Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת גולף GTI דור 4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
1. אני מכיר את איציק והוא בן אדם אמין ומומחה בVAG.

2. V5 ליד 1.8T עגלה גם מ 0 ל 100 וגם מ 100 ל 200.

לא הבנתי את מספר 2 כי יש בלגאן עם האותיות והמספרים :)

מי בדיוק העגלה ?

פורסם

עם כל הכבוד ל V5 , הוא לא ברמה של ה GTI...

אל תתרגש מהחיפוש הממושך, אבל אתה צריך להיות "חד" כלומר ברגע שיש משהו אטרקטיבי, לרוץ , לבדוק ולסגור, גם אם זה עולה כמה אלפים טובים מעל המחירון. אם הכסף שלך לא נזיל בטווח המיידי, אתה לא תצליח לשים את היד על משהו טוב.

גם את הרכב הנוכחי שלי חטפתי בערך שעה אחרי שפורסם. עזבתי הכל והלכתי לראות.

גם את ה GTI MK4 שהיתה לי : המודעה פורסמה לפנות בוקר, למחרת לא משנה כמה מיהרתי , מישהו הקדים אותי, כשהגעתי לבעלים הם חזרו מנסיעת מבחן והבחור השתהה קצת, אז אני יצאתי לנסיעת מבחן ובסופה סגרתי עם הבעלים על רכישה ככה שמי שהגיע ראשון - הפסיד בגלל שמיצמץ.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אם V5 כזה מומלץ, אז למה הוא לא סחיר והמחיר שלו נמוך ?

יש הרבה רכבים טובים בארץ שהם לא סחירים. למעשה רוב הרכבים שהם טובים הם לא סחירים.

אומנם המנוע 1.8T עדיף בביצועים, מומנט ויכולת שיפור, אבל ה-V5 מצויין. תלוי מה הצפיות שלך, אבל בעיני V5 בכלל לא עגלה, מדובר על רכב חזק וזריז. בנוסף לכל, אם נוהגים כמו שצריך גם חסכוני.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לגבי V5, בשנת 2000 היו לו 4 כריות.

punz, אני לא מחפש את המכה בתחת. אני מחפש כוח זמין בכל רגע נתון כדי לבצע תמרון או עקיפה מבלי לקרוע את האוטו.

לא משנה כמה הרכב חזק שיהיה לי, אני מאיץ במתינות עם ליטוף קל של דוושת הגז. אני מחפש כוח כדי שהרכב לא יתאמץ.

זה לא חוכמה ידני מול אוטומט.

מעבר לזה, גולף V5 עם 150 סוסים מאיץ ב-8.5 שניות, אוטומטית ב-9.4. הדגם עם 170 סוסים זה כבר 7.9 שניות או 8.6 בדגם האוטומטי.

GTI עם 180 סוסים מאיץ תוך 7.7, הדגם עם 150 סוסים תוך 8.7.

לכן בפתיחה עם או בלי הבעיטה של טוברו עם V5 וGTI בעל 150 סוסים סטנדרטיות ועם גיר ידני הן יהיו בערך אותו הדבר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני דיברתי על רכבים מקוריים בלבד. אם יש קצת רצון אפשר לשפר את הרכבים. כמו שכבר ציינתי מקודם, בטורבו לעלות את ההספק לרוב זול ופשוט.

פורסם

צבי, נהגת פעם בGTI? אפילו ב V5 נסעת בחצי שנה ק"מ שנחשב חודשי אצלי...

אני לא חושב שיש מה להשוות. אפילו מבחינת כיול מתוך התרשמות שלי - יש הבדל בין הרכבים.

נתוני המיאוץ לדעתי נכונים על הנייר בלבד. בטוח ברכבים בני 10 פלוס מינוס.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, לא נהגתי על GTI. בעיקרון אני מעדיף רכבים אטמוספריים (הטורבו מתחמם בצורה מטורפת ומבשל את תא המנוע) או בתיאורייה סופרצ'רג'ר (למרות שהוא לוקח כוח ממנוע ולמרות האינרצייה שיש לו) וזה למרות שאני מודע שטורבו מבחינת דלק זה כוח (כימעט) בחינם.

אני תמיד בעד ה-DISPLACEMENT.:twisted: איך בעייה שלא ניתן לפתור ע"י תוספת כמה צילינדרים ועוד כמה ליטרים. :lol:

יחד עם זה, לעינינינו: אני משאר שדגם הטורבו נותן תחושה של רכב חזק יותר בזכות כך שהוא פחות לינארי - הטורבו מתעורר ונותן בעיטה. V5 מנוע מאוד לינארי.

ועוד דבר אחד. אם קונים V5, אפשר לחסוך על מערכת סטריאו ולהתקין במקום אגזוז זרימה חופשית. המנוע הזה נישמע ממש טוב לטעמי.

פורסם

אם כבר דיברנו על V5 אז אולי אפשר לשאול קצת על V6

:)

ראיתי שנכתב בפורום על V6 , וכל מה שמצאתי היה שהיא לא חסכונית בדלק, אבל לא ראיתי שמישהו דיבר על האחזקה מבחינת חלפים, טיפולים, ביטוח וכול מה שמסביב.

מה עם אמינות?

פורסם

אני לא רואה שום סובה למה לקנות את הV6 דור 4 אלא אם מתכוונים לגדוש מאותה.

הרכב חלש משמעותית מGTI עם "צ'יפ" וכבד יותר בגלל מערכת ההאלדקס.

טיפולים כמעט זהים לVR6 חוץ ממערכת ההלדקס והקלא'ץ.

פורסם

שאלה : כמה עולים טיפולים של V6 ?

תשובה : כמעט כמו VR6

שאלה : כמה עולים טיפולים של VR6 ?

תשובה : כמעט כמו V6

שאלה : כמה עולים טיפולים של V6 ו VR6 ?

תשובה : כמעט אותו דבר

:-P:-P:-P

• תוכן חדש...