Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידוש רישון לנהג צעיר וחדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי באור אדום לפני חצי שנה (נהג חדש) ,שלשום שלחו לי מכתב שבו רשום את העבירה שעברתי (שיש לציין שהיא יחידה ואין לי שום עברות .)ושאני צריך ללכת למשרד הרישוי ולברר איתם את הנושא.

עכשיו לשאלות:

1.מה עושים במשרד הרישוי יטיפו לי מוסר?

2.הבנתי שזה 100 אחוז תיאוריה ..מה הסיכוי שאני יקבל גם טסט?

3.ואם אכן אני יקבל תיאוריה אני יצטרך לעשות את כל הפרצדורה של להוציא תיאוריה (טופס ירוק וכו'..)?

4.רשום לי ברישון שאצלי שהוא בתוקף עד חודש 9 יענו עוד 3 שבועות ,זאת אומרת שבנתיים אני יכול לנסוע עם האוטו בלי בעיות של המשטרה ?

אבקש לענות מאנשים שעברו את זה ולא סתם שמעו מחבר של חבר

תודה רבה :)

פורסם

omri146,

מתוך פקודת התעבורה:

12א. רישיון נהיגה לנוהג חדש

(ב) רשות הרישוי תחדש רשיונו של נוהג חדש, אולם אם הורשע באחת מן העבירות המנויות בתוספת השלישית, תתנה רשות הרישוי את חידוש רשיונו בבחינות שתקבע ...

מתוך התוספת השלישית:

(2) עבירה לפי תקנה 22 לתקנות התעבורה, התשכ"א-1961 לגבי אי-ציות נוהג רכב לרמזור ...

loko152,

אם לא רשמו לך התניה כלשהי לגבי הרשיון שכרגע אצלך, משמע שאתה יכול להמשיך לנסוע איתו עד פג תוקף ללא בעיות.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...