Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, היום דיברתי עם מישהו שעובד בתחום התקנת המולטימדיה לרכב , דיברתי איתו בקשר לרדיו דיסק ומונו+סאב חדשים

הוא הציע לי רדיו דיסק : קלאריון CZ500

וסאב+מונו: סאב כפול של MTX+מונו (הם באים בתור סט) סאב עם תיבה אטומה

הצעת מחיר לא קטנה אבל אני מעוניין לדעת מה אתם חושבים על המוצרים, ומה המחיר שלהם...

תודה מראש על העזרה

Upgrades coming soon 8)

פורסם

רכיבים לא ליגת על,הרדיודיסק עוד ניחה.

תן תקציב וניבנה לך מערכת מאוזנת ומה אתה מחפש מה אופן הסאונד שאתה אוהב?

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

3 אלף, אני צריך רדיו דיסק עם 3 יציאות למגבר,USB ושליטה מלאה על הסאב, אלה הדברים העיקריים שחשובים לי

מונו וסאב(כרגיל הסאב שיש לי זה JBL 1202D) אני חולה באס, אז .... SPL חחח

Upgrades coming soon 8)

פורסם

רדיודיסק Pioneer DEHP6050UB

מגבר JBL GTO1004

Dotech Ovation 6 Morelקומפוננטים

מערכת מצויינת במידה ויש לך כבר סאב.

המגבר הזה יספיק לסאב שלך בגישור,פלוס הגברה של הקומפוננטים פלוס 3 יצאות למגבר ברדיודיסק פלוס יציאה לUSB ושליטה על הכל.

מערכת מאוד טובה לפי דעתי.

הסאב הזה נחמד יתן לך עוצמה אבל לא משהו גרנדיוזי אבל אני מאמין שתיסתפק.

כמובן תרכוש תיבת פורט (פתוחה) למיטב רעש ועוצמה מהסאב.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

חח מה אתה מסטול אחי? יש לי כבר מגבר 4 ערוצים, וקומפוננט.... אני מחפש להישדרג בסאב והמונו והרדיו דיסק

תגיד מה דעתך על המונו+סאב כפול של MTX +רדיו דיסק קלאריון CZ500 ב3 אלף... כולל התקנה חיווט הכל

Upgrades coming soon 8)

פורסם

לא הצלחתי לערוך את ההודעה הקודמת

אז ככה, ירדתי מהעניין של הסאב הכפול וגם הרדיו דיסק הזה.

אני שוב בעניין ה785 או ה775 .

והסאב אני ישאיר בנתיים כמו שהוא ,אולי ישדרג לCVR ,

עכשיו המונו שהצעתם לי לפני כמה ימים, סאנדאון SAE1000D חישפתי אותו בזאפ בכמה וכמה מוסכים להתקנות מולטימדיה בב"ש ולא מצאתי שום דבר מהמוצרים הנ"ל

האם יש פה מישהו שמוכר? או יכול להציע לי על חנות מסויימת (כמה שיותר קרוב לב"ש אם אפשר) בפרטי כמובן

תודה רבה

Upgrades coming soon 8)

פורסם

הסאב מנגל מדוייק? יפה? באס עמוק? מרביץ טוב

אתה גר בב"ש?

והעניין שמרתיע אותי בעניין הMTX זה לא הסאב אלא המונו שלו....

Upgrades coming soon 8)

פורסם

לפני שרכשתי אותו בדקתי

rockford p3

cervin vega hed 12

kicker cvr

diamand

ולי נישמע שהוא מנגן יותר מדויק ויותר איכותי מכולם

אני מאשדוד

אני אישית לא יצא לי לראות מונובלוקים של mtx אבל הסאבים שלהם טובים

פורסם

זה מונובלוק מותאם מהחברה, הוא מגיע ביחד עם הסאב יענו הוא אמור להיות פרפקט לסאב.... רק שאני בחיים לא שמעתי על מונובלוק של MTX.... מציעים לי את הסאב הכפול +המונו ב1600 שקל (פרוטקציות חח) שווה אתה אומר? הMTX לא יאכזב?

Upgrades coming soon 8)

פורסם

במחיר הזה אני אישית חושב שמאוד שווה אצלי רק הסאב עלה ככה בכול מיקרה תינסה לשמוע לפניי שאתה קונה כל אחד והטעם שלו

• תוכן חדש...