Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו סניק 2000-2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש כעת רכב משפחתי גדול, התקציב שלי הוא עד 30000 ש"ח, ראיתי באתר יד 2 כמה רכבים 'רנו סניק' מנוע 1600 עם קילומטרז' די נמוכים, יד ראשונה, והמחירים נעים בין 25-30 אלף ש"ח.

האם הייתם ממליצים לי ללכת על הכיוון הזה, או שידוע משהו לא טוב על הרכבים מסוג זה, אם יש למישהו ניסיון עם זה אשמח שישתפו אותי, בין לטובה ובין להיפך.

תודה רבה.

פורסם

רנו סניק הוא מיניוואן קומפקטי מצוין למשפחות: הוא מרווח מאוד, תא המטען ענקי וכל זאת במרכב קצר יותר ממגאן סדאן.

רמת האמינות סבירה בדרך כלל, ואף יותר מכך ברכב שתוחזק לפי הוראות היצרנית. בסך הכל לסוגו ובתקציב הזה, קנייה מצוינת.

פורסם

היתה לי סניק 1.6 2002 כ-6 שנים ואני ממליץ!

אם הרכב שמור וטופל לפי ההוראות - יש לכם אוטו כייפי, מרווח ונעים לנסיעה.

תתאים את הציפיות לסוג הרכב - כלומר לא תקבל ביצועים של אלפא אבל משהו טוב למדי עם יציבות אחיזה טובות מאוד.

האוטו חסכוני.

לי לא היו שום בעיות עם הגיר או מערכת החשמל. באיזור המאה אלף הוחלף סטרטר, היתה בעיה עם מסילות החלונות החשמליים שעשויה פלסטיק והוחלפה למתכת (נשברה אחרי טריקה חזקה מהרוח בנגב והשניה אני-כבר-לא-זוכר-למה).

יש לסדרת המגאן קטע עם קויילים ש"הולכים" כל 3 פלוס שנים - אפשר להחליף מהר וזול במוסך לא מורשה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...