Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקשה לעזרה לרכישת רכב..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להבהיר את עצמי!

הלאנוס רכב גררררררוע!!

הוא לא נח, לא מהנה זו מחמאה, הוא רועש, לא מאובזר ולא בטיחותי.

אין שום סיבה לקנות את הרכב הזה, אם מחפשים אמינות? קנו קורולה 93'.

גיא

פורסם
השיטה הכי יעילה-סריקה של לוחות המכירה בעיתונים ובאינטרנט,רבים הסיכויים שתיתקלי במכונית טובה במסגרת תקציבך.

תתאפסו אנשים..

אני לא יודעת מה זו מכונית טובה. אני פה כי אני מבקשת המלצות.

אני מחפשת רכב בכל חור אפשרי אבל אני לא יודעת מה מומלץ ומה לא אז מה זה עוזר לי ?!?! מודעות לא חסר ברוך השם.

מוכנה מקסימום לרדת בשנה, כלומר לשנת 99, אבל זה הגג. 45 K.

עדיין לא עניתם לי לגבי לנטיס ואקסנט.

פורסם

אני רק בן 18 ונוסע 100 ק"מ כל יום ב-323 לאנטיס שנת 2000 (1.6, ליסינג - אחרי שידענו שהאוטו לא עבר שום תאונה או פגיעה כי הוא היה מסופח לאח שלי בעבודה). מבחינתי האוטו נוח ובעיות הוא לא עושה - רק טיפולים תקופתיים רגילים טפו טפו טפו.

למה שמישהי שאין לה מושג מהו אוטו טוב או מהי עיסקה משתלמת לא תסתדר עם כזה אוטו?

רוני ושאר מנהלי הפורום כאן או מומחי רכב כאלו או אחרים לוקחים בחשבון דברים שלפעמים לא כאלה משנים בשביל מישהו (או מישהי לצורך העניין) שסתם מחפש אוטו שלא יהיו לו הוצאות מיותרות ויהיו כיף לנסוע בו? אני לא גבוה (בלשון המעטה) ונהנה מהמושבים בניגוד לירידות החוזרות עליהם מצד כולם (לא אוהב את המושבים בפורד מונדיאו, מאזדה 3 או 6).

אני עוד צעיר, עם רק 2 מכוניות ברזומה וראיתי כמה שאתם לא אוהבים לראות אנשים ממליצים על המכוניות שיש להם - אבל אין סיבה שאני לא אעשה זאת.

אני ממליץ.

פורסם
השיטה הכי יעילה-סריקה של לוחות המכירה בעיתונים ובאינטרנט,רבים הסיכויים שתיתקלי במכונית טובה במסגרת תקציבך.

תתאפסו אנשים..

אני לא יודעת מה זו מכונית טובה. אני פה כי אני מבקשת המלצות.

אני מחפשת רכב בכל חור אפשרי אבל אני לא יודעת מה מומלץ ומה לא אז מה זה עוזר לי ?!?! מודעות לא חסר ברוך השם.

מוכנה מקסימום לרדת בשנה, כלומר לשנת 99, אבל זה הגג. 45 K.

עדיין לא עניתם לי לגבי לנטיס ואקסנט.

לנטיס 99 ב-45K - אם מישהו יציע - אל תקחי כי הוא בטוח דפוק.

היות שראיתי שהעסק לא מתקדם, בדקתי אצל חברנו לוי יצחק מה קורה - אז ככה:

בתקציב שלך (ובסביבותיו) נכנסים הרכבים הבאים:

שנת 99

דייהו נובירה

יונדאי לנטרה

מיצובישי כריזמה

רנו קליאו 1.6

פולקסווגן פולו

סוזוקי יורוסוויפט

יונדאי אקסנט

סיאט איביזה

שנת 2000

סיאט קורדובה

דייהו לאנוס

אופל קורסה

קאיה מנטור

סיטרואן סקסו

ברשימה זו כללתי מכוניות שמחירן במחירון עד 50000 רובן המכריע עד 45000

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אוקיי,

ואתה ממליץ על כולן?

כי לי ידוע שהיורוסוויפט ישנה, הפולו יקרה מאוד לתיחזוק, הקליאו שהיתה לנו עשתה בעיות מפה עד להודעה חדשה כך שיש לנו אנטי כלפיה, הלאנוס חרא, הסקסו בעייתית.

את כל השאר אני לא מכירה כ"כ.

פורסם

אחרי מה שאנשיפ אומרים כאן אני מעדיף שלא להמליץ על אף אחת, ולתת לך להחליט לבד.

אבל אם את כבר שואלת...

אם הייתי במצבך הייתי לוקח קאיה מנטור שנת 2000 (אם את נעולה על קניה מחברת השכרה / ליסינג )

אם את מוכנה לכתת רגלייך ולחפש גם ממוכרים פרטיים אז אולי אקסנט 1999.

אולי תוכלי למצוא כזאת בטרייד-אין של יונדאי הרצליה בבצרה טל' 09-7413555

יש להם מבחר גדול ומגוון.

אני מדגיש כי לא קניתי אצל מעולם רק עשיתי Window Shopping

בהצלחה

צביקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נמאס כבר מהמשפט הזה: "זה אוטו גרמני אז הוא יקר לתחזוקה". זה פשוט אינו נכון.

ראשית, לרכבים האלה ישנה נטייה לאמינות גבוהה. שנית, איכות ההרכבה והמכלולים מצוינת. מה עדיף, לקחת רכב (סליחה על הביטוי) חרא, אבל שטיפול 10,000 שלו יעלה 100 ש"ח פחות? מה זה בדיוק יקר לתחזוקה? פילטר אוויר ב-100 ש"ח זה יקר? פילטר דלק ב-80 ש"ח זה יקר? שמן חצי סינטטי ב-22 ש"ח לליטר זה יקר? כל אלה הם מחירים במוסכי היבואן. אפשר גם לקנות חלפים בחנות בחצי מחיר כמעט ולתקן אצל מוסך מורשה מוכר, שיעשה רק את העבודה. זה יצא יותר זול.

חשוב לזכור שמהרכב נהנים כל השנה, ואם הוא טוב מבקרים רק כל כמה חודשים במוסך לטיפול שוטף. זה כמובן עדיף מאשר לקנות רכב הרבה פחות נוח שהטיפול שלו (אולי!) יעלה קצת פחות.

אני הייתי ממליץ לך לבדוק את הפולו והאיביזה מהרשימה הנ"ל. שתיהן יצאו מאותו מפעל בספרד. אם אכן נכנסת לך שנת 99 בתקציב, תבדקי את האפשרות הזאת.

• תוכן חדש...