Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בגיר, הונדה סיויק 1998

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

כבר די הרבה זמן שהגיר שלי עושה בעיות. ז"א שלדוגמא אני שם ראשון אז הוא נכנס במדרגה, ז"א הוא לא נכנס עד הסוף, אני צריך ללחוץ עוד הפעם על הקלאץ' ולהכניס הילוך מחדש ואז הוא נכנס. כך גם עם ההילוך ברוורס, הוא די קשה ולא נכנס לי "מכה ראשונה", הקלאץ הוא די חדש, בן כמה חודשים, אך גם לאחר החלפתו הדבר לא הסתדר.

מה שכן ישנה בעיה אחרת שיכולה להיות קשורה, יש לי קלאץ' הידראולי , וכבר פעמיים שהיתה לי נזילה מהמשאבת קלאץ' אל תוך תא הנהג, אמרו לי שנכנס לי אוויר למערכת. האם במידה ואני אחליף את המשאבות קלאץ' הבעיה תיפתר וההילוכים ייכנסו חלק? יש קשר בין הדברים?

תודה מראש על העזרה.

ואיך אני יודע אם לרכב שלי יש ABS?

זה הרכב

http://pricelist.yad2.co.il/cardetails_n.php?SubModelID=21832&Year=1998

פורסם

בהחלט.

במידה והמשאבה נוזלת, החלף אותה, הוסף נוזל בלמים ובצע ניקוז אוויר מהמערכת.

כאשר תפקוד המשאבה לקוי, הפרדת הקלאץ' אינה מתבצעת כהלכה, וכך נגרם קושי בהעברת הילוכים.

יש לציין כי בדרך כלל כאשר משאבת קלאץ' לקויה/יש אוויר במערכת, יש חופש בדוושת הקלאץ', והיא מרגישה רכה מידי.

• תוכן חדש...