Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אובכן, לאחר חיפושים רבים לרכב לנהג חדש, הגעתי להחלטה על הטויטה שנת 97+ ידנית.

אני ממש אוהב את הרכב, יש כזאת לבן דוד שלי אך אוטומטית, שמעתי מהרבה שהרכב דיי אמין, חזק, ונוח.

ובאמת עשיתי עליו כמה נסיעות ארוכות ובאמת דיי נהנתי.

אני גם אוהב את הצורה שלו, עושה רושם שזה הרכב בשבילי.

אפשר דעות על הרכב?

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

הנסיון האישי שלי (קורולה 1998 אוטומטית שהיתה אצלי מגיל 3 עד 12+) - רכב אמין להפליא, כמובן בתנאי שהוא מתוחזק היטב. כנראה שמכוניות ידניות נדירות ביותר, והמכונית יקרה יחסית לאחרות באותו גיל וקבוצה. החסרונות - תנוחת נהיגה נמוכה, צריכת דלק גבוהה (אצלי 1:8-9 אבל אני נוסע בעיקר במתאר עירוני חיפה - קריות - עכו).

השאלה היא האם אתה זקוק לרכב בגודל זה, שכן אם מדובר ברכב ל-1-2 אנשים ולנסיעות לא ארוכות לדעתי עדיף רכב יותר קל שיהיה יותר זול לרכישה ולאחזקה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הנסיון האישי שלי (קורולה 1998 אוטומטית שהיתה אצלי מגיל 3 עד 12+) - רכב אמין להפליא, כמובן בתנאי שהוא מתוחזק היטב. כנראה שמכוניות ידניות נדירות ביותר, והמכונית יקרה יחסית לאחרות באותו גיל וקבוצה. החסרונות - תנוחת נהיגה נמוכה, צריכת דלק גבוהה (אצלי 1:8-9 אבל אני נוסע בעיקר במתאר עירוני חיפה - קריות - עכו).

השאלה היא האם אתה זקוק לרכב בגודל זה, שכן אם מדובר ברכב ל-1-2 אנשים ולנסיעות לא ארוכות לדעתי עדיף רכב יותר קל שיהיה יותר זול לרכישה ולאחזקה.

זה לא רכב כזה גדול, אם להשוות, כיום אני נוהג על גולף פלוס חדשה של אבא שלי, והטויטה הרבה יותר קטנה, גם מבפנים, גם בגובה, ובהיקפים, אז זה יותר קל בשבילי משמעותית.

קשה לתחזק אותה?

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

אני תחזקתי אותה במוסך מורשה שהיה לא זול, אבל בהחלט הגון, ואחרי שסבלתי קודם ממוסך אחר (לא טויוטה) שסחט ממני תיקונים מיותרים זה היה משב רוח רענן. כיון שהרכב נזקק לכל כך מעט טיפול סה"כ הוצאות האחזקה שלו היו נמוכות.

לגבי הגודל - אתה משווה אותו לגולף שהוא רכב לא קטן. לקורולה בסיס גלגלים קצר יחסית ולכן היא יחסית צפופה.

כאשר דיברתי על רכב יותר קטן התכוונתי לכך שבעלות של קורולה בת 12 תוכל לרכוש רכב יותר חדש ולהוצא קצת פחות על הדלק בלי להקריב נוחות אם הרכב לא נועד להוביל יותר מ-2 אנשים מרבית הזמן (הספסל האחורי בקורולה הנ"ל מאפשר הושבת 2 מבוגרים בלי קושי ו-3 בצפיפות).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני תחזקתי אותה במוסך מורשה שהיה לא זול, אבל בהחלט הגון, ואחרי שסבלתי קודם ממוסך אחר (לא טויוטה) שסחט ממני תיקונים מיותרים זה היה משב רוח רענן. כיון שהרכב נזקק לכל כך מעט טיפול סה"כ הוצאות האחזקה שלו היו נמוכות.

לגבי הגודל - אתה משווה אותו לגולף שהוא רכב לא קטן. לקורולה בסיס גלגלים קצר יחסית ולכן היא יחסית צפופה.

כאשר דיברתי על רכב יותר קטן התכוונתי לכך שבעלות של קורולה בת 12 תוכל לרכוש רכב יותר חדש ולהוצא קצת פחות על הדלק בלי להקריב נוחות אם הרכב לא נועד להוביל יותר מ-2 אנשים מרבית הזמן (הספסל האחורי בקורולה הנ"ל מאפשר הושבת 2 מבוגרים בלי קושי ו-3 בצפיפות).

יש מחלות מסויימות לקורולה?

בתקציב שלה שזה בערך 25 אלף ש"ח, אתה מציע לעלות קצת בשנתון לרכב אחר ויותר "צנוע" בגדלים?

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

ישנו הבדל בין קורולה שנת 97 לשנת 98 .

אצלי ישנה קורולה מהדגם של 93 - 97 , סה"כ מדובר על רכב מאוד אמין ודי חסכוני .

יש גם מספר מחלות לדגם הזה כגון קפיצים אשר זקוקים להחלפה ומחירם יקר .

אם יש לך שאלות ספציפיות אתה מוזמן לשאול .

פורסם
שהיתה אצלי מגיל 3 עד 12+).

גיל נחמד להתחיל לנהוג על קורולה:wink:

ישנו הבדל בין קורולה שנת 97 לשנת 98 .

.

מבחינה מכנית קורולה מודל 98 מבוססת על קורולה מודל 97, השוני הוא בעיקר בעיצוב והאיבזור.

בשורה תחתונה רכב אמין להפליא.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם
גיל נחמד להתחיל לנהוג על קורולה:wink:

.

:-P:-P

כשהייתי בן 3 הקורולה עוד לא היתה אפילו על שולחנות השרטוט.

אבל נחמד לקרוא פירושים חדשים ומקוריים לפוסט.:oops:

• תוכן חדש...