Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי כמעט שנתיים לא מוצלחות במיוחד ושלל בילויים במוסך סבא שלי מעוניין לשדרג את הרכב שלו. כרגע זו פאסאט 1.8T 2008.

בגדול הוא מחפש רכב עד 250K לערך. והלך לבדוק את הסופרב החדש שהוצעה לו ב180K אבל הוא כבר לא בוטח ב קונצרן VW.

הוא מחפש נוחות ואיכות פנים גבוה, ומנוע בריא. רק חדש, הוא רוצה תמיד להיות במסגרת האחריות.

אני חשבתי על A-4 או אלפא 159.

המלצות שלכם בטווח המחירים הללו, ודעתכם על השלוש שאני ציינתי בהודעה.

תודה רבה

יובל

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

אאודי A4 גם היא חלק מקונצרן פולקסוואגן.

ההמלצה שלי היא על הסופרב, בעיקר בגירסת ה-2 ליטר החדשה.

אם הוא לא מעוניין ברכבים מקבוצת פולקסוואגן אז אפשר לבדוק את ביואיק לה קרוס החדשה. על האלפא אני ממליץ לערוך נסיעת מבחן ממצה טרם הרכישה עקב ציודה בתיבת הילוכים רובוטית מסוג סלהספיד.

מתמודדת נוספת היא סובארו B4 בדגמי ה-2.5 ליטר המפוארים, רכב מאוד מרשים ומרווח ומציע תא נוסעים מאוד נעים ואיכותי.

טויוטה קאמרי והונדה אקורד לדעתי הן דיי סתמיות ולא יעמדו בתחרות מול הסופרב או האלפא ולדעתי גם לא מול הסובארו.

בהצלחה ושבוע טוב.

פורסם

חשבתי על הלה קרוס החדשה, לא משהו יש נסיון איתה ועם ה159 ?

לגבי האודי נכון שהיא עדיין מקבוצת VW אבל אני מאמין שתהליך ההרכבה ובדיקות שעושים לרכבים יותר גבוה משעשות לפסאט.

שבוע מצויין וקריר עד כמה שאפשר.

פורסם

הראשונה הייתה בעיה בגיר שהיה חובט ממש חזק כאשר הרכב היה צריך להוריד ראשון ולפעמיים וגם לשני.

לאחר מכן הייתה בעיה במשאבת דלק, שהוחלפה

בעיה מחזיר שמן שגם הוא הוחלף.

לאחר שנה החלון של הנהג הפסיק לפעול והיה צורך בהחלפה של מנוע.

וקילופים כאלה ואחרים במקומות מסויימים בלוח מכוונים, למרות שהוא די פדנט בכול הנוגע לשמירה על הרכב פנימי וחיצוני.

אין לאנשים הצעות לסגמט הזה ? חברים שנוסעים על רכבים כאלה ?

פורסם

אני לא יודע למה נתת את הקישור הנ"ל אני לא ציינתי שום דבר לקח שאני הנכד המבין בכול (אחרת לא הייתי שואל), אני גם ציינתי במפורש נוח, ובעל מנוע בריא, שום יזכור על כך שהיא צריכה להיות חיית מסלול וקרבית. אני גם לא ילד אז במידה ולא היה לך מה להגיד ולשלוח לתרד שמתאים לילדים עדיף שלא הייתה כותב.

אני אכן נכד שאכפת לו ומשותף בדילמה של לאיזה כיוון ללכת, בשביל זה יש את CARSFORUM, אגב אני יכול לספור על יד אחת כמה פעמיים נהגתי ברכבו.

וחזרה לנושא. B4 חיצונית איבדה את הקסם שהייתה לקודמת. למשהו יש ניסיון איתה ברמה זו ?

פורסם
אני לא יודע למה נתת את הקישור הנ"ל אני לא ציינתי שום דבר לקח שאני הנכד המבין בכול (אחרת לא הייתי שואל), אני גם ציינתי במפורש נוח, ובעל מנוע בריא, שום יזכור על כך שהיא צריכה להיות חיית מסלול וקרבית. אני גם לא ילד אז במידה ולא היה לך מה להגיד ולשלוח לתרד שמתאים לילדים עדיף שלא הייתה כותב.

אני אכן נכד שאכפת לו ומשותף בדילמה של לאיזה כיוון ללכת, בשביל זה יש את CARSFORUM, אגב אני יכול לספור על יד אחת כמה פעמיים נהגתי ברכבו.

וחזרה לנושא. B4 חיצונית איבדה את הקסם שהייתה לקודמת. למשהו יש ניסיון איתה ברמה זו ?

אל תיקח את זה רחוק מדי.

לא כל מה שנכתב בהומור מתאים רק לך.

ואני בטוח שבשרשור ישנן כמה נקודות שלא בדיוק חשבת עליהן והוא בא לעזור, כמובן למי שרוצה להעזר.

(ובקשה, אנשים מבוגרים, חשוב להם לקרוא דברים ברורים, אנא עשה הגהה על מה שאתה כותב...)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

הייתי מוסיף פיז'ו 407 נפח 2000 לרשימה. אנחנו כבר כמעט שלוש שנים עם אחת כזו שנקנתה מהחברה שנת 2008,ללא שום תקלות . נוחה מאוד. לפי מה שההורים שלי אומרים, הם לא מרגישים חוסר בכח או משהו כזה.

פורסם

עד שלא יחליפו את הגירים בפיג'ו למשהו יותר טוב, אין הצדקה לשקול רכישה.

בתקציבים האלה אם כן נשארים בקונצרן דווקא הייתי מסתכל על הפאסאט CC.

אאודי A4 זו בחירה מצויינת אבל היא לא בתקציב, אם אני זוכר נכון הגרסא הכי זולה מגרדת את ה300 מלמטה.

הB4 הקודמת היתה מצויינת מבחינת עיצוב אבל הנוכחית פשוט מכוערת וכלום לא יכול לעזור לה.

אפשר לבדוק גם את הטויוטה אוונסיס וגם את הקמארי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אכן את הקאמרי הוא ביקש לנסיעת מבחן, בקשר ל407 אני לא בטוח שהיא באותה קטגוריה.

ה4 המתבלטות כרגע הן

לה קרוס, קאמרי, סופרב ו159 שלדעתי כול אחת שונה מאוד מהשנייה, ולכן זה הופך את הדילמה ליותר בעייתי.

אני יודע שנסיעות מבחן זה הפיתרון הכי טוב לקבל תמונה יותר טובה אבל זה לא מצליח להכנס ללוח זמני קצר ולכן זה הופך את זה לבעיתי.

מפתיע שאין לאף אחד דעות אישיות על הרכבים הנ"ל.

פורסם

לא הייתי שולל את הB4 בגלל המראה ,

המבחנים שלה דווקא מעולים .

אחד העובדים אצלנו בחברה קיבל כזאת חליפית למאזדה 6 שעברה תאונה

והרכב נהדר הוא לא רוצה להחזיר אותו .

אני הייתי ממליץ בכול זאת לקחת זאת בחשבון .

יוסי:wave:

פורסם

עם כל הכבוד, המאזדה 6 והסובארו B4 ,אולי מתהגות טוב בקטגורית מכוניות ה"מנהלים", לדעתי הן לא בליגה של הפאסאט .

האקורד היא היחידה מבין היפניות שיכולה להוות אלטרנטיבה.

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

• תוכן חדש...