Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איטום לכל הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אילו חומרים בדיוק? יש הבדל בקושי העבודה בין החומרים השונים.

אתה מתכוון ל-4 שכבות סה"כ בכל נקודה ברכב ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני מניח שמי שלא עושה התקנות לא יכול לענות משהו מדויק, בטח ללא הערכה של כמה "שווה" שעת העבודה של המתקין, אני יכול להגיד לך שאחרי שעבדת על הטנדר שלי ובידדתי כולה רצפה וקיר אש עם שתי שכבות של חומר דומה ביישום שלו (אולי אפילו יותר קל לעבודה) לדינמאט על איטום כולל של רכב בסדר גודל שלך, ברמה מקיפה (רצפה, דלתות, קיר אש, בתי גלגל) לא הייתי לוקח פחות מ1500 ש"ח לנטו עבודה (ואני לא אעשה, כי אני לא אקח אחריות על כזה דבר :oops: ) . מדובר על המון זמן, אני אישית עבדתי כ 6 שעות נטו על מה שדיברתי. אל תשכח שמדובר גם על פירוק והרכבה של פלסטיקות, דיפונים ובידוד קיים.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

לא ברור עדיין מה אתה הולך לבודד

דלתות? - אם כן - דופן פנימי ודופן חיצוני?

רצפה?

קיר אש?

תא מטען?

כל הרכב?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...