Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בהעברת בעלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה על העצות, נרד מזה:(

לצערי, מבחר יש,

בתקציב שלי *אין* (עד 14000)

ראיתי המון פונטויים, כולם במצב שמור (דהיינו זבל).

המחיר שהוא הסכים למכור דווקא לא מטריד אותי, 3 מתחת למחירון זה סביר.

לגבי ראש מנוע, בשביל זה אני לא מוותר על בדיקה במכון שלי.

אבל בגלל העברת הבעלות בלית ברירה ארד מזה, ואמשיך להיות ללא רכב:(

פורסם
זה לא רק אובדן של כ1000 ש"ח במחירון, זה גם ערוב נתונים (יד 5 מהשכרה) שימנע מרבים אפילו להתקשר אליך.

ד"א כמה זמן הוא מפרסם את הרכב? זה יכול להסביר כמה תהיות.

כמו כן ראש מנוע לפני שבוע וחצי? הרכב כנראה עבר התחממות ואתה אפילו לא יודע אם פתרו את הבעיה, זה יכול לחזור עוד שבוע ועוד חודש, למה לך? (אם זה היה לפני חצי שנה אז לפחות היית יודע שהבעיה נפתרה ואז היה לך יותר שקט)

אני מבין ללבך, אבל עשה לעצמך טובה גדולה: רד מזה. יש מספיק מבחר אפילו לרכב הדי מבוקש הזה, בכדי שלא תכניס את עצמך לסיטואציות כאלו.

לגבי כמה זמן הוא מנסה למכור,

פירסם אותו היום, הנה קישור לכלה: http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CarID=1583238

בחור נחמד מאוד, בקיצור - באסה:(

• תוכן חדש...