Jump to content

ליאת

  • הודעות

    20
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי ליאת

  1. או קיי תודה על העצות. חשבתי שאני יבוא להורים בפתח תקווה לחג אבל זה לא יקרה בזמן הקרוב. אני בבאר שבע , יש המלצה על צדיק גם כאן ?
  2. תודה לעונים. יש אפשרות לבדוק את זה לבד או שרק המזגניסט יכול לעשות את זה ? אולי כשהמזגן לא מקרר לבדוק שהמאוורר עובד ? פשוט ייקח זמן עד שאני יגיע לאזור הזה ובקרוב חם...
  3. לפני כשנתיים רכשתי לי פונטו ספייס (לאחר ההמלצות הרבות שקראתי כאן באתר עליה) ממנה אני מאוד מרוצה. לקראת הקיץ הקרוב ובימי השרב האחרונים הדלקתי את המזגן אך נראה כי הוא לא עובד כימים עברו . בתחילת הנסיעה הוא מקרר בסדר אבל מדי פעם הוא מתנתק ומפסיק לקרר בכלל... בעיקר בעמידה בפקקים. יש למישהו רעיון למה יכולה להיות הבעיה ? מישהו יכול להמליץ על מזגניסט טוב באזור פתח תקווה ? תודה לעוזרים !!
  4. אוקיי, ואתה ממליץ על כולן? כי לי ידוע שהיורוסוויפט ישנה, הפולו יקרה מאוד לתיחזוק, הקליאו שהיתה לנו עשתה בעיות מפה עד להודעה חדשה כך שיש לנו אנטי כלפיה, הלאנוס חרא, הסקסו בעייתית. את כל השאר אני לא מכירה כ"כ.
  5. תתאפסו אנשים.. אני לא יודעת מה זו מכונית טובה. אני פה כי אני מבקשת המלצות. אני מחפשת רכב בכל חור אפשרי אבל אני לא יודעת מה מומלץ ומה לא אז מה זה עוזר לי ?!?! מודעות לא חסר ברוך השם. מוכנה מקסימום לרדת בשנה, כלומר לשנת 99, אבל זה הגג. 45 K. עדיין לא עניתם לי לגבי לנטיס ואקסנט.
  6. טוב אז ככה.. באמת שקלתי לרדת בשנתון.. כמעט התייאשתי לחפש רכב שכנראה לא קיים. מי סיפר לי שהלאנוס חרא אוטו? בפורום מכוניות בתפוז מציינים זאת כל יומיים. איזה רכב אני מחפשת?! כזה שיענה לדרישות התקציב קודם כל. מעבר לכך - אמין, זול לתחזוק, בינוני, גדול או קטן. (נכון צימצמתי את האפשרויות?) לגבי הקאיה מיורופקאר שהומלץ פה, אם זה הרכב שנמצא במגרש של נתניה, אז השאסי שלו דפוק וזה כתוב בבדיקת הרכב שנעשתה עוד בדצמבר (!). מישהו יכול להגיד לי מה דעתו על מאזדה לאנטיס ויונדאי אקסנט שנת 00 או אולי 99 ? תודה לכולם על העזרה!!
  7. לגבי הפונטו באוטומט, הבנתי שהיא לא כל כך מומלצת. הספייס לא ממש בתקציב. הרכב שראית בטח היה גרוטאה אם הוא נמכר בסכום הזה. אני כבר בודקת במודעות מהשכרה. גם הייתי במגרשים. לא בשביל זה פניתי לפורום. אני מבקשת לדעת מה *מומלץ*. הממ. יש פה אנשים שיכולים ממש להמליץ על דגמים שנת 00 שכדאי להתמקד עליהם? מאזדה? פיאט? פורד? יונדאי?
  8. כבר בדקתי.. לפי המחירון פחות או יותר - כלום לא בתקציב. כך שבעיקרון אני מחפשת רכבים מתחת למחיר המחירון.. מה יכול להתאים? חשבתי על אקסנט, אבל אני לא מכירה את הדגמים של שנת 00. גם חשבתי על מגאן.. אבל אני לא משתגעת על הצרפתיות.. הלאנוס בתקציב, אבל הבנתי שזה חרא של אוטו. השאלה היא - על מה אתם תוכלו להמליץ?
