Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן...

קניתי חיפושית לפני 3 שבועות, והיא נוסעת פשוט מצויין.

אני רוצה לעשות לה מין טיפול/יישור קו ויש לי כמה שאלות...

1. הפילטר אוויר שלה, איך הכי טוב לנקות אותו?

2. שמן מנוע, איזה כדאי לשים?

3. משהו שהתחיל לאחרונה בחיפושית, בנסיעה ארוכה היא נוסעת מצויין וכשאני מאט אותה ומוציא מהילוך, היא נכבית באותו הרגע.

עוד נתון שאולי יעזור לכם לעזור לי, אחרי שהיא נכבית אני מניע עם קלאץ', כי אחרת אין מצבר. (יש לציין שכשהיא עומדת, היא מניעה צ'יק צ'אק)

תודה

אור.

אור ורדי – מנטור ומדריך לנהיגה מתקדמת בכביש ובשטח

www.boostdriving.com

פורסם

אור שלום רב, וברוך בואך לעולם המופלא של החיפושיות !

ועכשו תשובות לשאלתך אחת לאחת:

1- בחיפושית קימים שני סיגנונות של מסנני אוויר.

בדגמים הישנים, קים בית מסנן אוויר בצורת סיר עם מכסה ממתכת, שבו החלק נהעליון מתפרק בעזרת פירוק קליפסים,

והו המזנן העשוי משבבי מתכת צפופה, וניתן לנקוי ביזרת בנזין, ויבוש בלחץ אוויר, החלק התחתון שהוא דמוי סיר, כעולל בתחתיתו פס בצבע אדום, המסזמן את מפלס שמו המנוע האמור להיות בתוכו, והוא אותו שמן, שאתה אמור למלאות במנוע, כלומר שמן מינרלי בצמיגות 20/50, יש להקפיד לא למלאות שמן יותר מסימן שצבוע באדום.

בדגמים מאוחריםן יותר קיים מסנן אוויר בעל בית מפלסיק, שבעזרת הקליפסים הוא מתפרק למכסה וגוף, ומכיל בתוכו מסנן אוויר מקרוני מניר צפוף, שאמור לסנן את האבק החודר למנוע.

2-שמן מנוע מומלץ הוא שמן מינרלי בצמיגות 20/50 בלבד, מתוצרת ליקווי מולי, סונול דלק, או אגיפ.

3-כל הסימנים מראים על סתימה בקרבורטור, ועליך לגשת לפתרון הבעייה למכון קרבורטורים מומלץ, ובעל שם בתחומו, ערוך חיפוש על אחד כזה בפורום אוף טופיק, או בגוגל.

4- התופעה לא מוכרת ולא ברורה, ויש לבדוק אותה במוסך או חשמלאי.

ציין את מקום מגורייך ונמליץ לך על אחד כזה.

קבל טיפ לסיום הרשם לפורום חיפושיות בתפוז, ותקבלל שלל עצות וטיפים, מחסרי המועדון, כוללן מממני, בעתובת הבאה:

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=504

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

קודם כל תודה לעונים.

לגבי השאלה ה3, אמרתם שיש סתימה בקרב', האם יכול להיות שפשוט צריך להחליף פלאגים?

ועוד שאלה, את הפילטר אויר, אחרי שאני מנקה, אני צריך לשמן אותו? לא כל כך הבנתי...

אור ורדי – מנטור ומדריך לנהיגה מתקדמת בכביש ובשטח

www.boostdriving.com

פורסם

לגבי פילטר אוויר - יש לך בית פילטר אוויר עגול או מלבני ?

אם זה מלבני אתה לא מנקה ולא משמן שום דבר, אתה קונה פילטר חדש של גולף ישנה/חיפושית ומחליף.

אם זה פילטר עגול - צביקה הסביר לך.

פורסם

מאיפה אתה?

אני ממליץ לך להגיע לבני נועם (ד"ר באג)או לפחות מישהו כמוהו.

הזהר מכאלה שחושבים שהם מבינים -אני אכלתי אותה חזק בקטע הזה.

אני טיפלתי אצל חבר שמתעסק עם חיפושיות וחבר במועדון (אני לא אציין את שמו) ממנוע תקין שאינו מעשן או אוכל שמן הגעתי למצב שצריך אוברול כללי .

כמו כל רכב צריך מישהו שמבין יטפל בו ואני מקווה שתבין מה אני אמרתי לך פה.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...