Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי יונדאי גטס GLF, שנת 2004, מנוע 1350, יד שניה עשתה 215 אלף

הציעו לי מזדה לנטיס 323, שנת 98' מנוע 1800 עשתה 176 אלף, הדגם המפואר סנרוף והכל מצב טוב ללא תאונות, כל הטיפולים בזמן

ומוסיף לי מה שחסר כי שלי שווה יותר- השאלה שלי אם היא שווה לי?

אני גר בצפון ואני נוסע מחר לנתניה עם אחי לראות את הרכב ואולי להחליף גם

פורסם

לא יודע מה הטעם בלהחליף עם רכב יותר משומש.

למרות שבמקרה של גטס GLF הייתי מחליף את הרכב הזה בכל מחיר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

שווה מאיזו בחינה?

אולי תסביר לנו קצת יותר מה אתה מנסה להשיג בהחלפה המוזרה הזאת ונוכל לנסות לעזור לך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הרכב ישן יותר, מיושן יותר, בעל מנוע בנפח גדול יותר מה שיביא לעליה באגרת הרישוי השנתית, צריכת הדלק של הרכב הנ"ל ידוע כזוועתית (מצד שני, גם של הגטס שלך).

בקיצור, כמו שאמרו לך: לא ממש ברור מה פשר ההחלפה ההזויה הזו... :roll:

פורסם

למרות שמדובר ברכב מאד אמין וכנראה שטופל כראוי , לא כדאי לנהוג ברכב כ"כ מיושן בגלל חסר באמצעי בטיחות שונים כמו מס' כריות, מנגנוני יצוב וכ'ו.

היה לי רכב כזה לא מעט שנים וקשה לקבל את הקביעה שצריכת הדלק זוועתית ללא ציון ערכים. אצלי , מבחינה מספרית צריכת הדלק עיר / חוץ היתה 9 ו 12 בהתאם. גם כשמדובר על רכב עם צריכת דלק הנחשבת גבוהה, זו לא בהכרח סיבה לא לקנות את אותו וכל אחד יתנהל לפי סדרי עדיפיות שקבע.

פורסם

אוקי קודם כל נתחיל בזה שאני נוסע איתו בעליה- מתחיל 120 מסיים ב90, ולא משנה איך אני לוחץ על הגז

אז חפשתי מנוע גדול,אוטו יותר מרווח, צריכת דלק שלו לא כזאת גרועה(אני נוסע המוןן מחוץ לעיר-4.5 אלף קמ בחודש)

אגרת רישוי אין כזה הבדל במחיר

המזדה יותר בטיחותית-ליונדאי דגם GLF כרית אויר אחת וזהו! שום דבר מעבר

מס' ק"מ יותר נמוך יחסית לשנה בעוד שהיונדאי טחנו אותה-215 ב6 שנים WTF???

עשיתי החלטה ואני שלם איתה היום הרכב אצלי מחר להעביר ביטוח ושלום על ישראל

• תוכן חדש...