Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

חשבתי להתייעץ לפני שאני רוכש את הרמקולים הבאים.

בעיקרון הרכב פיג'ו 206 שנת 2001

בדלתות יש מקום של 6.5 אינטש לרמקולים וזהו.

חיפשתי רמקולים בסביבות ה 200 ש"ח [התקנה פשוטה שאני אבצע].

מתשובות כלליות שקיבלתי זה הכיוון: [רשמתי לפי עדיפות בשקלול של מחיר לעומת ביצועים]

זוג רמקולים 6.5 אינטש Pioneer TSG1612R

זוג רמקולים 6.5 אינטש Pioneer TSG1643R

זוג רמקולים 6.5 אינטש JBL GT5652

זוג רמקולים 6.5 אינטש Pioneer TSA1682S

הלינק להשוואה בזאפ בין ארבעת הדגמים:

http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=t-speakers&modelsid=677538,576056,711603,760306

אשמח אם למישהו יש המלצה ספציפית או כיוון ,

תודה למי שעוזר.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

תודה רבה על ההמלצה המהירה.

שאלה קטנה של איזה חברה הרמקולים ?

והאם הם מתאימים לרדיו דיסק פשוט ללא מגבר. [אני מחפש לשמוע סאונד טוב אבל ללא מגבר או סאב או רמקולים אחוריים].

תודה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

הרמקולים הם של חברת DLS השוודית.

באיזור התקציב הזה עדיף לך לקנות קומפוננט, שיתן לך איכות גבוהה יותר מאשר רמקול קאוקסאלי.

בשיפוצים...

פורסם

בגלל שאני מתקין אני לא רוצה להתחיל להתעסק עם להריץ קבלים .

אם אתה מכיר 206 אז יש גריל על הרמקולים הקדמיים ,פותחים עם מברג ,וזהו נגמרה ההתקנה.

אני אישית אוהב סאונד טוב אבל לא מתכוון להשקיע סכומי עתק בשביל לשמוע רדיו או לד זפלין.[ומדי פעם כנסיית השכל].

אז נראה לי שאקנה את הרמקולים שהוצעו מפני שהפיוניר בביקורות נקטלו על עוצמה חלשה מדי וסאונד מתכתי.

אם הדבר כרוך בעוד 200 ש"ח [שזה בתקציב שלי 50% נוספים] אני אתלבט קצת ואו שאקנה אותם או שאקנה משהו זול יותר בכיוון ה200.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...