Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עד שלא יחליפו את הגירים בפיג'ו למשהו יותר טוב, אין הצדקה לשקול רכישה.

בתקציבים האלה אם כן נשארים בקונצרן דווקא הייתי מסתכל על הפאסאט CC.

אחרי מה שהוא כתב על הפאסאט, למה שישקול רכישת CC?

מצד אחד אתה קוטל את הפג'ו ומנגד מתעלם מהניסיון הרע והמר שהיה לפותח השרשור עם VW.

פורסם

לגבי הסופרב , הייתי ממליץ בהחלט שישקול בחיוב את גירסאת השני ליטרים טורבו גם מבחינת התקציב הוא ישאר עם הרבה עודף ביד מהסכום הנקוב , מבחינה מכנית מדובר בעוד תוצרת של קונצרןVW כך שהכל עניין של מזל , לגבי הונדה אקורד הרכב לא רע בכלל , אך הוא צפוף ביחס לפאסאט ושלא נדבר על הסקודה מה גם שמבחינת רמת האיבזור די דליל ברכב ביחס למחיר וכדי לקבל רמת איבזור נאותה צריך להוסיף די הרבה וחבל נוחות הנסיעה טובה והמנוע די נמרץ ויעיל ועל אמינות אין מה לדבר יפנית , לגבי הסובארו חיצונית גם אני לא ממש אוהב אותה אך מנסיעות על הרכב הוא מתגלה כנוח במיוחד , מה גם שהכניסה לרכב והיציאה ממנו נוחה במיוחד הודות לכיסא נהג גבוה דבר שיקל על סבא שלך מאוד ( בגילם צריך לקחת זאת בחשבון) החיסרון הוא בתיבה הרציפה שמותקנת במנוע ה 2.0 היא לא ממש מבריקה בסך הכל קצת מקלקלת מומלץ מנוע ה 2.5 שם ההבדל משמעותי גם באיבזור, לגבי 407 מיושנת מתקרבת למועד ההחלפה שלה , והאחרונה אך המאוד חביבה ה- 159 די תפתיע אותך באיכות הגימור ובאיכות החומרים בתיבה הרובוטית שלה היא בעלת מצמד יחיד ולא הכפול של VW וכך זה גם מרגיש אם סבא שלך יקה אז זה יפריע לו , בנוסף כחובב אלפא מושבע היא בנוייה יותר למשחקי נהיגה ואני לא מאמין שסבא שלך מסוג הטיפוסים שזה חשוב לו כל כך (אם כן שאפו) וגם סימני הגיל באלפא נותנים את אותותיהם, אהה ולגבי האודי במחיר הזה הוא יכול לקנות את דגם הסיס של הA4 רכב שבפועל יותר קטן מהפאסאט וצפוף ממנה לגבי המכאניקה זהה לשל VW קח בחשבון , המלצה שלי הסופרב 2.0 גם תמורה טובה רכב בעל מרווח פנים ענק ורמת איבזור יותר גבוהה מהפאסאט ..

פורסם

תודה על ההמלצות. אני יתחיל מהסוף ממה שMB450 אמר.

אכן יש בעיה קצת עם ה159 בכול הנוגע לגיר כלומר אני לא יודע עד כמה הוא באמת יוכל וירצה להתרגל אליו, מצד שני הרבה מבחנים שקראתי מדברים על רכב מאוד איכותי בהרכבה ובכלל בניהוג, ונכון מה שכתב לגבי יכול ספורטיביות, הוא כבר לא בגיל שזה נכנס למשואה הקובעת. אני חושב שנסיעת מבחן תענה על זה לא טוב ולרעה.

לגבי ההונדה אכן לא רעה בכלל אבל ליד האחרות היא נראת הרבה פחות מפנקת ? ורמת האבזור מצריכה ממך למתוח את הכיס על מנת להגיע לרמת אבזור טובה.

לגבי הסובארו, דיברתי עם שירות לקוחות על מנת לתאם נסיעת מבחן על ה2.5, והיחס במילים עדינות היה מזלזל, במילים שלהם "אין רכב פנוי כרגע נתאם איתך שיהיה " , ( תוך כדי שהיא מדברת עם משהו אחר ) ולאחר מכן ניתקה.

הסופרב נראת על פניו פיתרון מושלם אבל בעית השוק וירידת ערך זה גם משהו שצריך להסתכל עליו ...

משהו התנסה עם הלה קרוס ?

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם
אחרי מה שהוא כתב על הפאסאט, למה שישקול רכישת CC?

מצד אחד אתה קוטל את הפג'ו ומנגד מתעלם מהניסיון הרע והמר שהיה לפותח השרשור עם VW.

