Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סתם חשבתי על העתיד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מצד שני גם לא של העולם הערבי

בבקשה תגיד לי שלא הקפצת ת'רד מלפני 4(!) שנים בשביל להגיד שמים הוא לא צד חזק של העולם הערבי.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

פששש.. עברו 4 שנים מאז.

איך שהזמן טס

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

ואיך שכלום מהרשימה לא נכון

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

איך שהזמן טס

כשנהנים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
כשנהנים.

כשנוהגים*

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ה"נושאים קודמים" גורם להרבה בלאגן.

חברי פורום חדשים לא מבינים שהרוב שם הם שרשורים מאוד ישנים ופשוט מקפיצים אותם.

אולי ניתן לעשות שהקפצה כזאת תהיה רק באישור מנהל?

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

עברו עוד 4 שנים,מישהו רוצה לסכם אילו מהנבואות התגשמו ?

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
..... עולמי ובן לאדן יתפס.

זה העתיד איך שאני רואה אותו

מתוך 3 עמודים הדבר היחיד שנכון הוא שבן לאדן נתפס- וגם זה לא בטוח.

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
פורסם

מישהו כתב שאם בעוד 20 שנה זאת תהיה התקדמות אמיתית אם יהיו מכוניות חשמליות...,

היום יש בסוכנויות את הניסאן ליף, שברולט וולט, פיסקר קרמה, טסלה רודסטר ואפילו ראיתי את הסדאן החדשה שלהם על הכביש.

יונדאי יהפכו להיות המכונית הנמכרת ביותר בישראל, הגיע.

מיצובישי עוד קיימים, עובדים לא רע וגם להם יש מכונית חשמלית קטנה .

מישהו תהה מה יהיה עם חברי הפורום, כשהרשות נפתח גרתי בבת-ים, הייתה לי ב.מ.וו ישנה ופיאט פונטו, רציתי אמריקה אבל רק 3 שנים וקצת אחרי אזרתי אומץ וארזתי מזוודה. ואני לא היחיד, מספר חברי פורום מכובדים יצרו קשר הדוק עם הדוד סם, עולם קטן ללא ספק, יום אחד אני מחכה לרכבת בניו יורק ואני שומע מישהו קורא בשמי...

1010_1060612707811_18_n.jpg

מה עוד השתנה ב8 השנים האחרונות... לפחות בשבילי :

עברתי את מחסום ה600 כ״ס ברכב יחיד בבעלותי.

בארץ השבתתי סיריון ופונטו ספייס, באמריקה השבתתי m3 e46 :twisted:

קרן פלס הוציאה דיסק ראשון וגרמה לי להוריד את גלגל"צ מרשימת התחנות המועדפות.

הפורום התבגר יפה, כמה חברי פורום צמחו יופי בתחום אותו כולנו אוהבים ואני מאוד גאה בהם, אני מאוד גאה בפורום הזה, ללא ספק חבר פורום גאה, ותודה לשלומי שכתב לי את ליד הסימלון וגרם להרבה חברים לחשוב שאני מתחנגל.

בתכלס הכל אותו הדבר, וסתם בשביל הפרוטוקול, ערסים תמיד נסעו על הנעה אחורית, דודג׳ דארת׳, ב.מ.וו.... אז מה זאת מיאטה? מכונית של גאים :)

וכן חדוות נהיגה זוכה לתשומת לב אצל יצרניות רבות ולא מהכיוון האירופאי אלא דווקא מאיזור המזרח. אינפיניטי נושכת חזק בתחת של ב.מ.וו, יונדאי קיה עם מכוניות הנעה אחורית ומנועי טורבו/v8 בפיתוח עצמאי. לקסוס מתחילה לכוון לחובבי נהיגה ולא רק לזקנים שאוהבים מרצדס, טויטה וסובארו.... וכן רצות שמועות על מתחרה חדשה לצמד מבית ניסאן והחזרת השם דאטסון.

דווקא ההווה נראה לא רע. שכולנו נהיה מאושרים.

haters will hate

פורסם

אני מקווה שעד אז תהיה מכונת זמן ואני אזרוק את עצמי באיזו עיירה נידחת בארה"ב של שנות ה60

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בעוד 10 שנים מכונית כבר לא תהייה מכונה שנוהגים בה אלא תחשב לסוג של חומרה עם תוכנה שצריך לעדכן כדי להתחדש. זה יקרה כי כבר לא יהיה מקום בכביש למכוניות חדשות. יהיו רק 2 תאגידי ענק שמייצרים מכוניות ויהיה רק דגם אחד לכל יצרן כזה, עם מנוע אחד. השוני והיוקרה תתתבטא בתוכנה של הרכב ש"פותחת" יותר אפשרויות ותכונות, ככל שאתה משתדרג לתוכנה היקרה יותר.

על הפנים. צריך מכונת זמן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...