Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם!

אני לפני רכישת רביעיית r1r לרכב, ועשיתי סקר שוק די גדול בנוגע למחירים, ממוצע המחירים לצמיג נע בין 460 ל530 זה המחיר הכי גבוה שקיבלתי לצמיג.

ומצאתי עסק של צמיגים בעל מספר סניפים בארץ שאני מעדיף לא לנקוב בשמו כדי לא לקבל דעות סובייקטיביות.

העניין הוא שהוצע לי הצמיג ב400 ש''ח כולל הרכבה ואיזון, מידת הצמיג היא 15 50 195.

אני חסיד גדול של המשפט ''עולה בזול עולה ביוקר'', לכן אני תוהה אם יש כאן משהו מסריח, כי הם די מרסקים את השוק עם המחירים האלה, בעלי פנצ'ריות אחרים אמרו לי שזהו מחיר הפסד ואי אפשר להתחרות בזה.

אז בקיצור יום ראשון אני הולך לראות את הצמיג ואולי לקנות.

איך אני יכול לזהות אם הוא תקין לנסיעה או פסול, את תאריך הייצור אני יודע לזהות, אבל יש עוד סממנים שחשוב לדעת עליהם??

תודה לעוזרים

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

כנ"ל, גם אני לקראת רכישת 4 צמיגים של מישלין (קיבלתי הצעת מחיר 1700 לכל הרבייעיה, בעוד שבמקומות האחרים קיבלתי הצעות של 2400 שקל), לכן אשמח גם למידע שיתן לי לזהות האם הצמיג איכותי או שיש בו פגם כלשהו.

פורסם

בדוק שלמות הצמיג, בדוק עומק חתכים, פגיעות מזג האויר המתבטאות בעיקר ביובש וסימני הזדקנות.

פגיעות על הדפנות קריטיות כיוון שהעובי בדופן קטן הרבה יותר מעובי הסוליה.

בדוק שאין סימנים של התנפחויות קלות כי זה אומר שאולי היה פאק בייצור ויש בועות אויר בגומי.

תאריך אמרת שאתה יודע לבדוק...

הבעיה איך לזהות אם הצמיג חדש ולא מחודש...??

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

חנות בעל מספר סניפים תמיד מוכרת יותר זול מאשר חנות שיש לה סניף בודד, וזה ידוע וזה כמעט בכל ענף, גם המכולת בשכונה מוכרת יותר יקר מרמי לוי, אז צריך לחשוד ברמי לוי?

להפך זה יתרון, המחיר זול וכמעט תמיד יש למי לפנות במקרה של בעיה\תקלה.

אני מציע ממך שבקבלה הוא יציין שהצמיג חדש, לא משומש לא מחודש, חדש לגמרי מכל הבחינות, ככה יהיה למי לפנות אם ובמידה יהיה צורך, למרות שאני לא מאמין שיהיה.

• תוכן חדש...