Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת רכב שני , עד 25K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,ברשותי פונטו 95' שעושה לי הרבה בעיות, הבעיה האחרונה כבר שברה אותי כמו שאומרים , בכל מקרה אני לא ארחיב החלטתי לקנות רכב עד 25K , ואלה הדברים שהכי חשובים לי באוטו:

1. הוא יהיה קטן , מיני, סופר מיני , איך שלא תקראו לזה שיראה נורמלי לא איזה דייהטסו שרייד,אני צעיר וחשוב לי המראה.

2.שלא יהיה לו איזה מנוע קטן ומעיק שבקושי עולה עליות.

3. שיהיה אוטו אמין , הפונטו כבר עלתה לי בהרבה כעס ועצבים, ואין לי את הזמן ואת הכסף לבלות במוסכים.

המכוניות שחשבתי עליהם:

1.פג'ו 206 שנת - 2000-2002 ידני [הבנתי שיש בעיה עם האוטומט בשנים האלה,אין לי בעיה עם ידני]

2. סקודה פביה קצרה -2000-2002 מבחינתי ההאוטו שהכי קורץ לי, הבעיה שקשה למצוא כאלה וגם אם כן הם נמצאות מעל הרבה במחירון ועם ק"מ בשמיים.

זהו, אני כבר אובד עצות וכמעט מתחיל ללכת בכייוונים של סוזוקי בלנו או קיה ריו, מכוניות שייתנו לי שנתון ואוטו אמין למרות שהצורה והיופי שלהם בכלל לא הטעם שלי,פונטו ספייס לא באה בחשבון,האוטו הוא חלש מדי וכבר חוויתי בעיות עם פונטו שהורידו לי ממנה.

תודה.

פורסם

פיג'ו 206 ידנית מהשנים האלו היא בחירה לא רעה בכלל. הבעיה - אם אתה מחפש ידניות, אז הידניות 5 דלתות שווקו רק עם מנוע 1400 סמ"ק חלש (75 כ"ס). זה מספיק בעיר והאמת היא שגם מחוץ לעיר אבל זה לא ממש חזק. אם אתה מתכוון לתקוף עליות על בסיס יום-יומי אתה עלול להתאכזב.

אין הרבה סיבות הגיונית לרכוש באלנו, תרד ממנה מהר כי מדובר במכונית די נחותה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני לא מחפש ידנית,הפוך , אני רואה אוט' כיתרון , אבל הבנתי פשוט שבשנים האלה עדיף לי לקחת פ'גו 206 רק ידנית כי יש לה בעיות עם הגיר האוט',75 כ"ס מספיקים לי אני לא עושה ת'עליות של הקסטל כל יום , ולא יוצא כל יום מהעיר , פשוט הפונטו הרגישה עגלה בשבילי לפעמים [מה שאני מאמין ששום אוטו ברשימה לא יעשה את זה]

והבלאנו הבנתי שהאוטו אמין , לא רואה מוסך הרבה ונוסע טוב רק שמן מים.[למרות שהמראה שלו מכוער להחריד]

פורסם

שכחו אותי בבית,

איך הפג'ו 206 1.4 ידני?

ודגם הXS 110 כ"ס באמת שווה את המחיר שלו ?

האם עדיף לרדת שנתון ולעלות לXS ? או אפילו להוסיף טיפה וקחת אותה.

וחוץ ממנה איך הסיטרואן קסרה בשנים האלה , למרות הגיר.?

פורסם

לא ציינת איזו פונטו יש לך, אבל אם פונטו 60S ידנית מרגישה לך עגלה אז גם ה206 1400 אוטומטית תיהיה עגלה עבורך (בהנחה והפונטו שלך נוסעת נורמלי, ולא מדובר על פונטו עם מנוע גמור שעובד על שלושה צילנדרים + קלאצ' מחליק). ה1.4 ידנית סבירה, בעיקר בתוך העיר.

ה-XS טובה והיא בהחלט שווה את הפרש המחיר. שים לב שמדובר במכונית ידנית, שלוש דלתות עם קמצוץ של נגיעות ספורטיביות. עלויות האחזקה שלה גבוהות משל הדגם "הרגיל". נוחות הנסיעה טובה פחות. היא גם פחות שימושית בגלל מיעוט הדלתות.

הקסרה נותנת יופי של תמורה לכסף בשנתונים האלו. מבחינה מכנית היא די דומה לפיג'ו 206 (אותו מנוע 1.6, אותו גיר אוטומטי) כך שהיא פחות בעייתית ממה שאתה אולי חושב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...