כי אם הוא מדבר על סקודה , פירושו שהוא נשאר באותה פלטפורמה ובאותם מכלולים.

כנ"ל לגבי אאודי.

הבעיה העיקרית היא כפי שנאמר, שרכבים כמו B4, מזדה 3, מונדיאו וכו' הם לא בליגה של הפאסאט ודומותיה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הבעיה העיקרית היא כפי שנאמר, שרכבים כמו B4, מזדה 3, מונדיאו וכו' הם לא בליגה של הפאסאט ודומותיה.

פה בדיוק מתחיל "הבעיה" הוא לא מעוניין לרדת ברמה, ולכן סקודה נראת לו קצת ירידה ברמה, וגם הבעיות של הרכב הקוודם שבעצם זה אותו קונצרן.

יש לו מחר נסיעת מבחן על ה159 מה קורה מחר.

פורסם
הראשונה הייתה בעיה בגיר שהיה חובט ממש חזק כאשר הרכב היה צריך להוריד ראשון ולפעמיים וגם לשני.

לאחר מכן הייתה בעיה במשאבת דלק, שהוחלפה

בעיה מחזיר שמן שגם הוא הוחלף.

לאחר שנה החלון של הנהג הפסיק לפעול והיה צורך בהחלפה של מנוע.

וקילופים כאלה ואחרים במקומות מסויימים בלוח מכוונים, למרות שהוא די פדנט בכול הנוגע לשמירה על הרכב פנימי וחיצוני.

באמת לא נעים. כמה הערות:

אם אתה שוקל סופרב, אז לא ברור לי למה לא פאסאט.

אם אתה שוקל סופרב - המנוע 2.0T הוא מדהים. זה המנוע של ה- GTI, אני לא יודע אם סבא שלך באמת צריך אותו (דלק יקר, צריכת דלק וכו').

אם אתה שוקל סופרב, אני הייתי מחכה לינואר, לפאסאט החדשה יש כבר תמונות שלה ברשת והיא נראית נהדר.

אם אתה שוקל A4, אתה בטח יודע שהמחיר האמיתי למי שמנפנף בכרטיס אשראי או מזומנים, הוא בערך 10% פחות מהמחירון שמוצג, וקח זאת בחשבון מבחינת הדגמים שאתה מסתכל עליהם. אבל, זה גם קונצרן VAG.

מכל מה שהציעו לך, אלי הכי מדברת האוונסיס, אבל היא לא זריזה כמו הרכבים מקונצרן VAG. לא הייתי פוסל גם את ה- C5, שהיא לטמעי מלכת יופי של ממש, אבל השאלה היא מתי היא מגיעה עם שילוב גיר/מנוע סביר...

תודה ,

כל התסמינים הידועים של VW ,

בגלל זה לא רכשנו פולו .

הייתי ממליץ על B4 החדשה .

יוסי :wave:

נו, באמת. יש לי גולף שניה ברציפות, ואין לא אף אחת מהבעיות האלה (או בכלל, למעט פנס קדמי שהוחלף). לשותף שלי יש פאסאט 2.0T כבר 3 שנים ואין לו שום דבר מהאמור (היתה כן בעיה בהגה, שתוקנה על חשבון החברה בשנה השלישית), ולחבר לעבודה יש פסאסט 1.8T בת שנתיים עם קרוב ל- 100K ק"מ, וגם לו לא היתה שום בעיה. אז כן, לפעמים יש בעיות, לא רק ב- VAG, והן מתוקנות במסגרת האחריות. מה שלא רכשת במקום הפולו - שיהיה בהצלחה והנאה שלמה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

השיקול של הסופרב 2.0T הוא בגלל האבזור הנוסף וכי המחיר מצויין ביחס לתמורה, הבעיה היא שסקודה זה סוג של פאסאט, אני לא חושב שמשהו יחזיר אותו לפאסט אחרי כול זה.

C5 נשמעת מכונית מצויינת לפי המבחנים וגם יכול מאוד להתאים לו הבעיה שלה היא שיש לה מנועים מאוד מיושנים ולא יסחבו את הרכב, ויגררו צריכת דלק גבוה. מנוע ה3.0 יקר מדי.

פורסם

מכל מה שהציעו לך, אלי הכי מדברת האוונסיס, אבל היא לא זריזה כמו הרכבים מקונצרן VAG. לא הייתי פוסל גם את ה- C5, שהיא לטמעי מלכת יופי של ממש, אבל השאלה היא מתי היא מגיעה עם שילוב גיר/מנוע סביר....

לגבי האוונסיס אם להונדה יש בעיה של יחס מחיר לאבזור אז באוונסיס זה עוד יותר בולט ומורגש מה גם שאין גרסאות מפוארות של ממש ברכב מלבד מספר שינויים קלים .

