Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה ג'אז

mishurik
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש לקנות רכב יד שנייה. שמעתי הרבה דברים טובים על הונדה ג'אזת אך מפחיד אותי שהיא 1400 סמ"ק ו80 כ"ס ירושלים זה לא יהיה מספיק.

תודה

חג שמח

מיכאל

פורסם

דווקא היא תסע לא רע גם לירושליים

לרכב יש גיר רציף מה שאומר שהתגובות שלו מרגישות הרבה יותר זריזות בהשוואה למכוניות דומות מהסגמנט.

הרכב מאוד מרווח בפנים ביחס לגודל החיצוני שלו [לא כל כך מובן לי איך אבל באמת הוא לא מרגיש קטן מבפנים].

והמשקל שלו לא כבד אז אם תצרף אחד לאחד תבין שכוחות הסוס הם לא כל הסיפור.

תנסה לנהוג על אחד מהרכבים ותבין על מה מדובר.

אפילו המלצתי לגיסי שגר במודיעין, נוסע לעבודה בירושליים ופעמיים בשבוע לרעננה, והוא די מרוצה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אני אומנם לא גר בירושלים, אבל הייתי כמה פעמים עם הג'אז שם, והיא עושה את הדרך כמו גדולה.

מנסיוני (ג'אז 2008 מאחרונות הדגמים "הקודמים"), הג'אז היא אחת המכוניות המוצלחות שהיו אצלינו במשפחה: קטנה מבחוץ, גדולה מבפנים, מרווחת, אפשרות לקיפול מהיר ונוח של המושבים האחוריים באופן שמשאיר מקום לכלבה (ומשאיר את כל מי שאני מדגים לו את המנגנון הזה פעור פה), ובכלל - אוטו ידידותי, חביב, נעים, מוצלח ומרגיש מאוד איכותי - מבחינתנו קנייה משובחת.

החסרונות מבחינתי הם ההגה, שכל קשר בינו ובין תקשורת הוא מקרי בהחלט, מרווח הטיפולים (10K ק"מ או שנה - מעט במונחים של רכבים מודרניים שעוברים טיפול כל 15K-30K ק"מ), והעובדה שלאוטו יש רק 4 כוכבי בטיחות (נאה מאוד לתקופה שבא הוא יצא, אבל הרבה פחות מרשים כיום כאשר להרבה מהקטנות יש כבר 5).

• תוכן חדש...