Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא רכב משומש מח"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר ביקור קצר בלוחות רכב בחו"ל עלה לי רעיון.

ייבוא רכב משומש מחו"ל.

זה בטוח יעלה 100% מכס והכל לזה אני מוכן.

אבל שמתי לב לאיזה רכבים מעניינים אפשר להשיג בתקציב נמוך יחסית לעומת פה בארץ.

למשל הידעתם שב 30,000 שפה בארץ ישיג לי מה? פגו' 206? אולי קצת מזל פורד פוקוס ישנה?

אתם יודעים מה אפשר להשיג בתקציב כזה מבריטניה למשל?

1999 BMW M5 לא פחות!!

עכשיו עזבו הוצאות מסביב על הרכב והכל.

אני שואל אם חוקית זה אפשרי?

כי פשוט אפשר להשיג כל כך הרבה יותר , בהרבה פחות.

BMW M5 במחיר של פורד פוקוס לעזעזל!

וזה לא שהיא במצב רע , קילומטרז' נמוך , ספר טיפולים מלא והכל...

אבל כמובן שזב חלומות בהקיץ כרגע , אז אפשר להתפשר על סדרה 5 רגילה שזה כבר 800 ש"ח!!

זה מחיר של רכב על שלט!! ואז נוסיף אפילו 200% מכס ומשלוח ועדיין לא נתקרב למה שעולה בארץ.

אז מה אתם אומרים?

פורסם

בדקתי ועד שנתיים ממועד ייצורו מותר.

למרות שמותר ריכבי אספנות אז מה הבעיה בשנתון שם 90-2004?\

זה לא הגיוני.

זה נשמע שעם קצת התעסקויות מישפטיות זה בכל זאת יהיה אפשרי??

פורסם

הגיוני, לא הגיוני--זה המצב. ואל תנסה בכלל התעסקויות משפטיות. חבל על הזמן שלך. או רכב בן 30 ומעלה או בן עד שנתיים.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
בדקתי ועד שנתיים ממועד ייצורו מותר.

למרות שמותר ריכבי אספנות אז מה הבעיה בשנתון שם 90-2004?\

זה לא הגיוני.

זה נשמע שעם קצת התעסקויות מישפטיות זה בכל זאת יהיה אפשרי??

נראה לך שהיו מאפשרים דבר כזה?? אף אחד לא היה קונה כאן בארץ, לא חדשות ובטח שלא משומשות...

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

1.הסיבה שרכבים כל כך זולים בברטניה וארה"ב היא,

יכולת הצרכנים לקנות רכבים חדשים גדולה משמעותית משל מדינות אחרות(כמו ישראל),פורד פוקוס חדשה 1.6 דיזל מאובזרת עולה באנגליה 8.999,בנוסף מסירות של רכבים כמו מרצדס sl ב.מ.וו M ,פורשה וכו,דבר זה משפיע ישירות על שוק יד השנייה מאחר וצרכן

יש כח קנייה גדול בהרבה מלזה של הישראלי.

לגבי יבוא,כן בטח,בסדר תשכח מזה :)

עד שנתיים-או 30 שנה ומעלה

-תושב חוזר יכול לייבא רכב עד גיל 4

אך שים לב!,ככל שהשנים עוברות כך רכבים מלפני 30 שנה,הם כבר לא דינוזאורים עם שאסי מעץ והגה ענקי,מנועים מסורבלים והספקים של פיאט פונטו.

לדוגמא,יגואר xjs 3.6 אפשר להתחיל לייבא משנה הבאה,פורשה 928,פורשה 924 פורשה 944(מ2012)

מרצדס sl למנהם,ניסן 240z

וככל השנים יעבורו,כך איכות הבנייה של המכוניות הקלאסיות שיהיה ניתן להכניס ארצה תהיה גבוהה יותר,וכך גם השימושיות שלהן(מלבד ההגבלות בחוק כגון איסור על נסיעה בין 7-9 בוקר)

Porsche 944 turbo

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

לא משהו מציאותי\ריאלי\פרקטי סתם משהו שיושב לי בראש לאחר דיון עם אבא.

במידה ואבא שלי רוכש מכונית במהלך טיול בארצות הברית, לא מכונית חדשה ולא מכונית אספנות, יש אפשרות להביאה לארץ?

אם כן, במה זה כרוך?

אם לא, האם ניתן לעבור הליך בירוקרתי מסוים שיאפשר את ההעברה של המכונית לארץ?

תודה.

פורסם

אכן, רכב עד גיל שנתיים וצריך שיהיה לו בארץ יבואן עם רשת מוסכים שיהיה אפשר לטפל ולתקן את הרכב בשעת הצורך.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום , ראיתי היום אקורה ישנה אני לא סגור על זה אם זה לג'נד או TL , בכל מקרה זה היה דגם ישן של שנות ה 90 המאוחרות, האם זה ניתן לייבא רכבים ישנים לארץ? יצא לי גם לראות קורולה 97 בארץ דגם אמריקאי ושניהם עם לוחיות ישראליות .

אשמח אם מישהו יוכל לתת מידע בנושא .

HYUNDAI - Always there for you .

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אפשר ליבא רכבים עד גיל שנתיים ומגיל 30 ומעלה (רכבי אספנות).

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אפשר ליבא רכבים עד גיל שנתיים ומגיל 30 ומעלה (רכבי אספנות).

אז ישנה כאן דילמה,או שיתאפשר שהרכבים האלה היו רכבים של שגרירים והוסבו ללוחיות ישראליות ונמכרו ?

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

לא חסר רכבים עממיים מאמריקה שהגיעו בייבוא אישי במהלך השנים.

כמה דוגמאות שאני מכיר: קורולה E90 סטיישן (הדור הראשון ששווק בארץ), הונדה סיוויק קופה מהמודלים של אחרי 2006, דגמי פונטיאק משנות ה-2000 ועו'.

לא חסר הונדות שהגיעו לפה בייבוא אישי, ביניהם אפשר לציין אקורה לג'נד קופה מתחילת שנות ה-90 שהסתובבה בארץ, או הונדה קונצרטו שהסתובבה בקריית גת, או אקורד סדאן שנת 87 עם פנסים מתרוממים, סיוויק סטיישן שנת 89, CRX שנת 87 ועו'...

כל אלה אני לא יודע מה עלה בגורלם היום.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

עולה חדש יכול להכניס רכב בכל גיל , המכוניות הבודדות שאתם רואים הן כנראה מהמקור הזה.

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...