Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

פיאסטה מודל 2000 שעברה בחייה כבר כמעט 200KK ק"מ. מידי 2500-3000 ק"מ אני מוסיף כחצי ליטר נוזל קירור.

יש רעיונות לאן נעלם נוסל הקירור? האם זו תופעה נורמלית לרכב כזה? ואיזה בדיקות אני יכול לבצע לבד ע"מ לאתר מקום בריחת המים?

מצורפת תמונה של המנוע. וכמו כן אציין שאין פקק לרדיאטור אלא רק למיכל עיבוי.

תודה אלון

IMG_4600.jpg

פורסם

שלום רב !

הסיבה היחידה היא נזילה קטנה ואיטית של מערכת הקירור, קרי צנרת מים, רדיאטור משאבת מים, פקקי מנוע .

או במקרה חמור יותר חדירה איטית של מי קירור לתא השריפה.

במנוע חם הדבר יבלוט בפליטת עשן לבן ולח, מצינור הפליטה. אבחון מדוייק בעזרת בדיקת CO במי הקירור, או בדיקת לחץ הפוך, תאשש או תשלול את הנחתי זאת.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שלום לכולם

פיאסטה מודל 2000 שעברה בחייה כבר כמעט 200KK ק"מ. מידי 2500-3000 ק"מ אני מוסיף כחצי ליטר נוזל קירור.

יש רעיונות לאן נעלם נוסל הקירור? האם זו תופעה נורמלית לרכב כזה? ואיזה בדיקות אני יכול לבצע לבד ע"מ לאתר מקום בריחת המים?

מצורפת תמונה של המנוע. וכמו כן אציין שאין פקק לרדיאטור אלא רק למיכל עיבוי.

תודה אלון

יש לו סוג של אותו בעיה

יש לי פורד סיירה 91 משהו מיוחד

עכשיו לפמעים קורה מצב שאני פותח את המכסה מנוע ואני מגלה שאין מים ברדיטור זה לא תמיד !!

אבל איך שהמנוע מתחמם לו מאפשהו כל המים חוזרים חזרה והמנוע והכל עובד תקין

הפחד שלי אני פשוט מוסיף יותר מידי מים כל פעם

ואין נזילה זה מוזר כי אני תמיד בוד מתחת לאוטו

MY LOVE IS SHE

74202875.jpg

פורסם

מצאתי מעט אבקה לבנה ירקרקה בחיבור לצינור החימום הפנימי (שאינו עובד). בנוסף הנעתי את הרכב ונתתי לו להתחמם עד לתחום הנורמלי. מבלי לבצע נסיעה בדקתי את האגזוז-עשן לבן לא יוצא מה שכן יש זה מעט טיפות של מים שקופים בקצה האגזוז(הרכב חנה בירידה). האם ניתן להסיק מסקנות או שיש לבצע בדיקות רציניות יותר?

תודה

אלון

פורסם

טיפות מים זעירות שיוצאות מהאגזוז זה דבר נורמלי לחלוטין.

בדוק מתחת לשטיחים ברכב בצד הנהג והנוסע וחפש אחרי סימני רטיבות, יכול להיות שהרדיאטור חימום הפנימי נוזל.

פורסם

קודם כל תעבור עם פנס על צינורות ותראה שהכל תקין בנוסף חיבורי בנדים תבדוק טוב במיוחד זה שמתחבר למשאבת המים.

להערכתי נזילה שלך איטית ומגיע מכיוון אטם סעפת יניקה .כשאתה עם הפנים לרכב בצד שמאל של הסעפת נכנס צינור

מים לסעפת .אתה יכול להכניס את היד ולבדוק אם יש שם לחות או רטיבות קלה מתחתיו באזור ועל הבלוק.קשה לראות.

אצלי לפני שנתיים החלפתי אטם החזיק שנה ללא נזילות בכלל. לפני שנה שוב התחיל נזילה איטית .נתתי חיזוק נוסף לברגים

עם מפתח רינג באזור הצינור ושוב אין נזילות בכלל.

תבדוק את מה שאמרתי לך יש עוד דבר נוסף שאתה חכול לעשות לפני החלפת האטם .

פורסם

נראה שיש סדק קטן באחד החלקים של מערכת הקירור .

בדוק טוב את דודי הפלסטיק של הרדיאטור שנוטים להיסדק ברכבים אלה. ייתכן שמדובר על נזילה מאחד הצינורות או הפלאנג'ים וכמובן תיתכן האפשרות של משאבת מים .

מומלץ לפנות למוסך המתמחה בתחום מערכות הקירור .

• תוכן חדש...