Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרפרים יצאו מליבי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יותר מכל קליפ שמראה על "פני הדור" מרגיז אותי השימוש הזול של סלקום ברגשות אמתיים של אנשים, יהיו ערסים, פרחות, צפונבוניות או קיבוצניקים באשר הם.

הבחורה בקליפ בשביל דקה של תהילה חושפת את עצמה מול קהל עצום, בלי להיות מודעת למה שהרבה חושבים על השיוך החברתי שלה. סלקום והקופירייטרים שנשכרו על ידם לא ממש מעניין תגובת הקהל על הבחורה, הם מקבלים את שלהם זמן אוויר מטורף. כפי שנאמר "אין פרסום רע".

עריכה: תגובה לבחור מעליי.

טקט? איזה טקט? מה זה פה קבוצת תמיכה? בנאדם מעלה תוכן, שידע למה הוא נכנס.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

הלו אנשים, אחות של הבנאדם! מה עם מינימום של נימוס? לא כל מה שעובר בראש צריך להגיד, ואם אומרים יש דרך.

שכל אחד מכם יקח שניה לחשוב איך הוא היה מגיב אם היו מדברים ככה על אחותו/אשתו, או אפילו על אחותו של חבר טוב.

הגזמתם!

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

וזו באמת סיבה לגיטימית לצחוק עליה בפניו, בשרשור שהוא פתח ע"מ לתמוך בה. לא רוצה לתמוך? לא צריך. אבל כדי לכתוב את מה שכתבת בהודעתך הקודמת צריך להיות בנאדם מאוד קטן. היית אומר את זה למישהו בפניו? תתעורר, זה אמנם פורום אינטרנטי, אבל האנשים אמיתיים.

אם אני, שלא מכיר כלל את פותח השרשור או אחותו, הצלחתי להיפגע מזה - מה זה אומר עליך ועל קודמיך כאן?

(רציתי לצרף ציטוט של דבריך הקודמים, אבל זה כ"כ מגעיל שאני פשוט לא מסוגל. מי שרוצה - הודעה #15).

ר. פרסקי

פורסם

דווקא חמודה אחותך, זה די שקוף שזה ערוך ומבויים.

אל תפגע מאנשים, סרטון חינני ונחמד

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

לא נורא כנראה שאתה מעדיף את הגישה של להיות יפה נפש. זה בסדר אני לא מאשים אותך, לצחוק בלב על העליבות ולא לכתוב כלום זה הרבה יותר מוסרי.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

לא, זה לא מבוים, פה הטעות שלך. ואם אם היא מסכימה שיביימו אותה ככה, אשריה וההערכה העצמית שלה. בקשר לכל מי שטוען משהו בקש למה שנאמר כלפיה או אחיה או וואטאבר. אחיה רוצה שיפרגנו לה? שילך לחברים שלו, כמו שאמרתי, זה לא פורום תמיכה. הבחורה, נחמדה/חמודה/השלם את החסר ככל שתהיה עדיין חלק מסימפטום עצוב של המצב המתדרדר של הנוער בארץ ורוב בעולם המערבי בכלל.

Stay tuned

פורסם
זה דיי מביך האמתי :?

גם לרשום "האמתי" קצת מביך :?

(קשות עצמך חביבי)

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
דווקא חמודה אחותך, זה די שקוף שזה ערוך ומבויים.

אל תפגע מאנשים, סרטון חינני ונחמד

מסכים איתך.

בהתחלה לא חשבתי שזה מבויים או משהו.

אשכרה אני מרגיש שאני דור קודם. מן הסתם, זה פונה לבני הנוער שגדלים היום, ולא לדור 25+ - 35+

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לא נורא כנראה שאתה מעדיף את הגישה של להיות יפה נפש. זה בסדר אני לא מאשים אותך, לצחוק בלב על העליבות ולא לכתוב כלום זה הרבה יותר מוסרי.

בטח כשאתה הולך ברחוב ורואה מישהי שנראית כמו עז אתה אומר לה בפנים "היי, יש לך זקן!", אולי גם מצביע וצוחק, נכון?

מה רוצה להגיד - לא כל מה שחושבים חובה להוציא החוצה, את דעתי לא אמרתי כי זה לא משנה כלום. יש הבדל בין להיות יפה נפש ובין לשמור על מינימום של נימוס. תקרא שוב את ההודעה הקודמת שלך ותחשוב על מישהו שאומר את הדברים האלה על אחותך.

לא, זה לא מבוים, פה הטעות שלך. ואם אם היא מסכימה שיביימו אותה ככה, אשריה וההערכה העצמית שלה. בקשר לכל מי שטוען משהו בקש למה שנאמר כלפיה או אחיה או וואטאבר. אחיה רוצה שיפרגנו לה? שילך לחברים שלו, כמו שאמרתי, זה לא פורום תמיכה. הבחורה, נחמדה/חמודה/השלם את החסר ככל שתהיה עדיין חלק מסימפטום עצוב של המצב המתדרדר של הנוער בארץ ורוב בעולם המערבי בכלל.

הנה דוגמא איך מביעים דעה בצורה מכובדת פחות או יותר ולגופו של עניין, ולא בירידות אישיות בהמיות על נערה בת 17.

אגב, ברור שהיא מסכימה שיביימו אותה, אבל בסופו של דבר יותר משנה איך עורכים, מה מוציאים חותכים החוצה ואיזה אופי רוצים לתת לדברים.

ר. פרסקי

פורסם
גם לרשום "האמתי" קצת מביך :?

(קשות עצמך חביבי)

מקבל את דעתך אבל לא מסכים איתך , רציתי לקצר את זה, ואם אתה תופס בקטנות אז תהנה ,מקריאת כמה הודעות קודמות שלך אתה לא אליעזר בן יהודה הבא , אז אל תתיימר לתקן אנשים.

פורסם

אתה יודע מה? לצורך העניין כל דבר כזה שהיה עולה לפורום הזה היה "נצלב" על ידי. לגופו של עניין, באינטרנט, רובנו anonymus' ככזה, אני מרשה לעצמי להשתלח במי שחשקה נפשי.

x3hh0x.gif

We are Anonymous.

We are Legion.

We do not Forgive.

We do not Forget.

Expect Us.

Stay tuned

פורסם

אנשים שונים סגנונות שונים. אין לי שום בעיה שתשתלח בכל מי ומה שאתה רוצה, כל עוד אתה זוכר שאתה מדבר עם אדם, לא עם ניק.

גם אני משתלח כשבא לי, ובדיוק בשביל שאוכל לעשות זאת אני "מסתתר" מאחורי כינוי ולא כותב בשמי. אבל אני עדיין מתבטא פחות או יותר כמו שאני מתבטא בדיבור, ולא מחפש לפגוע או להעליב - מקסימום קצת לעקוץ.

עם דעתך כמו שהבעת אותה - אני אפילו די מזדהה.

ר. פרסקי

• תוכן חדש...