Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני עולה חדש ויש לי עוד 3 חודשים לממש את הזכויות/הטבות שלי לייבוא רכב מארה"ב במכס מוזל וגם ללא הגבלה על גיל הרכב!

עשיתי מחקר רב על הנושא בפורומים, חיפושים, וכו' אבל עד עכשיו, לא הצלחתי לגבש חוו"ד על רכב מסוים.

אני מסתכל על כמה רכבים "אמריקאיים" (כלומר, רכבים מיוצרים לשוק האמריקאי כמו אקורד אמריקאי או סיויק קופה אמריקאי) אך אני לא מצליח לאתר מקור לפנסים המתאימים לתקן הישראלי.

האם למישהו יש המלצה על רכב שנמכר שמה וגם כאן, שבקלות אני יכול להסב אותו לתקן הישראלי/אירופאי? או אדם/חנות איפה שניתן להשיג פנסים מתאימים לכל מיני רכבים מארה"ב?

כפי שאמרתי, אני לא מוגבל לרכב בן שנתיים בלבד. אני זכאי לייבא אוטו של כל גיל אז אם מישהו מכיר אוטו מיוחד יותר ישן (אבל אני מעדיף משהו מיוצר מ-2000 לפחות) שבדרך כלל אין אפשרות לייבא אותו, אני פתוח לזה! אני זוכר שהיה בפורום הזה שרשרת על הChevrolet Impala 1996 :-)

תודה רבה לכולם,

-מוריס

http://www.iherb.com?rcode=EGE170

$5-$10 הנחה על ההזמנה הראשונה. $4 עלות משלוח בלבד לישראל לחבילות עד 1.814 ק"ג!

פורסם

אם כבר הזכרת אימפלה, אז לדעתי אם אתה אוהב את הסגנון והגודל ולא מפריע לך לשלם קצת יותר דלק בנסיעות עירוניות (מחוץ לעיר היא צורכת כמו כל יפנאומטית 1600...) כדאי לך לייבא אחת מ 2006 ומעלה שזה הדגם החדש יותר ממה שייבאו לארץ. אתה מקבל המון אוטו בכלום כסף, ועוד בייבוא מארה"ב ללא מיסים, לא הייתי מהסס בכלל. לדוגמא רכב כמו שלי 2005 במצב סביר עולה בארה"ב +-4K$ אז משנת 2006 שזה דגם עם מנוע וגיר מודרניים יותר בטח לא יעלה הרבה יותר...

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

יוני,

בכיף הייתי מייבא אוטו כזה, אבל אני דואג על הקטע של הפנסים. הרכב לא יובא ארצה אז לא נראה לי שיש פנסים מתאימים... אולי אתה מכיר אחרת???

פורסם
יוני,

בכיף הייתי מייבא אוטו כזה, אבל אני דואג על הקטע של הפנסים. הרכב לא יובא ארצה אז לא נראה לי שיש פנסים מתאימים... אולי אתה מכיר אחרת???

מה ז"א בגלל הפנסים?? לא נראה לי שלאימפלות החדשות יותר יש קסנונים וגם אם כן למה אתה מודאג על הפנסים? רכבים (חדשים) שמגיעים לארץ עם קסנונים עוברים באופן אוטומטי הנמכת עוצמה בגלל שהעוצמה המקורית אסורה לשימוש בישראל, אני חושב שניתן לעשות כיוון כזה בלי בעיה. באימפלה שלי (2005) יש פנסים רגילים H7 ואני מחליף אותן עוד כמה ימים בפנסי night breaker שהזמנותי מחו"ל, לא מאמין שתהיה לך בעיה להוריד עוצמה או להחליף פנסים אם במקרה הדגם שמגיע לארץ לא מתאים.

הסיבה שהאימפלות לא הגיעו אחרי 2005 קשורה ליבואן שלפי מה ששמעתי העדיף לקדם את הביואיק לה-קרוס בארץ, ובכלל אני מניח שבארץ אין כל-כך שוק לרכבים האלו ככה שהיבואן מייבא את הדגמים on/off, למשל מאליבו יש עד 99, מ 2000 יש רק אימפלות ואין עד 2005 ואז ב 2005 יש את שני הדגמים ומ 2006 שוב רק מאליבו, יכול להיות שבאיזשהו שלב יחליטו שוב להעלות ארצה את האימפלות... הלוואי ואוכל לקנות אחת כזו עוד כמה שנים כי לא יודע אם אוכל לחזור לנהוג באיזה יפנית או קוריאנית בעתיד. :lol:

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

אני הייתי מייבא אקורד קופה אמריקאית, יש כאלה שכבר עשו את זה בארץ, בהחלט רכב מדהים במחיר סביר.

בכל אופן אני במקומך לא הייתי מייבא לארץ רכב ממודלים ישנים אלה רק חדשים.

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

את האמת, אקורד קופה/סיויק קופה אמריקאי הינם בעדיפות הראשונה בשבילי, אבל ראיתי הודעה ממשרד התחבורה על איסור ייבוא של האקורד, עקב הפנסים (שאין פנסים מתאימים לתקן הישראלי). מישהו מכיר אחרת, מקום לקנות/לייצר פנסים מתאימים? איך מי שייבא את האקורד הצליח?

פורסם

מדובר על אקורד אמריקאי, לא האירופאי/ישראלי... לפי מיטב ידיעתי, לא רואים אותו יותר מדי בארץ והוא מיוחד. התקציב בארה"ב, משהו כמו $9000-$10000 (אחרי מכס, משלוח, והתאמה זה ייצא משהו כמו 95000-110000 מחיר סופי).

פורסם

עולה לי בראש רק שם אחד - סופרה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מיני קופר s

טויוטה סולארה קבריולט

הנה האתר עם המדריך הממשלתי לייבוא אישי.

http://www.gov.il/FirstGov/TopNav/Situations/SPopulationsGuides/SDrivingCar/SDCCarImport/SDCIModel/

בחלק של "אילו דגמי רכב מותרים ליבוא?" יש מספר טלפון אליו אפשר להתקשר ולבדוק מה אתה צריך כדי לייבא דגם מסויים.

בהצלחה!

116i

פורסם
פנסים אמריקאים שעברו תקינה הם: HB3 ו-HB4 או HB9 ו-HB11.

אתה יודע איך ניתן לברר לאיזה רכבים יש פנסים כאלה? אני חיפשתי וחיפשתי ואני לא מצליח למצוא תוצאות ברורות... יש רשימה כלשהי?

תודה!

פורסם
אתה יודע איך ניתן לברר לאיזה רכבים יש פנסים כאלה? אני חיפשתי וחיפשתי ואני לא מצליח למצוא תוצאות ברורות... יש רשימה כלשהי?

תודה!

לאימפלה שלי ממודל 2005 למשל אפשר לראות בספר הרכב אם אני לא טועה... אפשר להוריד ספר רכב אני מאמין של כל רכב אמריקאי, אני הורדתי את שלי בלי בעיה.

חוץ מזה אם אתה רוצה למצוא איזה פנסים מתאימים לאיזה רכב, תכתוב את שם הרכב ב ebay בחלקי חילוף שם ואז תחפש נורות לפנסי חזית וזה אוטומטית יעלה לך רק פנסים שמתאימים לרכב הנ"ל... אם אתה רואה H7 וכאלה אז אין ל בעיה, אם תראה רק נורות של קסנונים לדוגמא אז סביר להניח שהרכב בא עם מערכת קסנון מובנית וכו'...

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

• תוכן חדש...