  9. על איזה רכב תוכלו להמליץ בתקציב של עד 45 אלף ש"ח. חובה - אוטומט, שנת 2000. תודה מראש!!
  10. לטעמי אתה טועה ובגדול, הפונטו הקודמת מהנה לאין ספור מהספייס שהיא פשוט עינוי בשבילי לנהוג עליה. יוצא לי לגמוע מרחקים רבים על שני סוגי הרכב. ואני מעדיף באופן ברור את הדגם הקודם. הספייס לא מתקשרת. ההגה שלה בין מצב "קל מדיי" למצב "אין שום קשר לכביש". אחיזת הכביש שלה אינה טובה כלל ולא פעם החלקתי איתה... ותנוחת הנהיגה של הקודמת עדיפה לטעמי. בנוגע לפיצפק'ס... כגון איבזור פנים, עיצוב פנים וכאלה... אני מעריך שהספייס עדיפות, אם כי ההבדל הוא לא גדול. מדובר על האוטומט או הידני? ידניות בלבד. אז מה לגבי האוטומטיות...?
  11. לטעמי אתה טועה ובגדול, הפונטו הקודמת מהנה לאין ספור מהספייס שהיא פשוט עינוי בשבילי לנהוג עליה. יוצא לי לגמוע מרחקים רבים על שני סוגי הרכב. ואני מעדיף באופן ברור את הדגם הקודם. הספייס לא מתקשרת. ההגה שלה בין מצב "קל מדיי" למצב "אין שום קשר לכביש". אחיזת הכביש שלה אינה טובה כלל ולא פעם החלקתי איתה... ותנוחת הנהיגה של הקודמת עדיפה לטעמי. בנוגע לפיצפק'ס... כגון איבזור פנים, עיצוב פנים וכאלה... אני מעריך שהספייס עדיפות, אם כי ההבדל הוא לא גדול. מדובר על האוטומט או הידני?
  12. חחח את לא הראשונה שאומרת לי את זה... שכנעת אותי סופית... אני מוריד... היית מאמינה? צעד קטן לתומר, צעד גדול לאנושות. יצאתי קצת מבולבלת.. כל אחד אומרים דברים הפוכים.. כן אקסנט, לא אקסנט. כן פרייד, לא פרייד.. לגבי הקליאו, באמת חבל שיש לי ניסיון רע עם הקליאו. ציפינו להרבה יותר. בשלוש שנים שהיה לנו אותה, היא היתה במוסך עשרות פעמים למרות שקיבלה את כל הטיפולים התקופתיים. החלפנו בה כמעט כל חלק אפשרי והיא עדיין עשתה בעיות! גם בעיות חוזרות. תיבת ההילוכים גם היא הוחלפה. התחלנו לחשוד שאולי במוסך מחבלים ברכב בכוונה. מוציאים את המכונית מהמוסך בגלל בעיה אחת, אחרי שבוע בעיה חדשה! נדמה לי שעל הבעיות החוזרות לא גבו תשלום אם זה היה בטווח מסוים של זמן. בכל אופן, בגלל שלא היתה ברירה, אתמול נהגתי קצת ברכב של אחותי - פונטו בידני. (8 שנים לא נהגתי על הילוכים..). קשה לחוות דעה כללית על הנהיגה ברכב, כי זה עדיין דורש הסתגלות.. אבל הייתי נותנת לזה ציון 8. אם האוטומטית דומה מבחינת איכות הנהיגה, אז זה לא כ"כ נורא. בינתים אני חושבת שאתמקד יותר על מכוניות בסמ"ק של 1600.. ומקווה שהיא תהיה קומפקטית. בינונית- כפשרה. מקווה שאמצא משהו עד סוף השבוע הקרוב..
