Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

user_online.gifreport.gif שלום למומחים ותודה על עזרתכם

בשעה טובה נרכש סובארו B4 שנת 2008 הרבה בעזרת הידע שנרכש כאן בפורום משמע בזכותכם

קראתי פה לפני שרכשתי את הרכב שצריכת דלק זה לא דבר שהא מצטיין בו

אבל בכל זאת מכל הכתבות שראיתי פה באתר הבנתי שהוא צריך לעשות סביב 1 ל 8/9 לערך תלוי באופי הנהיגה ואזור נסיעה

אבל זמה שיואצ בפועל זה שהאוטו עושה בסביבות 1 ל6

מיכל של כמעט 60 ליטר עושה סה"כ כ 350 ק"מ לא נראה לי שזה מצב תקין למרות שהנסיעה היא משולבת עיר וחוץ עיר כולל נסיעה רגועה לחלוטין

האם יש לכם כיוון מה יכולה להיות הבעיה לאלכוהוליזם כזה מרובה :lol:

אני יכניס את האוטו בקרוב למוסך כנראה בשישי הקרוב אבל חשובה לי חוות דעתכם

מהבדיקות הקצרות שהספקתי לבדוק

פילטר אוויר קצת מלוכלך לא ממש סתום (האם תחליפי מספיק טוב או רק מקורי לרכוש ?)

בנוסף היה לחץ אוויר 28 PSI במקום 32 אולי גם זה ישפר להבא

פורסם

קודם כל תתחדש על האוטו אתה תהנה ממנו!

לגבי פילטר אויר אל תרכיב בשום אופן תחליפי אלא מקורי בלבד מנסיון

התחליפי לא מסנן כלום ומכניס לכלוך למערכת

לגבי צריכת הדלק אם הרגל שלך לא כבדה (קיקים בלי סוף)

אז תעשה ניקוי למערכת ע"י הוספת תוסף איכותי לדלק ואני מאמין שתרגיש שיפור כי אני עושה במיכל מלא 450 ק"מ במשולב ובבין עירוני מגיע ל600 ק"מ

בהצלחה ושנה טובה

אבי

פורסם

שלום,

1 - חשוב לבדוק את הטיפולים שבוצעו לרכב.

2 - ממליץ שימוש אך ורק בחלקים מקוריים.

3 - כמה ק"מ יש לרכב ?

4 - תשים תוסף מסיר פיח K44 , מומלץ מאוד !!!

5 - לשים לב ש-4 צמיגים - זהים בפורפיל שלהם.

בהצלחה ,

פורסם

אז ככה תודות על התשובות

לגבי האוטו הכל כרגע מקורי ומטופל זה אוטו שהיה של חברה ונקנה לפני שבוע עם 109.000 ק"מ

בוצע טיפול לרכב ב1.7.2010 ב107.000 ק"מ הכל מקורי ומטופל אך ורק במוסך מורשה

צמיגים של פירלי נראים במצב חדש ומילאתי להם לחץ אוויר 32 אתמול בערב

לגבי תוסף חלק הפחידו אותי שבגלל שזה מסיר פיח אז זה אפילו גורם יותר לצריכת דלק כי המעברים יותר נקיים ולכן האוטו יותר שותה

והאימנו לי אין קיקים והרגל קלה מאד על הגז (כי כואב לי בכיס :roll:)

עשיתי על מיכל של 45 ליטר 320 ק"מ

השאלה האם אני מתחבר למחשב הוא יכול לראות משהו במידה ואין שום בעיה של נורה שנדלקת או חיווי כל שהוא באוטו

פורסם

בדוק שוב את מצב הצמיגים,כאשר הם לא זהים לחלוטין בסוג ורמת השחיקה חיישני המהירות מזהים הפרשים בין הגלגלים ומשלבים את הנעת הסרן האחורי וזו יכולה להיות סיבה טובה לצריכת דלק מופרזת.בנוגע למסנן האויר צדקו קודמי- רק מקורי ,לחליפיים יש תכונה שהם מתפרקים וחלקים זעירים שלהם נדבקים לחיישן ה MAF וגורמים לו לשיבושים ונזק בלתי הפיך.

דרך אגב לחץ האויר הנכון לצמיגים הוא 36-40 PSI ובגלל הדופן הרגיש של פרופיל 45 רצוי לא לרדת מזה.

פורסם

היי

אתה מוזמן אליינו למוסך לכוס קפה ובדיקת הרכב חינם.

יש סיכוי שאבצע ברכב עדכון תוכנה למחשב ניהול מנוע ואז תרגיש יפור בצריכת הדלק.

