Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתה יודע שאתה זקן כש...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלורית כומו ג'יימס דין

אלביס פרסלי היה הכינוי של מומו בספיחס, ע"י שמש (גם כן שילוח :-D)

האמת שהקדמתם אותי- רציתי להקפיץ מסיבה שאני חורש על אתר המשחקים "מסע אל העבר" (מומלץ).

אני מחפש משחק שהגיבור היה בחור שמסתובב במזרח התיכון, במצרים העתיקה, באיטליה ובמזרח הרחוק, והיו לו כל מיני משימות ותרגילים לפתור.

היה לו ג'קט ירקרק ונעליים אדומות (צנחן :-D), תרמיל גם והליכה מגניבה וקולית כזאת.

מישהו יודע על מה אני מקשקש? אשמח לכל קצה של עזרה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מה אתה רוצה ממנו? הוא סה"כ אוסף חומרה למפגש CF הקרוב,שלא ישעמם לחברים ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
אני מחפש משחק שהגיבור היה בחור שמסתובב במזרח התיכון, במצרים העתיקה, באיטליה ובמזרח הרחוק, והיו לו כל מיני משימות ותרגילים לפתור.

אאוריקה!! מצאתי!

http://www.youtube.com/watch?v=2YTc4Wx-Kis דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

כשמישהו אומר לך 7 ואתה אומר מה 7? ואז הוא מסתכל עליך כמו אל מטומטם ולא יודע להשלים את המשפט.

סיפור אמיתי קרה לי בסוף המירוץ בים המלח כשהעמסנו את הרכבים

פורסם

זה רלוונטי לכל השפה ה"גששית".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

רציתי לשתף אתכם בקטע הזוי ועצוב שקרה לי היום שכנראה באמת מסמן את תחילת הסוף מה שנקרא ,

החניתי את הרכב ליד ביתי ומשהו גרם לי לזרוק את מפתחות הרכב לפח האשפה הירוק המוצב מחוץ לשער הבית .

נכנסתי לבית וכעבור כמה שעות הייתי צריך לצאת שוב .

אין מפתחות .

הפכתי את הבית , איפה לא חיפשתי , במקרר , בתוך המיקרוגל , בארונות הבגדים , בשירותים ,

התחלתי להשתגע ולהכנס לפרנויות , גם המפתח של תיבת הדואר היה בצרור !

כעבור שעה וחצי חשבתי על המקום האחרון האפשרי - הפח שבחוץ .

לא האמנתי למראה עיניי :|

Gn'f'R

פורסם

יום יבוא ואתה תפתח את הפריזר, תראה שם כפכף אצבע, תזיז אותו כדי להוציא משהו, תסגור את הדלת ואז תגיד לעצמך "רגע, מה?!?!"- ותיזכר בקטע עם המפתחות ותתחיל לצחוק.

ואגב- לא, אין לי כפכפי אצבע.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כשלכפכפי אצבע אתה קורא "נעלי\סנדלי אילת"

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שלוש דברים - בצל, מי סודה, ולבן. אלה טעמים נרכשים ברגע שמזדקנים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כשאתה חולה בדיוק 24 שעות. כשהייתי ילד קטן, יכולתי לחלות במשך שבוע. שבוע מענג של פלייסטיישן, תה ושלשולים. היום, כשאני ילד קצת יותר גדול, כבר עובר לי אחרי 24 שעות, שוב צריך לחזור לחיים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אתה יודע שאתה זקן כש:

1. אתה מעדיף אשכוליות על תפוזים

2. משתיק אנשים כשיש חדשות

3. כשכובע קסקט נשמע כמו רעיון טוב

כבר חתמתי...

• תוכן חדש...