Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגברי SOLID AUDIO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה יצא לי לראות את המגברים F4 וF45 באתר של אהובי שי.

הייתי שמח לשמוע מהמומחים בתחום או מאנשים שמותקן להם ברכב את חוות דעתם על המגברים מבחינת איכות בניה, איכות הצליל אם יצא להם לשמוע, ופרטים נוספים שיכולים לתת תמונת מצב על המגברים הללו.

לא נראה שהם נפוצים פה בפורום והייתי שמח לדעת למה.

תודה, מוטי.

פורסם

היית(אתה או כל חבר פורום אחר כמובן ) מגדיר את המגבר הזה כאחד עם תמורה טובה למחיר ?

מגבר שיכול להתחרות ב1004 או באינפיניטי המקביל בקטגוריית ה1000 שח ?

פורסם

יש לי מגבר של סוליד אדיו F 45 מרים לי סט של DLS UR 36 בחצי אקטיבי. וופרים באקטיבי כל השער דרך קרוס. המגבר אף פעם לא ניכנס לפרוטקשן נותן סאונד נהדר מאשר מגבר אחר שהיו אצלי עד היום

המגבר מתורף גם מבחינת עוצמה וגם מבחינת הכיוונים. בקרוס המובנה שלו שנותן את קול הפשרות לכיוון גם לאקטיבי וגם לפסיבי

מצרף כמה תמונות של מעגלים למגבריי SOLID AUDIO

DSC00916.jpg

DSC01857.jpg

DSC01858.jpg

DSC01863.jpg

sa_A1L_PakWheels(com).jpg

solid_audio_HVN_PakWheels(com).jpg

Hu: Pioneer 9800 BT Comp:

DLS-UR36i

SubWoofers: Double Eartquake SubZero 2000RMS

פורסם

אלכס,

אתה יכול לאמר אם הלוח של המגבר הזה מיוצר בZENON במקרה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הרוב מגבריי SOLID AUDIO מיוצרים לטובת ארצות הברית

. נגיד על דגם D2500 שזה מונובלוק רצחני שיורד לחצי אום ורק אתה יכול להסיג באמריקה.

מגבריי PRECENSE מיוצרים על המפל של SOLID AUDIO שהם גם מגברים מאוד אמנים וחזקים לקבוצה שהם נמצאים בה

Hu: Pioneer 9800 BT Comp:

DLS-UR36i

SubWoofers: Double Eartquake SubZero 2000RMS

• תוכן חדש...