באהבה

האיש עם הלגאסי (גם B4 זה לגאסי)

:-P הכי טוב בלי חתימה בינתיים :arrow:
פורסם

קודם כל תודה על ההזמנה מהאיש עם הלגאסי

ולגבי מגיב בשם שירותי רכב

כמדומני בקרטון של מדידות לחץ אוויר שבתחנות הדלק רשום שהלחץ אוויר צריך להיות 32-33

אתה בטוח שזה צריך להיות 36-40 ?

ובמידה ואתה צודק האם זה ההשפעה הגדולה על צריכת הדלק הגבוהה

והאם יש באמת עידכון תוכנה לניהול מנוע מ2008 שהאוטו עלה על הכביש בינואר

פורסם

אני חושב שצריכת דלק בין 1/6 עד 1/7 כאשר הנסיעות ברובן עירניות עם מזגן, היא בסדר גמור.

מנסיוi עם מס רכבים בעלי צנוע 2000 (מאזדה 6. פג'ו 407. B4.) אשר בכולם זאת הצריכה בנסיעה מאוד מאוד רגועה.  

פורסם

דווקא הבנתי שה407 לא כל כך שתיינית

ולפני שקניתי את הסובארו היה לי 406 שנת 2000

שעשתה 1\9 ואפילו קצת יותר טוב

אז היום שאני מקבל 1ל6 או 7 זה נראה לי גרוע

במידה והסובארו הייתה עושה 1ל8.5/9 אז לא היה מפריע לי כל כך במיוחד שהיא עושה גרוע בנהיגה רגועה ומשולבת

פורסם
קודם כל תודה על ההזמנה מהאיש עם הלגאסי

ולגבי מגיב בשם שירותי רכב

כמדומני בקרטון של מדידות לחץ אוויר שבתחנות הדלק רשום שהלחץ אוויר צריך להיות 32-33

אתה בטוח שזה צריך להיות 36-40 ?

ובמידה ואתה צודק האם זה ההשפעה הגדולה על צריכת הדלק הגבוהה

והאם יש באמת עידכון תוכנה לניהול מנוע מ2008 שהאוטו עלה על הכביש בינואר

בקשר ללחץ האויר אני בטוח זה רשום על דופן הרכב כאשר פותחים את דלת הנהג כמו בכול הרכבים היפאנים/קוריאנים.

בקשר לעידכון התוכנה הוא נועד בכדאי לדחות את הדלקת נורת חיווי המחשב למצב הממיר וזה לא קשור לצריכת הדלק,צריכת הדלק של רכב זה היא 1:9 כאשר הוא תקין בנסיעה משולבת ומזגן וזה נבדק אצלנו כל חודש בצי של 65 רכבים בעלי יומן(רוזמן).

קשה לי להאמין שלא תדלק לך נורת מחשב במידה ויש לך תקלת תערובת ואני ממליץ לך שוב לחפש את הבעיה בצמיגים או באופי הנהיגה או שאולי אתה לא מחשב נכון.

פורסם

הוא מחשב נכון, הוא אמר 350 ק"מ בטנק, זה ממש לא הגיוני.

אצלנו זה עושה סביב ה 600 והנסיע משולבת ורגוע.

בכל אופן הלחץ אוויר שאמרו לך גבוהה מידי, אם אני זוכר נכון זה 33 לפי ההוראות יצרן, אני שם 34.

תכנס למסוך אצלו, הוא יעשה לך בדיקה חינם(אם אני זוכר נכון רק בדיקה עולה כסף במוסך רגיל - לא 100 אחוז)

אני מהמר על חיישן אוויר אבל תן למחשב לבדוק את זה.

כדאי לך לתקן את זה כמה שיותר מהר כי כל יום אתה משלם קצת פחות מכפול על הדלק..

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
דווקא הבנתי שה407 לא כל כך שתיינית

ולפני שקניתי את הסובארו היה לי 406 שנת 2000

שעשתה 1\9 ואפילו קצת יותר טוב

אז היום שאני מקבל 1ל6 או 7 זה נראה לי גרוע

במידה והסובארו הייתה עושה 1ל8.5/9 אז לא היה מפריע לי כל כך במיוחד שהיא עושה גרוע בנהיגה רגועה ומשולבת

לעניין פגו 407 היצרן טוען ל 1/7.8 בתוך העיר. אם ממש תתאמץ תגרד את ה 1/7 אבל לא טוב יותר. מחוץ לעיר היא באמת חסכונית יחסית

• תוכן חדש...