Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למסירה גור כלבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכלב כבר כמה ימים מסתובב בשכונה, אספתי אותו כשהוא רועד, מורעב ומפוחד. היה לי נורא קשה לתפוס אותו (עדיין מתנשף ומזיע), הוא נורא מפחד מבני אדם אבל מסתדר מצויין עם הכלב שלי (מפחד מהחתולים של השכונה).

הכלב כרגע במצב "פרא" וחייב ליווי מלא וצמוד של מאלף. היה לי נורא קשה לשים לו את הרצועה אחרי שעות שניסיתי בכלל להגיע אליו (חטפתי גם כמה נשיכות) וגם אחרי ששמתי לו את הרצועה הוא מתנגד (נושך את הרצוע, מתיישב במקום והדרך היחידה להזיז אותו זה לגרור אותו תוך כדי שהוא מיבב).

לפי הרגליים הוא הולך להיות ענק (להערכתי לפחות 30 ק"ג). הוא בצבע לבן מלא (הלכלוכים זה רק חול ועפר, הייתי מקלח אותו אבל הוא לא מוכן לזוז מהכלוב).

הייתי לוקח אותו בכיף אבל כבר יש לי טרוריסט קטן בבית + הבית יהיה קטן עליו בעתיד + אני טס שבוע הבא לחו"ל.

מחר אני כנראה לוקח אותו ל-SOS חיות בהרצליה (שהתנדבתי שם בעבר) בתקווה למצוא לו בית חם.

אני מעדיף שיבוא מישהו מהפורום לקחת אותו, רצוי עם ניסיון בכלבים כי בהתחלה יהיה נורא קשה (נפשית, פיזית וכלכלית) להעביר אותו ממצב "פרא" לכלב ממושמע.

בקיצור, חדל קשקשת, כל מי שמעוניין מוזמן להתקשר בכל שעה לטלפון שבחתימה.

IMG_2874.jpg

IMG_2875.jpg

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני חייב רק להגיד לך - כל הכבוד! כל הכבוד על זה שאכפת לך ולא שמת קצוץ. זה ממש לא מובן מאליו.

פורסם

לצערי אף אחד לא התעניין וגם לא הצלחתי בבוקר להוציא את הכלב מהפחד שהוא היה שרוי בו.

הכלב נמסר לכלביה של "תנו לחיות לחיות" בין ראשל"צ לרמלה בתקווה שיצליחו לאלף אותו ולמצוא לו בית חם.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...