ולגבי הסקודה אני לא חושב שזו ירידה ברמה איכות החומרים לא נופלת מהפאסאט, נכון שלא מדובר באותו השוק של פולקסווגן אבל בהתחשב בקצב המכירות שרק עולה לא תיהיה בעיה בעתיד

פורסם

האוונסיס אופציה מעניינת ומתיחת הפנים/ דגם חדש עשו לה רק טוב.

אבא שלי שוקל רכישת כזו וככל הנראה אקח עליה נסיעת מבחן בקרוב כדי לחוות עליה את דעתי לפני שהוא קונה.

בקשר ל C5 - הרכב הזה מזכיר מאוד פאסאט.

זנחו את העיצובים הסיטרואניים המוזרים והשנויים במחלוקת ועברו לעיצוב מכובד ונאה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מכל מה שהציעו לך, אלי הכי מדברת האוונסיס, אבל היא לא זריזה כמו הרכבים מקונצרן VAG. לא הייתי פוסל גם את ה- C5, שהיא לטמעי מלכת יופי של ממש, אבל השאלה היא מתי היא מגיעה עם שילוב גיר/מנוע סביר....

לגבי האוונסיס אם להונדה יש בעיה של יחס מחיר לאבזור אז באוונסיס זה עוד יותר בולט ומורגש מה גם שאין גרסאות מפוארות של ממש ברכב מלבד מספר שינויים קלים .

ולגבי הסקודה אני לא חושב שזו ירידה ברמה איכות החומרים לא נופלת מהפאסאט, נכון שלא מדובר באותו השוק של פולקסווגן אבל בהתחשב בקצב המכירות שרק עולה לא תיהיה בעיה בעתיד

להזכירך האוונסיס לא מתומחרת כמו האקורד אלא כמו מאזדה 6 וגירסת ה-2 ליטר של הסובארו B4 שזה מחיר שפוי והאיבזור שהיא מציעה במחיר הזה הוא כמקובל בקבוצה.

בעניין סובארו, אני מציע לגשת לסוכנות ולהתרשם בכל זאת, השכן שלי רכש את דגם ה-2.5 ליטר ויצא לי לעלות לסיבוב קצר, רכב מרשים ביותר מבחינת נוחות ומרווח פנימי.

בנוגע לביואיק, היא מציעה המון איבזור בעטיפה מאוד נוצצת ובוהקת ולי היא נראית אופציה טובה מאוד. אני רואה שהוא מבצע נסיעת מבחן שזה חשוב מאוד כדי לבדוק את ההתאמה של הרכב. הביואיק שונה מאוד מהפסאט מבחינת אופי נסיעה, היא רכב יותר ו-"אמריקאית" יותר וזה עניין שצריך לקחת בחשבון אם סבך הוא חובב אירופאיות.

בהצלחה.

פורסם

טוב אז אחרי שסבא שלי קיבל את ה159 לילה, שלדעתי זה היה מצויין בשבילו באמת יכולנו להרגיש את האוטו ואת הגיר. המסקנות הן כאלה.

הגיר דורש הסתגלות, ואחרי איזה שעתיים היה ממש אפשר ליצר נסיעה חלקה עם הרכב, אני מאמין שבמידה והוא יחליט ללכת עלייה ההסתגל איילה מאוד מהר, זה לא DSG אבל זה לא פגם בהתנהלות הרכב. המנוע מושך מצויין, למרות שצריכת הדלק לא הייה הכי טוב למרות ההתנהלות הרגוע יחסית שבה הוא נסע. בכללי הפנים מרגיש מאוד יוקרתי ומוצק. ברכב הזה גם התקינות בהתקנה מקומית מערכת מסך מגע של פיוניר שהתגלתה מאוד נוחה לתפעול אפילו לסבא שלי שלא מבין הכי גדול בגאדג'טים. אבל העלו מאוד גבוה.

כמה דברים שכן הפריעו זה הגג הנמוך מאוד ליושבים מאחור. אני 1.82 והראש שלי גרד את הגג לא מעט.

דבר שני בעית הזמינות כרגע במלאי של הרכב ברמות הגבוהות יותר, אלגנטה.

אתמול חזרתי שוב לסובארו לראות אם אפשר לעשות נסיעת מבחן ושוב קיבלתי את אותה תשובה, צער לי אבל יבואן רכב שמתיחס כך אני חושב שלהכנס אליו ולשים את מיטב כספך זה הדבר הנכון.

מקווה שבזמן הקרוב נתפנה לה לקרוס כדי להגיעה להחלטה.

משהו נסע עלייה, ויש לו רשמים לטוב ולרע ?

• תוכן חדש...