  13. לצערי, הבחירה של הרכב לא תלויה רק בי.. אלא גם באמא שלי. אם לא הייתי מתערבת בקנייה (כי בכל זאת, גם אני אנהג ברכב), היא כבר היתה קונה אטוס 00! הדרישות הבסיסיות הן (שלא תלויות בי) - לא רכב צרפתי. אוטומטית. קומפקטית. המטרה היא רכב לנסיעה עירונית ובין עירונית. (איזור השרון-ירושלים/ת"א.) אם זה רכב ש*נראה קטן*, אני עוד יכולה להגיד לה שזה קומפקטי... רכב גדול מדי הוא מיותר ומסורבל, וגם לא נוח בחניות. אפשר להתפשר על בינוניות, אבל עדיפות לקומפקטיות. היא מוכנה להסתפק ברכב בסמ"ק נמוך ואני מעדיפה סמ"ק גבוה. המטרה היא לא רכב משפחתי, אבל היא כן תסע עם אנשים מבוגרים לפעמים. לא קופה. חשוב שיהיה חסכוני מבחינת תחזוקה ושלא יראה הרבה מוסך, כי מהבחינה הזו כבר היה לנו מספיק לכל החיים.. לגבי הפוקוס, ראיתי מודעה של פוקוס שמתאימה לתקציב (באופן קצת חשוד) כך שרציתי לדעת עליה.
  14. תודה על המענה. ה 'ELX' היה בפירוט לגבי הפונטו 01. איך זו יכולה להיות פונטו ישנה? הכוונה אולי לדגם ישן? בדקתי במחירון לגבי הסקודה, ראיתי שיש דגמים של אוטומט החל משנה 02 ב 82 אלף!.. יקר מדי.. -מה דעתך לגבי הבראבו שהוזכרה? -ומי יכול לענות לגבי הפורד פוקוס?
  15. אני, כאמור, לא יכולה ללכת על ידני. ממה שראיתי, הפיאסטה באמת זולה מאוד.. מהביקורות שקראתי עליה היא פשוטה למדי. ועוד כמה שאלות על הבוקר.. -מה דעתכם על פונטו אוטומט שנת 01? -מה זה ELX ? -מה ההבדל בין הפונטו 'הרגילה' לספייס? -איך הפורד פוקוס?
  16. תגובות לכולם: מצאתי את המודעה, כתוב שם "סאן רוף צבע שחור". חבל שאני לא ערס, האוטו יכל להתאים לי בול.. '96 זאת נסיגה.. המטרה היא להתקדם בשנים. תודה. עגלתית? זה טוב ליהודים? -לגבי היאריס, זה דגם של 1000 סמ"ק או 1300? בכל מקרה, אני אבדוק את זה. אני בקושי מוצאת מודעות של יאריס, ומה שאני כן מוצאת, יקר מדי. מה זה אומר חצי אוטומטית? -אין סיכוי שמישהו מהמשפחה יקנה BMW. סבא שלי נהרג ע"י מישהי שנהגה ברכב הזה (ולצערי, היא עדיין נמצאת על הכבישים). לא אמרתי נוחה. אבל גם נוחות זה טוב.. שקלתי פיאסטה, אבל אני אבדוק גם לגבי הבראבו, תודה. החתימה שלך ("אישה נוהגת - מדינה דואגת") מאוד פוגענית ומעליבה. מיותר. תודה לכולללללללם.
  17. אז כל מה שמצאתי במחירון ב YNET זה - ESI קופה האצ'בק ?3 דלת'. שנת 94-95 אבל לא משנה. אני מעדיפה משהו יותר מעודכן. מה לגבי קורסה, סקסו, איביזה ופולו משנים 99-00 ? וקאיה פרייד - מומלצת? ד"א, על פג'ו 206 קראתי דברים ביקורות לא הכי מלהיבות.
  18. זאת פעם שנייה שאני מקבלת היום המלצה על הרכב הזה.. 'הונדה סיוויק ESI' - זה האצ'בק ? ?
  19. גיר רגיל זו בעיה.. אני אוכל להסתגל לזה, אפילו שמאז קבלת הרשיון לא נהגתי בהילוכים, אבל אני לא היחידה שאנהג ברכב..... כך שזה לא כל כך תלוי בי.
  20. אני מחפשת קומפקטית, איכותית ואמינה, שלא תבלה הרבה במוסך, עם עלות חלפים זולה, יחסית. אוטומטית, בתקציב של כ- 50 אלף. עדיפות למשהו משנת 2000.. אבל אפשר להתפשר.. ולא קליאו!!!! יש לנו ניסיון ממש רע איתה. עשיתי רשימה של כל סוגי הרכב שיכולים להתאים, אבל בכל אחד אני מוצאת פגם. היאריס הכי חמודה, אבל יקרה מדי. למישהו יש בכל זאת המלצות? (ותודה מראש!)
×
×
  • תוכן חדש...