa box

פורסם

תודה רבה על העזרה!!!!

עכשיו אני בהתלבטות בין 2 הרמקולים שהצאתם - אין לי כסף ללכת על ה MOREL אז השאלה כמה אני מפסיד אם אלך על ה GTO ?

Bimmer

פורסם

אתה רק מרוויח.

מורל טמפו זה סדרה הכי בסיסית של מורל, זה למי שרוצה רמקול שהוא לא סתם זבל סיני חסר שם, אבל זה גם לא שיא האיכות.

זה כמו סובארו DL, מתאים להמונים שמחפשים משהו בסיסי פשוט, מקביל אליו זה סדרת ה GT-5 של JBL .

ברגע שאתה עולה בסדרות אתה מקבל רמקול איכותי יותר, סדרת ה GTO של JBL היא גבוה יותר מהטמפו של מורל .

כך שאתה רק מרוויח .

HU - KENWOOD DDX8026 / component - JBL GTI 608 / Speakers - jbl 696T / Amplifier infinity KAPPA FOUR / amplifier - infinity kappa one / subwoofer - infinity kappa box

פורסם

אני אומר תחדש רמקול מעולה

יש לך אפשרות להוריד 3DB מהטיוטר

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

פורסם
ברגע שאתה עולה בסדרות אתה מקבל רמקול איכותי יותר, סדרת ה GTO של JBL היא גבוה יותר מהטמפו של מורל .

כך שאתה רק מרוויח .

הרמקולים של JBL מסדרת ה GTO מיוצרים מחומרים זולים ועמידים. הוופר עשוי ממברנה עבה וקשיחה והטוויטרים והמידים מפלסטיק דקיק. אין כאן אפילו מה להשוות לטמפו שבנוי מחומרים אחרים ופי כמה יותר איכותיים.

כמו שאמרתי כבר 1,000 פעמים לפני ובטח עוד 1,000 פעמים בעתיד - הטמפו הוא אחד הסטים בעלי התמורה הטובה ביותר לכסף בארץ. מוצרי מורל אצלנו נמכרים בד"כ במחירים שבין 25 ל 50% פחות ממחירם בחו"ל, אז איפה כאן בכלל השאלה?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר

איזה הסבר של איש מכירות סוג ,,.

מה זה פלסטיק זול ועבה ? מה זה חומרים איכותיים ?

שלחת את המוצרים לבדיקה במעבדה לבדיקת חומרים מורכבים בטכניון ?

אני יכול להגיד לך ששיש מצפה נמכר בעולם בפי שלוש מהמחיר בו הוא נמכר בישראל, זה הופך אותו לאיכותי יותר משיש איטלקי ?

אז אולי כתבת אלף פעמים ואולי תכתוב עוד אלפיים, זה לא הופך את זה לנכוןן יותר.

• תוכן חדש...