Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמנם כבר עברו כ8 חודשים וכ6K ק"מ מאז, אך המצמד מפריד גבוהה מיומו הראשון.

המצמד הוא מקורי של דייקן המיועד למנוע 1.6 ואיתו יחד הוחלף גם גלגל תנופה של מנוע 1.6 שעבר ניקוי חול ושטח (המנוע שלי 1.4).

ישר מהיום הראשון הקלאץ החדש המשיך להפריד גבוהה כמו הקלאץ הישן (שהורדנו אותו וגילינו שיש לו עוד יותר מ30% מהחיים שלו אך קרה לי מס' פעמים שהחליק ובכל מקרה הורדתי גיר אז כבר החלפתי).

בהתחלה חשבתי שזה נורמאלי ושאולי ככה זה ברכב הזה, אבל החלטתי לבדוק את הנושא בכל מקרה.

יש למישהו מושג למה מצמד חדש יכול להפריד כ"כ גבוה?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

את ההתעסקות עם גלגל התנופה ביצע בעל מקצוע שאני בטוח מאוד בניסיונו וברמת המקצועיות שלו כך שלא מכאן אני חושש.

מה גם שע"פ מה שאני זוכר, גובה הדוושה זהה (כמעט) למה שהיה עם המצמד הישן (ועם הגלגל תנופה הישן וכו').

פורסם

בקלאץ הידראולי אין חשיבות לגובה ההפרדה ביחס למצב הקלאץ, כלומר הדוושה תמיד תפריד באותה נקודה למרות שהקלאץ ישחק עם הזמן, (בדומה לברקס, ששם הנוזל שבמיכל משלים את שחיקת הרפידות).

• תוכן חדש...