Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לפני כ9 חודשים קניתי רנו קליאו שנת 92 ידנית, מנוע חדש גיר חדש הכל חדש.

בהתחלה צריכת הדלקת הייתה אחת ל12 בנסיעות משולבות בלי פקקים וכאלה .

לאט לאט הצריכת דלק נהייתה גרועה וגרועה יותר.

כיום אני עומד על 1 ל 6. החלפתי קרבורטור לחדש ונקי שנבדק בשתי מקומות והוכרז כ"מושלם" לפני כ3000 קילומטר.

הרכב עבר טיפול 10000 שכלל החלפת פלאגים, חוטי הצתה, פילטר דלק, שמן ועוד כל מיני דברים לפני 4000 קילומטר.

הוא עומד כיום על 193000 ק"מ.

מה אפשר לעשות כדי לשפר את הצריכה?

נ.ב. כשהילוך משולב ואני לוחץ על הגז אחרי שהרגל לא נוגעת בגז יש מין דחיפה קטנה קדימה, כמו מכה קטנה.. ממה זה יכול לקרות ?

תודה :)

פורסם

תבדוק אם הקלץ שלך גמור.

תשלב להילוך ראשון, תעלה את סיבובי המנוע ל 2000 סלד בערך , תמשוך אמברקס חזק , ותשחרר קלץ .

אם המנוע ממשיך לעבוד , אז הקלץ שלך גמור.

פורסם

שלום רב !

לפי התיאור של פותח השרשור אין קשר לקלאץ מחליק, להזכיר לך הוחלף, מנוע חדש, גיר חדש, והגיוני שהוחלף בהזדמנות גם קלאץ.

למרות שהוחלף קרבורטור למשופץ אחר, ולא לחדש כפי שתאר פותח השרשור, אני מייחס זאת לקרבורטור, אם הדבר מחייב בדיקה מעמיקה, כדי לקבוע זאת סופית.

אך אני מרשה לעצמי להסתמך על השרשור הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=313264

מיותר לציין שכל הרכיבים שהוחלפו, כמו מנוע חדש גיר חדש וקרבורטור חדש, הם כמובן לא חדשים, הם משומשים, שפורקו מרכב תקין, או מיובאים אך משומשים, רק הקלאץ אולי חדש.

לכן יש להתחשב בכך, ולהבין שברנו 92 לא יתכן שיוכלו מנוע גיר וקרבורטור חדשים !

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לצביקה שלום,

מאז השרשור שציינת החליפו את הקרבורטור כי הבעיות האלה נבעו מקרבורטור שבור או עם חור שהשפריץ דלק החוצה.

הקרבורטור שישנו עכשיו עבר בדיקה לפני שהרכיבו לי אותו בשתי מכוני קרבורטורים, נפתח פורק למלא חלקים וגם נוקה באותה ההזדמנות. כיום הבעיה עם העשן השחור נעלמה לאחר ההחלפה.

ואני יודע שלא מחליפים למנוע וגיר חדשים מהחברה. אבל המנוע והגיר נבדקו ונמצאו תקינים לחלוטין.

אז אילו עוד סיבות יכולות לגרום לצריכת דלק מוגזמת כל כך ?

פורסם

קרבורטור בלבד, אם נסתמך על כך שמנוע תקין, וקלאץ לא מחליק!

אם הקרבורטור נבדק בסדשני מכוני קרבורטורים, גש לקבל חוות דעת נוספת במכון שליש .

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...