Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אחרי ניסיונות רבים למצוא את הגורם לצריכת הדלק המטורפת ברכב שלי (סיאט קורדובה 2002), 1:7.5

חשבתי שאולי הרכב צריך לעבור כיוון הצתה. קראתי ש"הצתה מוקדמת" גורמת לרעשים במנוע בסגנון של צלצול מצילתיים ושמתי לב שאכן הרכב משמיע קול "רקע" כזה. זה קורה בעיקר שהוא קר, אך בעלי שמיעה טובה יוכלו להרגיש זאת גם כאשר המנוע חם.

היכן ניתן לעשות כיוון הצתה? מה העלות? האם זה משפיע על צריכת הדלק?

תודה

פורסם
שלום,

אחרי ניסיונות רבים למצוא את הגורם לצריכת הדלק המטורפת ברכב שלי (סיאט קורדובה 2002), 1:7.5

חשבתי שאולי הרכב צריך לעבור כיוון הצתה. קראתי ש"הצתה מוקדמת" גורמת לרעשים במנוע בסגנון של צלצול מצילתיים ושמתי לב שאכן הרכב משמיע קול "רקע" כזה. זה קורה בעיקר שהוא קר, אך בעלי שמיעה טובה יוכלו להרגיש זאת גם כאשר המנוע חם.

תודה

במכוניות של היום כבר לא עושים כיוון הצתה וגם לא ניתן.

אם ברכבך יש צלצולים כאשר הרכב במאמץ בעלייה בתאוצה אז יש תקלה ברכבך שיכולה לנבוע מהגורמים הבאים:

1. דלק מהול בעל אוקטן נמוך מדי - כדי לבדוק זאת החלף תחנת דלק.

2. רצועת תזמון לא מכוונת.

3. חיישן נקישות דפוק.

4. פיח מרובה בתא השריפה.

5. פלגים שלא מתאימים לרכב שלך.

את 1 אתה יכול לבדוק לבד ואולי לנסות אפילו תדלוק 98 אוקטן

את 2 עד 5 רק בעל מקצוע יוכל לבדוק לך

בהצלחה.

פורסם

תודה על התגובה

העניין עם הדלק קשה לי להאמין אבל אני אבדוק את זה.

בקשר ל2-5: האם הדברים האלה יכולים לפגוע בצריכת הדלק?

פורסם
תודה על התגובה

העניין עם הדלק קשה לי להאמין אבל אני אבדוק את זה.

בקשר ל2-5: האם הדברים האלה יכולים לפגוע בצריכת הדלק?

כן, זה יכול לפגוע בצריכת דלק ובסחיבה של הרכב.

פורסם
שלום,

תודה

מהו נפח המנוע ? האם הרכב מצוייד בתיבה ידנית או אוטומטית ?

ברכבי קונצרן VAG מותקן חיישן נקישות תוצרת חברת בוש שהינו מאוד אמין ומניסיון מצטבר הסיכוי קלוש שחיישן זה תקול.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...